Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
fotos_americanduchess_arriving_prairie-du-chien_lightbox

RS American Duchess

Dit historische schip wordt niet aangedreven door de klassieke dieselmotoren in een machinekamer, maar door het schoepenrad achterop het schip. Dit pompende hart zorgt voor de voortstuwing van het authentieke raderstoomschip

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de American Duchess

De American Duchess is het eerste Amerikaanse raderstoomschip met (vrijwel) uitsluitend suites aan boord en daarmee een van de meest luxueuze riviercruiseschepen met bovendien de grootste accommodaties van het land. Het majestueuze schip toont de gratie en grandeur van een van de meest gekoesterde tradities van Amerika: de statige raderstoomschepen die meer dan twee eeuwen lang de Mississippi bevoeren. In de Grand Dining Room of de iets kleinere River Club & Terrace geniet u van de voortreffelijke volpension verzorging met verse en lokale heerlijkheden. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. U maakt uw Mississippi cruise met een internationaal gezelschap. De American Duchess biedt plaats aan 166 passagiers. U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi aan boord.

De luxe cabines als hotelkamers tonen alle weelde van het Amerikaanse Victoriaanse tijdperk en zijn uitgerust met een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. Aan boord van de American Duchess heeft u een ruime keuze uit verschillende suites of de interior stateroom. De Interior Staterooms hebben geen vensters. Alle suites beschikken over een panorama schuifpui en privé balkon. In de Owner’s Suites, Loft Suites en Deluxe Suites vindt u een bad en / of douche en toilet, de Veranda Suites en de Interior Staterooms hebben geen bad maar enkel een douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. Indien u kiest voor de suite type OS of LFS, geniet u tevens van Butler Service.

Dit historische schip wordt niet aangedreven door de klassieke dieselmotoren in een machinekamer, maar door het schoepenrad achterop het schip. Dit pompende hart zorgt voor de voortstuwing van het authentieke raderstoomschip. Dat veroorzaakt mogelijk geluidsoverlast en die wordt het meest ervaren in lounges en cabines die achterop het schip zijn gesitueerd. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen informeren wij u vooraf over wat u aan boord kunt verwachten. Met die informatie kunt u uw cabinekeuze maken en reserveert u de cabine die bij uw wensen past.

fotos_americanduchess_arriving_prairie-du-chien_lightbox
American Duchess
fotos_ad_theriverclubterrace_lightbox
The River Club & Terrace
fotos_ad_grandlobby-bar_lightbox
Grand Lobby
fotos_ad_thegranddiningroom_2_lightbox
The Grand Dining Room
fotos_ad_bakedsalmonwithlucidprimavera_lightbox
Voortreffelijke volpension verzorging
fotos_ad_lincoln-library_lightbox
Lincoln Library
fotos_ad_the-river-club--terrace_lightbox
The River Club & Terrace
fotos_ad_theshowlounge_2_lightbox
The Show Lounge
fotos_ad_entertainment_lightbox
All onboard entertainment
fotos_os_302_lightbox
Owner’s Suite, type OS (51 m²), panorama schuifpui en privé balkon, cabinedek
fotos_ad_loft-suite_1_lightbox
Loft Suite, type LFS (51 m²), panorama schuifpui en privé balkon, Observatiedek
fotos_ds_336_2_lightbox
Deluxe Suite, type DS (42 m²), panorama schuifpui en privé balkon, Cabinedek
fotos_vs_329_lightbox
Veranda Suite, type VS (22-31 m²), panorama schuifpui en privé balkon, Cabinedek en Observatiedek
fotos_is_335_lightbox
Interior Stateroom, type IS (17-19 m²), geen vensters, Cabinedek en Observatiedek
Veeg naar links

Commodore Services aan boord van het raderstoomschip American Duchess

Voor gasten verblijvend in de suites type OS en LFS geniet u van extra exclusieve services, de zogenoemde Commodore Services. Deze services bevatten pre-boarding privileges, een fles wijn met een mand vers fruit bij aankomst in uw suite, speciale dineerarrangementen naar eigen voorkeur, een gereserveerde plaats op het balkon in de Show Lounge en een uitnodiging om te dineren met de Senior Officers van de American Duchess.
Gasten verblijvend in de Owner’s Suites en Loft Suites genieten verder de service van een gastvrije butler. U krijgt een warm welkom met een rondleiding door uw suite en uw butler helpt u met het in- en uitpakken van uw koffer en het ophangen van uw kleding. Tevens is er voor u een was-, strijk- en schoenpoetsservice beschikbaar. Elke middag wordt u thee geserveerd in uw suite, en het ontbijt en diner wordt (indien gewenst) op uw privé veranda opgediend. U wordt verder in de watten gelegd met canapés voorafgaand aan het diner en zoete lekkernijen na het diner. Indien u een theatervoorstelling wilt bijwonen, wordt u persoonlijk begeleid naar uw gereserveerde plaats op het balkon.

fotos_os_302_lightbox
Suite - Cabinedek
Owner’s Suite, type OS (58 m²) met panorama schuifpui en privé balkon

De suites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. verwarming en een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Tevens geniet u van extra exclusieve services, de zogenoemde Commodore Services. 

fotos_ad_loft-suite_1_lightbox
Suite - Observatiedek
Loft Suite, type LFS (58 m²) met panorama schuifpui en privé balkon

De suites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. verwarming en een eigen badkamer met bad, douche en toilet. Tevens geniet u van extra exclusieve services, de zogenoemde Commodore Services. 

fotos_ds_336_2_lightbox
Suite - Cabinedek
Deluxe Suite, type DS (49 m²) met panorama schuifpui en privé balkon

De suites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. verwarming en een eigen badkamer met bad, douche en toilet.

fotos_vs_329_lightbox
Suite - Cabine/Observatiedek
Veranda Suite, type VS (18-29 m²) met panorama schuifpui en privé balkon

De suites beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet.

fotos_is_335_lightbox
Stateroom - Cabine/Observatiedek
Interior Stateroom, type IS (14-18 m²)  geen vensters

De staterooms beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals een flatscreen-televisie, een minibar, een koffiezetapparaat en een kluisje. verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet.

 

Dekplan American Duchess

 

Faciliteiten aan boord van de American Duchess

• Vorstelijke suites van 18 tot maar liefst 58 m²
• Show Lounge met Broadwayentertainment
• Grand Dining Room en The River Club & Terrace
• Fitness
• Gratis Wi-Fi aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u alle vier de dekken kunt bereiken.

 

Reizen met de American Duchess *****

Informeer bij onze Travel Consultants naar het aanbod luxe riviercruises over de Mississippi met de American Duchess

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises_Vooruitblik 2025_MU
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Vooruitblik op ons aanbod riviercruises 2025
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen