Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
HERO RS AMERICAN QUEEN

RS American Queen

Vaar met het enige authentieke in 19e-eeuwse stijl gebouwde raderstoomschip over de Mississippi!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de American Queen

De American Queen is het enige authentieke in 19e-eeuwse stijl gebouwde raderstoomschip. Het majestueuze schip toont de gratie en grandeur van een van de meest gekoesterde tradities van Amerika: de statige raderstoomschepen die meer dan een eeuw lang de Mississippi bevoeren. Glinsterend houtwerk, verse bloemen en antiek sieren het interieur van de American Queen. U zult heerlijke uurtjes vertoeven in de Grand Saloon. In de J.M. White Dining Room geniet u van de voortreffelijke verzorging. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. U maakt uw Mississippi cruise met een internationaal gezelschap. De American Queen biedt plaats aan 417 passagiers. U kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi aan boord.

American Queen Gangway
Welkom aan boord!
American Queen J.M. White Dining Room
J.M. White Dining Room
American-Queen_Mark-Twain-Gallery
Mark Twain Gallery
American Queen Gentlemens Card Room
Gentlemens Card Room
American Queen type OS
Suite, type OS (32m²), French doors met privé veranda / patio
American-Queen type LS
Suite, type LS (33-34m²), French doors naar het dek of (privé)veranda
American Queen stateroom B
Stateroom, type B (18-19m²), French doors
American Queen stateroom C
Stateroom, type C (13-15m²), French doors
American-Queen_Paddlwheel
Paddlewheel
American-Queen wellness
Spa
Veeg naar links

Suites & Staterooms aan boord van de American Queen

De luxe cabines als hotelkamers tonen alle weelde van het Amerikaanse Victoriaanse tijdperk. Aan boord van de American Queen heeft u een ruime keuze uit verschillende suites, staterooms en inside staterooms. De inside staterooms en single staterooms hebben geen vensters. De staterooms en de suites type DS en JS beschikken over French doors, m.u.v. staterooms type PS en D met een groot venster en stateroom type A met French doors en een privé veranda. De suite type OS heeft French doors naar een privé veranda / patio van maar liefst 64 m². De suite type LS beschikt over French doors naar het dek of de (privé) veranda. Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed, m.u.v. de suite type OS, waarin een queensize bed staat.

Dit historische schip wordt niet aangedreven door de klassieke dieselmotoren in een machinekamer, maar door het schoepenrad achterop het schip. Dit pompende hart zorgt voor de voortstuwing van het authentieke raderstoomschip. Dat veroorzaakt mogelijk geluidsoverlast en die wordt het meest ervaren in lounges en cabines die achterop het schip zijn gesitueerd. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen informeren wij u vooraf over wat u aan boord kunt verwachten. Met die informatie kunt u uw cabinekeuze maken en reserveert u de cabine die bij uw wensen past.

Voor gasten verblijvend in de suites zijn er de exclusieve Commodore Services. Deze services bevatten pre-boarding privileges, een fles wijn met een mand vers fruit bij aankomst in uw suite, speciale dineerarrangementen naar eigen voorkeur, een gereserveerde plaats op het balkon in het Grand Saloon theater en een besloten receptie met Senior Officers van de American Queen.

Gasten verblijvend in de Owner’s Suites en Luxury Suites genieten van de service van een gastvrije butler. U krijgt een warm welkom met een rondleiding door uw suite en uw butler helpt u met het in- en uitpakken van uw koffer en het ophangen van uw kleding. Tevens is er voor u een was-, strijk- en schoenpoetsservice beschikbaar. Elke middag wordt u thee geserveerd in uw suite, en het ontbijt en diner wordt (indien gewenst) op uw privé veranda opgediend. U wordt verder in de watten gelegd met canapés voorafgaand aan het diner en zoete lekkernijen na het diner. Indien u een theatervoorstelling wilt bijwonen, wordt u persoonlijk begeleid naar uw gereserveerde plaats op het balkon.

American Queen type OS
Suite - Promenadedek
Suite, type OS (32 m²), French doors met privé veranda / patio (64 m²) 

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. Deze suite beschikt over een queensize bed. Tevens geniet u van de exclusieve Commodore Services en Butler Service. 

American-Queen type LS
Suite - Promenadedek / Texasdek
Suite, type LS (33-34 m²), French doors naar het dek of (privé)veranda

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. Tevens geniet u van de exclusieve Commodore Services en Butler Service. 

American Queen DS
Suite - Promenadedek
Suite, type DS (21 m²), French doors

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. Tevens geniet u van de exclusieve Commodore Services. 

American Queen stateroom A
Stateroom - Texasdek
Stateroom, type A (18 m²), French doors met privé veranda (4 m²)

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. 

American Queen stateroom B
Stateroom - Observatiedek
Stateroom, type B (18-19 m²), French doors

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. 

American Queen stateroom C
Stateroom - Observatiedek / Texasdek / Cabinedek
Stateroom, type C (13-15 m²), French doors

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. 

American Queen stateroom D
Stateroom - Cabinedek
Stateroom, type D (18 m²), groot venster

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. 

American Queen stateroom E
Inside stateroom - Texasdek
Inside stateroom, type E (12 m²), geen vensters

Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed. 

Dekplan American Queen

Faciliteiten aan boord van de American Queen

• Vorstelijke suites en staterooms van 7 tot maar liefst 34 m²
• Theater met Broadwayentertainment
• Mark Twain Gallery
• Gentlemen's Card Room en Ladies' Parlor
• Hotellift waarmee u alle passagiersdekken kunt bereiken, m.u.v. het Zonnedek. 

 

Reizen met de American Queen*****

Bekijk alle luxe riviercruises over de Mississippi met de American Queen

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen