Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Deccan Odyssey exterieur (3)

India per
luxe privétrein

treinreizen

Darjeeling Mail

Reis mee van Oost- naar West-India aan boord van de luxe Deccan Odyssey

Van Mumbai naar Calcutta
Taj Mahal en Agra Fort
Alle excursies inbegrepen
Volgend vertrek
13-02-2025
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
India
Trein
Deccan Odyssey
Destin
Vanaf 17.498,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Uiterst comfortabele reis aan boord van de Deccan Odyssey

Reis mee aan boord van de exclusieve privétrein Deccan Odyssey. In ruim 2 weken reist u op uiterst comfortabele wijze van west naar oost door het fascinerende India. Onderweg ervaart u een enorme verscheidenheid aan landschappen, mensen en culturen. Vanuit Mumbai (Bombay) brengt de trein u naar de kleurrijke paleizen en forten van Rajasthan. Vervolgens bezoekt u de hoofdstad Delhi. In Agra aanschouwt u de imponerende Taj Mahal. Een ander hoogtepunt is de boottocht over de Ganges in de heilige stad Varanasi. Aan de voet van het Himalaya-gebergte maakt u de rit met de beroemde ‘Toy Train’ naar het hooggelegen Darjeeling temidden van de theeplantages. U heeft er een fenomenaal uitzicht op het Himalaya-gebergte. De reis eindigt in Kolkata (Calcutta) aan de Golf van Bengalen waar veel bouwwerken herinneren aan de tijd dat het Britse bestuur er zetelde. Deze unieke treinreis dwars over het Indiase continent is een feest voor alle zintuigen, een treinavontuur dat u nooit zult vergeten.

Deccan Odyssey exterieur (3)
Deccan Odyssey
shutterstock_432255109 - Mumbai
Mumbai
Deccan Odyssey exterieur (4)
Deccan Odyssey
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 725
Toy train
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 516
De Deccan Odyssey
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 882
Darjeeling
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 646
Jaipur
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 977
Theeplantage
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 086
Wasserij Mumbai
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 498
Taj Mahal
JB 2010-03 India - Maharajas Express 039
Bloemenverkoper voor offer in de tempel
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Darjeeling-Mail

Dag 1 & 2 - Amsterdam - Mumbai

’s Avonds vertrek met Emirates van Amsterdam naar Mumbai met de volgende ochtend een overstap in Dubai. ’s Middags (lokale tijd) aankomst in Mumbai. Bij aankomst op de luchthaven van Mumbai wordt u opgewacht voor de transfer naar het iconische 5-sterren Taj Mahal Palace Hotel (of gelijkwaardig), gelegen aan de Arabische Zee dichtbij de India Gate. U logeert 2 nachten in dit luxe hotel. (Diner is deze dag niet inbegrepen).

shutterstock_1022437888 - Mumbai

Dag 3 - Mumbai

’s Ochtends maken we een korte boottocht naar Elephanta Island, dat weelderig begroeid is met palm-, mango- en tamarindebomen. Het fascinerende grotcomplex werd tussen de 3e en 5e eeuw ontworpen om het leven van de hindoegod Lord Shiva te eren en staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. We keren terug naar de stad voor een lunch in het beroemde visrestaurant Trishna. ‘s Middags bent u vrij om Mumbai op eigen gelegenheid te verkennen en bijvoorbeeld een van de kleurrijke lokale markten te bezoeken. ’s Avonds, tijdens een welkomstreceptie en een diner in het hotel, ontmoet u de internationale medereizigers op deze fascinerende treinreis door India.

shutterstock_1105431302 - Elephanta Island

Dag 4 - Mumbai en aan boord van de Deccan Odyssey

De fascinerende stad Mumbai is rijk aan cultuur en geschiedenis. Vandaag bezoeken we de 'Dhobi Ghats', een grote wasserij in de openlucht. De dhobi is een traditionele wasman die het vuile wasgoed bij de stadsbewoners ophaalt, het wast en het netjes gestreken terugbrengt. De Ghats zijn de wasserijen waar ze deze traditie beoefenen. Daarna bezoekt u Fort Bombay en het huis van Gandhi dat nu is veranderd in een fascinerend museum over zijn inspirerende leven. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.
’s Middags gaan we op het station van Mumbai aan boord van onze privétrein de Deccan Odyssey. U neemt uw intrek in uw prachtig ingerichte compartiment terwijl de trein zich langzaam in beweging zet. Geniet van de warme sfeer in het stijlvolle barrijtuig waarna u aan tafel gaat voor een heerlijk diner in het sfeervolle restaurantrijtuig.

shutterstock_1703865868 -Mumbai kleiding kleurderij

Dag 5 - Udaipur

Een ontspannen ochtend aan boord van de trein. Geniet van het voorbijglijdende landschap of woon een lezing bij over de Indiase cultuur. Aankomst in Udaipur, ook wel het “Venetië van het Oosten” genoemd. Udaipur is één van de meest romantische steden van India. Paleizen van wit marmer, rimpelloze meren en groene heuvels vormen het decor van de stad. Tijdens een boottocht op Lake Pichola bewonderen we het geheel uit marmer opgetrokken Lake Palace, schitterend gelegen op een eigen eiland middenin het meer. Ook bezoeken we het middeleeuwse City Palace. Voor diner en overnachting keren we terug in de trein die vervolgens koers zet richting Jaipur

JB2009-09 India-Darjeeling Mail 157

Dag 6 - Jaipur

Tijdens het ontbijt arriveren we in Jaipur, de kleurige hoofdstad van Rajasthan. Het bezoek aan de “Roze Stad” begint met een rondleiding in het hooggelegen Amber Fort met zijn schitterende Spiegelzaal. Na de lunch in een plaatselijk restaurant bezoeken we het Jantar Mantar Observatorium, het imposante City Palace en het ‘Paleis der Winden’, Jaipur’s beroemdste gebouw dat is opgetrokken uit roze zandsteen.
's Avonds genieten we van een feestelijk diner in het elegante Rambagh Palace Hotel. Een schitterend gebouw uit 1835 dat ooit fungeerde als de residentie van de Maharadja van Jaipur. Tijdens deze avond geniet u van prachtig geklede dansers die de traditionele 'aarti' en 'tikka' ceremonies uitbeelden begeleid door mooie muziek, z.g. muziek van de 'Shenai'. Een memorabele afsluiting op deze bijzondere dag in de 'Roze Stad'. Overnachting aan boord.

Jaipur 312091

Dag 7 - Delhi

Het bruisende en drukke Delhi is één van de oudste steden ter wereld. Een fascinerende stadstour brengt u onder andere bij het Raj Gat Memorial waar in 1948 Mahatma Ghandi werd gecremeerd; Humayun’sTombe (werelderfgoed) en de Qutab Minar, met 73 meter de hoogste bakstenen minaret ter wereld, gebouwd in 1368. Diner en overnachting aan boord aan boord van de trein op weg naar de volgende bestemming. 

312174

Dag 8 - Fatehpur Sikri en Agra Fort

Na het ontbijt bezoeken we Fatehpur Sikri dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. Deze ‘spookstad’ met gebouwen van rood zandsteen werd al in 1585 verlaten vanwege watergebrek. Tijdens de lunch in de trein reizen we naar Agra, waar we ‘s middags het Agra Fort bezoeken, prachtig gelegen op de oever van de Yamuna-rivier. Het fort herbergt veel sprookjesachtige paleizen en twee prachtig bewaarde moskeeën.

JB2009-09 India-Darjeeling Mail 406

Dag 9 - Agra, bezoek Taj Mahal

Deze dag is gewijd aan het bezoek aan misschien wel het beroemdste bouwwerk ter wereld – de Taj Mahal. Het magistrale bouwwerk werd voltooid in 1648 door Moghul keizer Shah Jahan als mausoleum voor zijn geliefde vrouw. Gedurende 22 jaar hebben 20.000 arbeiders gewerkt aan de voltooiing van dit perfect symmetrische, architectonische wereldwonder.

Taj Mahal

Dag 10 - Varanasi

Een vroege aankomst in Varanasi, gelegen aan de oevers van de Ganges. Al duizenden jaren lang een cultureel en religieus centrum en een van Indiaas heiligste plaatsen. Pelgrims komen van heinde en ver om een bad in de Ganges rivier te nemen; een ritueel waarbij volgens het Hindoe-geloof zonden worden weggewassen en de gelovige mentaal, lichamelijk en spiritueel reinigt. We zijn getuige van deze aloude ceremonies tijdens een boottocht op de rivier. Daarna maken we een begeleide wandeling en rickshaw tocht door de kronkelige oude straten van de stad waarin zich zo’n 2.000 tempels bevinden. Diner en overnachting in de trein terwijl deze verder oostwaarts koerst.

Varanasi-ghats[1]

Dag 11 - Siliguri - Darjeeling

Na het ontbijt in de trein, arriveren we in Siliguri waar we afscheid nemen van The Deccan Odyssey en zijn bemanning. We beginnen aan een spectaculaire tocht naar het bergstation Darjeeling. Transfer naar keuze: ofwel per bus (3 à 4 uur) ofwel met de Darjeeling Himalayan Railway (DHR), de zgn. ‘Toy Train’, een reis van ca. 6 uur. De tocht gaat door een schitterend landschap naar het op 2.220 m hoogte gelegen Ghum, het hoogstgelegen station van de Indiase Spoorwegen dat wordt gedomineerd door de sneeuw bedekte toppen van de Kanchenchunga, met 8600 meter de op twee na hoogste berg ter wereld. Vandaar dalen we ca. 200 m af naar Darjeeling. De oude locomotieven slagen er met veel moeite in om, via talloze bochten en lussen, het hoogteverschil tussen het laagland en het beroemde bergstation te overwinnen. De Darjeeling Himalayan Railway is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard. Picknicklunch in de trein op weg naar Darjeeling, waar we tegen de avond aankomen. Diner in Hotel Mayfair (of gelijkwaardig), waar we 3 nachten logeren.

Darjeeling Mail Sept 2006 (251)

Dag 12 - Darjeeling

Ontbijt in het hotel met adembenemende uitzichten op het omringende berglandschap. ‘s Ochtends kunt u een tocht met de DHR naar de Batasia Loop en Ghum maken, een treinrit van 8 km. Na de lunch in ons hotel maken we een stadstour door Darjeeling. We bezoeken een Tibetaans vluchtelingencentrum en het Himalayan Institute waar we meer te weten komen over enkele beroemde bergexpedities.

pag. 37 balk foto 1

Dag 13 - Darjeeling & Tiger Hill

Optionele excursie naar Tiger Hill, waar u bij goed weer de zon tussen de Himalaya-toppen kunt zien opkomen. Een adembenemend schouwspel als de zon de met sneeuw bedekte toppen van de Kanchenchunga en de ca. 300 km verderop gelegen Mount Everest belicht.
’s Middags bezoeken we een theeplantage.

Darjeeling Mail Sept 2006 (192)

Dag 14 - Darjeeling - Kolkata

Laatste ochtend in dit paradijs van stilte en rust. Uitgebreid ontbijt in het hotel. Daarna transfer van Darjeeling naar de luchthaven van Bagdogra met onderweg panoramische uitzichten op de uitgestrekte theeplantages. Vanuit Bagdogra vliegen we in ca. 1 uur naar Calcutta. Na aankomst transfer naar het 5-sterren Taj Bengal Hotel (of gelijkwaardig) voor een verblijf van twee nachten.

JB 2010-03 India - Maharajas Express 049

Dag 15 - Kolkata

Vandaag besteden we aan een verkenning van Calcutta. De tour omvat een bezoek aan het Victoria Memorial, één van de mooiste gebouwen in Calcutta met een museum gewijd aan de geschiedenis van India. Vervolgens naar Dalhousie Square, het bruisende centrum van Engelse koloniale macht tijdens de twee eeuwen van Britse overheersing. Onze laatste stop is South Park Cemetery, een sfeervolle en stille plaats binnen de hedendaagse hectiek in Kolkata.

's Avonds tijdens het slotdiner nemen we afscheid van onze internationale reisgenoten, waarmee we deze buitengewone reis hebben gemaakt.

JB 2010-03 India - Maharajas Express 031

Dag 16 - Kolkata - Amsterdam

’s Ochtends transfer naar de luchthaven. Vertrek met Emirates van Calcutta naar Amsterdam met een overstap in Dubai. Aankomst in Amsterdam dezelfde avond.

JB2009-09 India-Darjeeling Mail 557
Lees meer
Lees minder

Deccan Odyssey

Een reis met de luxe Deccan Odyssey door het hart van India geeft je het gevoel terug te gaan naar de tijd van de Maharadja's. Geniet aan boord van onberispelijke service, luxe en gastronomie zoals zij dat gewend waren. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort terwijl u regelmatig uitstapt voor bezoeken aan de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites. Geniet van de schoonheid van Udaipur, de "City of Lakes", de kleurrijke stad Jaipur en bewonder de adembenemende Taj Mahal. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt zonder dat u hoeft af te zien van comfort en luxe. Welkom aan boord!

De moderne, comfortabele Deccan Odyssey heeft 10 slaaprijtuigen met elk 4 Deluxe Cabins (9m2) en 2 rijtuigen met elk 2 Presidential Suites (18m2) . Elk slaaprijtuig heeft op het uiteinde een kleine lounge waar de cabin attendant u na elke excursie begroet met koele drankjes en handdoekjes. In het midden van de trein bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen met aangrenzend het gezellige barrijtuig. Verder treft u een lounge-rijtuig aan en een uniek wellness- en fitnessrijtuig. De trein heeft plaats voor maximaal 88 gasten.

DO bewerkt
Deluxe Cabin
Deccan Odyssey PRESI SUITE B
Presidential Suite
Deccan Odyssey - Gym
Fitness aan boord
Deccan Odyssey
Bar en lunge aan boord
Deccan Odyssey WAAVAR REST
Restaurant aan boord
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft, naast de gekozen accommodatie in trein, in de volgende hotels of gelijkwaardig:

- 2 nachten in 5* Taj Mahal Palace Hotel, Mumbai
- 3 nachten in het hotel Mayfair, Darjeeling
- 2 nachten in het 5* hotel Taj Bengal Hotel, Kolkata

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Tijdens de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg.

Bespaar als alleenreizende
Betaal geen toeslag voor alleengebruik: als u bij boeking aangeeft een compartiment/kamer te willen delen met een andere alleenreizende, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Uiteraard gaan we hierbij uit van een medereiziger van hetzelfde geslacht. Als deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse Darjeeling Mail
Vanaf 17.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Presidential Suite. 
 
Genoemde prijzen zijn per persoon.
De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag. 

Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
23 februari
v.a. 17.498,-
Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
23 februari
v.a. 35.598,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 10.500
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraaag

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

 • Vluchten met Emirates: Amsterdam-Mumbai en Kolkata-Amsterdam in economy class* inclusief luchthavenbelastingen
 • 7 overnachtingen aan boord van de Deccan Odyssey in een privé-compartiment met badkamer in de geboekte categorie
 • 7 overnachtingen in 5-sterren hotels in Mumbai, Darjeeling en Kolkata
 • Alle maaltijden tijdens de reis, tenzij anders vermeld, inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
 • 24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de trein
 • Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts aan boord van de trein
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. was service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
16-daagse Darjeeling Mail
Vanaf 17.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Presidential Suite. 
 
Genoemde prijzen zijn per persoon.
De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag. 

Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
23 februari
v.a. 17.498,-
Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
23 februari
v.a. 35.598,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 10.500
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraaag

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

Inbegrepen
 • Vluchten met Emirates: Amsterdam-Mumbai en Kolkata-Amsterdam in economy class* inclusief luchthavenbelastingen
 • 7 overnachtingen aan boord van de Deccan Odyssey in een privé-compartiment met badkamer in de geboekte categorie
 • 7 overnachtingen in 5-sterren hotels in Mumbai, Darjeeling en Kolkata
 • Alle maaltijden tijdens de reis, tenzij anders vermeld, inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
 • 24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de trein
 • Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts aan boord van de trein
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien
Niet inbegrepen
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. was service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen