Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Silversea exp (1)
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Expeditie Spitsbergen

Spot ijsberen op Spitsbergen

zeecruises

Expeditie Spitsbergen

Expeditiecruise naar de wondere wereld van Spitsbergen. De HANSEATIC Inspiration neemt u mee langs zowel de noordelijke als de zuidelijke kant van deze eilandengroep. 

Expeditiecruise
Kleinschalig schip
Volgend vertrek
05-07-2023
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Longyearbyen
Rederij
Hapag Lloyd
Schip
HANSEATIC Inspiration
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Expeditiecruise vanuit Longyearbyen

Is dat een ijsbeer op die ijsschots? Ja, dat is het zeker! Grote kans dat u tijdens deze expeditiecruise oog in oog komt te staan met de reusachtige witte zoogdieren. U vaart uitgebreid rondom Spitsbergen en dit is dé ijsberenregio bij uitstek. Per luxe expeditie ontdekt u zowel de noordelijke als zuidelijke regio van deze eilandengroep die voor 60% is bedekt met gletsjers. U komt met de Hanseatic Inspiration op plaatsen waar anderen niet kunnen komen.

Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
IJsbeer
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Longyearbyen
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Varen door het ijs
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Op expeditie
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Liefdefjord
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
IJsschotsen
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Spitsbergen
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Longyearbyen, inscheping

Vanuit Duitsland is er een chartervlucht naar Longyearbyen, hier gaat u aan boord van de Hanseatic Inspiration, u vertrekt om 19.00 uur.

Hanseatic Inspiration

Dag 2 t/m 10 - Avontuur rondom Spitsbergen

De route rondom Spitsbergen is weersafhankelijk. Gepland staat een bezoek aan: Ny-Ålesund, 14th July Glacier, Smeerenburgfjord, Liefdefjord, Alkefjellet, Palanderbukta, Torellneset en cruisen door Hinlopen Strait , Freeman Sound, Cape Lee en Hornsund.

Prachtige vaarroute langs het Noorden van Spitsbergen, het Liefdefjord heeft een lengte van 30 kilometer en is vernoemd naar een schip, de Liefde. Hierna vaart u door het Lilliehook Fjord dat dichtbij Ny Alesund gelegen is. Prachtige kale landschappen wisselen zich af met ijsschotsen. Maak een kayaktocht of zodiac excursie met het Hanseatic expeditieteam. In dit gebied kunt u zeker ijsberen spotten!

Ijsberen

Dag 11 - Longyearbyen

Aankomst in Longyearbyen om 07.00 uur. Chartervlucht terug naar Duitsland.

Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Hanseatic Inspiration

Maak kennis met de nieuwe expeditieklasse van Hapag Lloyd: de HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration. Deze nieuwste schepen zijn 'inspired by nature': de kleuren, de vormen, de grote panoramavensters in de suites: het hele schip is één met de natuur en brengt u zo dicht mogelijk bij de mooiste natuurverschijnselen. De glazen balkons op het zonnedek geven u het gevoel boven het water te zweven. Met de zon op het gezicht en de wind door uw haren beleeft u als ontdekkingsreiziger de mooiste expedities op deze schepen met een groot open dek. 

Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Cruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration balkonhut
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration Nikkei restaurant
NAT_Spezialitätenrestaurant_Hamptons
Hamptons Restaurant
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration restaurant
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration receptie
NAT_INS_SPI_Observation Lounge
Observation Lounge
Expeditiecruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration Spa
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse Expeditiecruise Spitsbergen
Vanaf 8.892,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een garantie balkonhut. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
5 juli 2023
v.a. 8.892,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. garantie balkonhut

Vraag voor de overige Suites de beschikbaarheid en prijzen bij ons op, de beschikbaarheid is beperkt.

• Unieke cruise met Hanseatic Inspiration in een garantie balkonhut
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gevulde minibar in de hut
• Zodiacvervoer van/naar land

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige drankjes en maaltijden
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises