Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Deccan Odyssey exterieur (4)

Treinen Azië 

De veelzijdigheid van Azië laat zich nauwelijks beter ontdekken dan per trein. 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een treinreis door Azië 

Zo groot als Azië is, zo veelzijdig is het ook. Van onherbergzame hoogvlaktes tot tropische regenwouden, van kleurrijke steden tot authentieke dorpjes in het binnenland. De geuren, de kleuren, de wereld die zo anders is dan in het westelijke deel van Europa... deze wereld ontdekt u haast op geen betere manier dan met één van de treinen door Azië. 

Treinreis India

India is een spoorwegland pur sang. Per dag vervoeren 11.000 treinen 13 miljoen passagiers over 108.000 kilometer rails. Reizen met luxe privé-treinen in India is erg populair geworden. Het is immers een uitstekende manier om dit fascinerende land te verkennen zonder in te leveren op comfort en gemak. Wij bieden reizen met de twee beste privétreinen in India:

Maharajas' Express
De Maharajas’ Express is zonder meer de meest luxe trein van India. Voorzien van de modernste technieken biedt deze nieuwgebouwde trein faciliteiten die je gewoonlijk alleen in 5-sterren hotels aantreft. De compartimenten en suites zijn ruim en smaakvol ingericht en beschikken elk over een badkamer met douche en toilet. De twee restaurantrijtuigen en de bars weerspiegelen de charme van de klassieke Indiase cultuur. Zo reist u tijdens uw treinreis door India als een maharadja van de ene bezienswaardigheid naar de andere.

Deccan Odyssey
Ook aan boord van de Deccan Odyssey geniet u van onberispelijke service, luxe en gastronomie. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort, terwijl u de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra bezoekt waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites.

Treinreis door Japan

Met de Japan Rail reist u op een comfortabele manier door het land van de rijzende zon. De hogesnelheidstreinen zijn comfortabel, punctueel en zorgen voor een verbinding tussen alle belangrijke steden. Incento treinreizen biedt u zowel groepsreizen als individuele reizen per trein door Japan. 

Treinreis langs de Zijderoute

Centraal Azië is een gebied waar u enkele moeilijk toegankelijke en uiterst onherbergzame gebieden vindt. U vindt hier ook de Zijderoute: het netwerk van karavaanroutes langs diverse landen waarlangs gedurende lange tijd handel werd gedreven. De steden langs de Zijderoute zijn uniek, bijzonder en nog steeds authentiek. Met de Orient Silk Road Express maakt u een railcruise langs de legendarische Zijderoute, waarbij u kennismaakt met exotische culturen en inheemse bevolkingsgroepen. 

De treinen door Azië 

Reis door India met de bijzondere privétreinen Maharajas' Express en Deccan Odyssey, verken de Zijderoute met de Orient Silk Road Express en doorkruis Japan met de Japan Rail. 

Reizen per trein door Azië 

Bekijk onze selectie exclusieve en bijzondere treinreizen door Azië 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen