Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Al Andalus Restaurant (2)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Al Andalus Sevilla - Malaga

Koninklijke treinreis door het Zuid Spanje 

treinreizen

Al Andalús: Sevilla - Malaga of v.v.

Per luxe privétrein door het Spaanse binnenland. 

Bezienswaardige steden
Het Alhambra in Granada
De Moskee-kathedraal in Cordoba
UNESCO Werelderfgoed in Ubeda en Baeza
Volgend vertrek
31-08-2024
+9 vertrekdata
Reisduur
9 dagen
Vertrekpunt
Sevilla/Malaga
Trein
Al Andalús
Destin
Vanaf 7.498,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Sporen door het Spaanse binnenland

Een korte maar intensieve treinreis met de Al Andalús trein van Sevilla naar Malaga of omgekeerd. Deze trein biedt een uitstekende service en een maximum aan comfort en veiligheid. U bezoekt verschillende authentieke steden en bouwwerken, waarvan er een aantal op de UNESCO Werelderfgoed staan. In alle steden staan er uitgebreide stadswandelingen en excursies op het programma. U slaapt heerlijk aan boord van de trein in luxe slaaprijtuigen met eigen sanitair. Verder geniet u van de Spaanse gastvrijheid en de gastronomische maaltijden die geserveerd worden. 

Al Andalús_II X
Al Andalús
Al Andalus salon (3)
Al Andalús, Salon rijtuig
Plaza de Espana 1 Sevilla
Plaza de Espana Sevilla
Al Andalus Bar (1)
Al Andalús, Bar rijtuig
Malaga
Cadiz
Cadiz
Spanje - Jerez
Jerez
Spanje - Alhambra - Tuinen Generalife
Alhambra
Spanje - Baeza
Baeza
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in Sevilla

Vlucht van Amsterdam naar Sevilla (niet inbegrepen). Na aankomst in Sevilla transfer naar uw 5-sterren hotel in het centrum van Sevilla. De rest van de avond is ter vrije besteding. Overnachting in Sevilla. (-/-/-)

shutterstock_606245264 Real Alcazar

Dag 2 - Sevilla - Jerez

Ontvangst van passagiers in Hotel Alfonso XIII, om 10.00 uur. U geeft uw bagage af en vervolgens gaat u op excursie door de hoofdstad van Andalusië. Na de lunch geniet u van een panoramisch uitzicht over de stad en verkent u het beroemde Plaza de España. Dan is het tijd om aan boord van de Al Ándalus-trein te stappen, uw hotel op wielen voor de komende 6 nachten. U wordt ontvangen met een welkomstcocktail en de bemanning wordt aan u voorgesteld. Diner aan boord terwijl de trein aankomt in Jerez. Overnachting aan boord in Jerez. (O/L/D)

plaza de espana Sevilla

Dag 3 - Jerez - Cadiz - Jerez

Na het ontbijt brengt de bus u naar Cádiz, in de volksmond bekend als de "Tacita de Plata" en
beschouwd als de oudste stad van het Westen. Bezoek en vrije tijd om op eigen gelegenheid van de charme van Cadiz te genieten. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag keren we terug naar Jerez. Diner en overnachting aan boord in Jerez. (O/L/D)

Spanje - Cadiz - Old city hall

Dag 4 - Jerez - Ronda

Vanochtend bezoekt u een beroemd sherrywijnhuis en vervolgens geniet u van een bijzondere dans:  "How the Andalusian Horses Dance", een beroemd paardensportballet met Spaanse muziek. Lunch aan boord op weg naar Ronda. Diner in een restaurant in Ronda en overnachting aan boord in Ronda. (O/L/D)

Spanje - Jerez (2)

Dag 5 - Ronda - Córdoba

Op ontdekkingstocht door Ronda, een indrukwekkende stad op een plateau dat wordt doorsneden door de diepe Tajo de Ronda, waar de rivier de Guadalevín doorheen stroomt. Lunch aan boord, terwijl de trein aankomt in Córdoba. Bezoek, diner en overnachting in Córdoba. (O/L/-)

Spanje - Ronda

Dag 6 - Córdoba - Úbeda -Baeza - Granada

De ochtend staat in het teken van een de stad Cordoba. U bezoekt o.a. de beroemde Mezquita, de moskee-kathedraal, en het historische centrum met zijn vele smalle straatjes, ooit gezien als een van de meest gecultiveerde en weelderige steden van West-Europa. Lunch aan boord van de trein, terwijl deze koers zet naar Linares-Baeza. Geniet van de rondleidingen door Úbeda en Baeza, beide steden zijn uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Tijdens het diner arriveert de Al Andalus in Granada (O/L/D)

Spanje - Ubeda (1)

Dag 7 - Granada

Na het ontbijt maken we een rondleiding door het meest bezochte monument in Spanje; het Alhambra, een rijk paleisachtig complex gebouwd door de Naziri-vorsten van het koninkrijk Granada. (De rondleidingtijden van het Alhambra kunnen variëren afhankelijk van het aantal mensen in de groep en de verschillende talen). Na de lunch vervolgt u de excursie door Granada. Diner en overnachting in Granada. (O,L,D)

Granada

Dag 8 - Granada - Malaga

Tijd om afscheid te nemen van te nemen van de trein en zijn bemanning. Vervolgens reist u per touringcar naar Málaga. Hier staat een bezoek aan het Alcazaba, een paleisachtig fort uit het moslimtijdperk, op het programma. U heeft wat vrije tijd en na de lunch eindigt uw reis in de Sala Club op het station van Malaga rond 17.00 uur. Er volgt een transfer naar uw hotel, waar u de laatste nacht verblijft. (O,L,-). Diner is op eigen gelegenheid.

Malaga-1

Dag 9 - Einde reis

Na het ontbijt checkt u uit en volgt de privétransfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland (niet inbegrepen)

Malaga-1-1
Lees meer
Lees minder

Al Andalús

De Al Andalús is een van de meest ruime en exclusieve privétreinen ter wereld. De salonrijtuigen, gebouwd tussen 1928 en 1930, zijn perfect bewaard gebleven exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. Deze historische trein is de ideale uitvalsbasis om de hoogtepunten van het Iberisch Schiereiland te ontdekken tijdens een treinreis door Spanje. Een reis met de Al Andalús is ook een reis door het gastronomische Spanje met zijn eindeloze verscheidenheid aan gerechten en regionale specialiteiten, gecomplementeerd met topwijnen. Aan boord van de trein kunt u kiezen uit 2 typen slaapaccommodaties met eigen badkamer en toilet: een Gran Clase compartiment (7 m2) en een DeLuxe compartiment (9m2). 

Al Andalús
Al Andalús
Al Andalus in Granada - X
Al Andalús
Al Andalús_Restaurant
Restaurant Rijtuig
Al Andalus Suite Superior 06 (1)
Deluxe Cabin
Delicious meals onboard the Al Andalus X
Maaltijden aan boord
Al Andalus Restaurant (2)
Restaurant Rijtuig
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Al Andalus, nog 2 nachten in centraal gelegen 4 of  5* hotels in Sevilla en Malaga.

Praktische informatie

Excursies

Tijdens deze reis bezoekt u verschillende oude steden van Spanje. Deze steden zijn vaak niet toegankelijk voor gemotoriseerde voertuigen, waardoor een groot gedeelte van de bezoeken bestaan uit stadswandelingen. Het is daarom belangrijk dat u goed ter been bent. De ondergrond is niet altijd gelijk, dus we raden u aan goede schoenen te dragen tijdens de excursies.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
9-daagse reis Al Andálus: Sevilla - Malaga of v.v
Vanaf 7.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De reissom is gebaseerd op een verblijf in een Gran Clase Compartiment (7 m2) of een Deluxe compartiment (9 m2) aan boord van de historische Al Andalús trein. 

De genoemde prijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer/ tweepersoonscompartiment. Deze prijzen kunnen op het moment van boeken aangepast worden, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en beschikbaarheid. 

Vertrekdata 2024 Sevilla - Malaga
Prijs per persoon o.b.v een Gran Clase Compartiment
30 maart, 13 & 27 april, 11 en 25 mei, 15 juni, 31 augustus, 14 & 28 september, 12 & 26 oktober
v.a. 7.498,-
Vertrekdata 2024 Sevilla - Malaga
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe Compartiment
30 maart, 13 & 27 april, 11 en 25 mei, 15 juni, 31 augustus, 14 & 28 september, 12 & 26 oktober
v.a. 8.698,-
Vertrekdata 2024 Malaga - Sevilla
Prijs per persoon o.b.v een Gran Clase Compartiment
6 & 20 april, 4 & 18 mei, 1 & 22 juni, 7 & 21 september, 5 en 19 oktober, 2 november
v.a. 7.498,-
Vertrekdata 2024 Malaga - Sevilla
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe Compartiment
6 & 20 april, 4 & 18 mei, 1 & 22 juni, 7 & 21 september, 5 en 19 oktober, 2 november
v.a. 8.698,-

Toeslag 2-pers. Gran Clase compartiment (7 m2) voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (9 m2) voor alleengebruik: op aanvraag

 

 

 • 7 daagse treinreis  per Al Andalús privétrein van Sevilla naar Malaga of v.v.  in een privé-compartiment met badkamer in de gekozen categorie
 • 1 overnachting in een 4 of 5** Hotel Sevilla inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in het 4* of 5* hotel inclusief ontbijt
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner) en de daarbij geserveerde wijnen, bier, frisdranken en water
 • Mineraalwater tijdens de gehele reis.
 • Welkomstdrankje aan boord inclusief snacks
 • Stadswandelingen en excursies volgens programma o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle entreebewijzen
 • Afscheidsdiner in de de trein op de laatste avond

 

 

 • Vluchten Amsterdam - Sevilla en Malaga - Amsterdam
 • Overige (bar)drankjes tijdens de reis
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Al Andalús en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Al Andalús behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
9-daagse reis Al Andálus: Sevilla - Malaga of v.v
Vanaf 7.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De reissom is gebaseerd op een verblijf in een Gran Clase Compartiment (7 m2) of een Deluxe compartiment (9 m2) aan boord van de historische Al Andalús trein. 

De genoemde prijzen zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer/ tweepersoonscompartiment. Deze prijzen kunnen op het moment van boeken aangepast worden, afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en beschikbaarheid. 

Vertrekdata 2024 Sevilla - Malaga
Prijs per persoon o.b.v een Gran Clase Compartiment
30 maart, 13 & 27 april, 11 en 25 mei, 15 juni, 31 augustus, 14 & 28 september, 12 & 26 oktober
v.a. 7.498,-
Vertrekdata 2024 Sevilla - Malaga
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe Compartiment
30 maart, 13 & 27 april, 11 en 25 mei, 15 juni, 31 augustus, 14 & 28 september, 12 & 26 oktober
v.a. 8.698,-
Vertrekdata 2024 Malaga - Sevilla
Prijs per persoon o.b.v een Gran Clase Compartiment
6 & 20 april, 4 & 18 mei, 1 & 22 juni, 7 & 21 september, 5 en 19 oktober, 2 november
v.a. 7.498,-
Vertrekdata 2024 Malaga - Sevilla
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe Compartiment
6 & 20 april, 4 & 18 mei, 1 & 22 juni, 7 & 21 september, 5 en 19 oktober, 2 november
v.a. 8.698,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Gran Clase compartiment (7 m2) voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (9 m2) voor alleengebruik: op aanvraag

 

 

Inbegrepen
 • 7 daagse treinreis  per Al Andalús privétrein van Sevilla naar Malaga of v.v.  in een privé-compartiment met badkamer in de gekozen categorie
 • 1 overnachting in een 4 of 5** Hotel Sevilla inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in het 4* of 5* hotel inclusief ontbijt
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner) en de daarbij geserveerde wijnen, bier, frisdranken en water
 • Mineraalwater tijdens de gehele reis.
 • Welkomstdrankje aan boord inclusief snacks
 • Stadswandelingen en excursies volgens programma o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle entreebewijzen
 • Afscheidsdiner in de de trein op de laatste avond

 

 

Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - Sevilla en Malaga - Amsterdam
 • Overige (bar)drankjes tijdens de reis
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Al Andalús en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Al Andalús behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere reizen per luxe privétrein