Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Deccan Odyssey PRESI SUITE B
Home
Alle reizen
Treinreizen
Deccan Odyssey: Calcutta - Mumbai

India per
luxe privétrein

treinreizen

Calcutta - Mumbai met de Deccan Odyssey

Reis door kleurrijk en fascinerend India per luxe privétrein

Taj Mahal
Rajasthan met zijn schitterende paleizen
Volgend vertrek
03-02-2025
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Calcutta
Trein
Deccan Odyssey
Destin
Vanaf 13.798,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe en comfortabel op reis door veelzijdig India

Een unieke en afwisselende reis per luxe privétrein van Calcutta naar Mumbai. U reist met de Deccan Odyssey, die u meeneemt op een comfortabele ontdekkingstocht door dit bijzondere land. Zo bezoekt u de heilige stad Varanasi aan de Ganges, de adembenemende Taj Mahal en de sprookjesachtige paleizen van Rajasthan. In Ranthambore National Park gaat u op zoek naar de Indiase tijgers. Extra bijzonder is de tocht met de beroemde Toy-Train naar Darjeeling in de Himalaya, waar u 2 nachten verblijft in een goed hotel. Kortom: een reis met veel bijzondere hoogtepunten!

shutterstock_432255109 - Mumbai
Mumbai
Deccan Odyssey exterieur (4)
Deccan Odyssey
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 725
Toy train
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 516
De Deccan Odyssey
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 646
Jaipur
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 498
Taj Mahal
JB 2010-03 India - Maharajas Express 039
Bloemenverkoper voor offer in de tempel
India - Jaipur - Jantar Mantar Observatory
Jaipur - Jantar Mantar Observatory
India - Ranthambore National Park Tijgers (2)
Ranthambore National Park Tijgers
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Darjeeling-Mail

Dag 1 & 2 - Amsterdam - Calcutta

In de middag vertrek met Emirates van Amsterdam naar Calcutta met een overstap in Dubai. Op dag 2 komt u vroeg in de ochtend aan op de luchthaven van Calcutta, gevolgd door de transfer naar uw hotel. U kunt na aankomst meteen op uw kamer. 
Calcutta is het centrum van Indiase intellectuelen en de artistieke avant-garde en tot 1911 de hoofdstad van Brits-Indië. Het enorme witmarmeren Victoria Memorial, gewijd aan Koningin Victoria, is de trots van de stad. Verder vindt u in Calcutta prachtige koloniale gebouwen en een bezoek aan de St. Paul's Cathedral is zeker de moeite waard. U leert meer over het werk van moeder Teresa, wiens graf u bezoekt. U verblijft 2 nachten  in het 5* De Taj Bengal hotel (of vergelijkbaar)
(O,L,D)

Ganges calcutta_victoria_memorial_lightbox

Dag 3 - Calcutta

Vandaag maakt u kennis met meer facetten van de bezienswaardige plaats Calcutta. U bezoekt o.a. de traditionele aardewerkwijk ‘Kumortuli’, waar hindoeïstische goden zoals Durga, Kali en Ganesha worden gemaakt die gebruikt worden voor allerlei feesten. De bloeiende tuinen van de kleurrijke Jain-tempel zijn een oase van rust. Bewonder het silhouet van de metropool vanuit een heel ander perspectief: tijdens een boottocht over de Hugli, een monding in de westelijke Gangesdelta. Geniet ten slotte van de kleurenpracht op de bloemenmarkt met uitzicht op Calcutta's herkenningspunt, de stalen Howrah-brug. (O,-,D)

Ganges - fotos_bloemenmarkt_calcutta_lightbox

Dag 4 - Darjeeling per Toy-Train

Een korte vlucht in de ochtend brengt u van Calcutta naar Bagdogra in het noordelijke deel van West-Bengalen. Over land rijdt u verder naar Kurseong, waar u een unieke ervaring wacht: een rit met de beroemde Toy-Train naar Darjeeling in de Himalaya. Een tocht van ca. 30 km over een door de Britten aangelegde spoorlijn (1879 – 1881). De totale lengte is 86 km met een hoogteverschil van ruim 2.000 m. Deze spoorlijn staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Geniet van de heuvels bedekt met roodbloeiende rododendrons, witte magnolia's en groene theevelden met op de achtergrond de met sneeuw bedekte bergtoppen. U overnacht 2 nachten in het 4* Hotel Mayfair Hill Resort (of vergelijkbaar). (O,-,D)

shutterstock_1038177376 - Shimla - Toy Train

Dag 5 - Het dak van de wereld

In de ochtend rijdt u naar Tiger Hill, waarvandaan u een onvergetelijk uitzicht heeft op de ‘Kanchenjunga’, de derde hoogste berg ter wereld. Bij helder weer kunt u zelfs Mount Everest zien! Bewonder vervolgens het felgekleurde Goom-klooster. Terug in Darjeeling wandelt u langs koloniale herenhuizen. Tijdens uw bezoek aan het Mountaineering Institute leert u meer over het wel en wee van de bergbeklimmers die Mount Everest beklommen hebben. Tot slot heeft u nog even de tijd om souvenirs te kopen. (O,-,D)

India - Darjeeling

Dag 6 - Welkom aan boord!

Vanuit Darjeeling rijdt u terug naar het station van Siliguri, waar de legendarische Deccan Odyssey op u wacht. In de late namiddag verwelkomt de bemanning u aan boord. De komende 7 nachten verblijft u in een privécompartiment en en-suite badkamer aan boord van deze luxe trein. (O,-,D)

Deccan Odyssey exterieur (1)

Dag 7 - Heilige stad Varanasi

Terwijl de eerste zonnestralen vallen op de trappen en tempels aan de oevers van de Ganges, stapt u aan boord van een boot voor een indrukwekkende tocht over de heilige rivier. Pelgrims reinigen zichzelf van zonden in het troebele water, yogi’s mediteren en rouwenden strooien as uit. Tijdens een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad passeert u de beroemde Vishvanath-tempel. 's Avonds bent u getuige van de Aarti-ceremonie, waarbij pelgrims en priesters met flikkerende olielampen de heilige Ganges oproepen - gewoonweg magisch! De trein vertrekt weer en rijdt westwaarts door de groene Gangesvlakte. Velden, dorpen, markten, heilige koeien: het dagelijkse leven van India trekt aan uw raam voorbij. (O,L,D)

Varanasi-ghats[1]

Dag 8 - Taj Mahal – Liefde veranderd in steen

De majestueuze Taj Mahal wordt terecht beschouwd als één van de zeven wereldwonderen en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Mughal-heerser Shah Jahan liet het bouwwerk volledig uit wit marmer bouwen ter nagedachtenis aan zijn overleden favoriete vrouw Mumtaz Mahal. De kostbare stukken ingelegde, fonkelende halfedelstenen worden weerspiegeld in diepblauwe bassins. Na uw bezoek aan de Taj Mahal brengt u een bezoek aan het Rode Fort, UNESCO Werelderfgoed. (O,L,D)

Taj Mahal, India

Dag 9 - Paleis van de Winden, Jaipur

Welkom in Rajasthan, het land van de Maharadja's! 's Ochtends rijdt uw trein de roze stad Jaipur binnen. U zult versteld staan van de roze glinsterende façade van de Hawa Mahal, het Paleis van de Winden. Vanaf de getraliede balkons keken de adellijke dames van de stad ooit neer op de kleurrijke drukte van de markt. Vervolgens bezoekt u het stadspaleis en het Jantar Mantar-observatorium uit de 18e eeuw, welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan het machtige Amberfort niet. (O,L,D)

India - Jaipur - City Palace Museum

Dag 10 - In het spoor van de tijger in Ranthambore National Park

Een dag in de wildernis van India. Aankomst in de ochtend op het treinstation Sawai Madhopur. Eerst maakt u kennis met de dorpen in de omgeving: mannen met kleurrijke tulbanden en vrouwen met kleurrijke sari's - een kijkje in het dagelijks leven van een andere wereld. Vanaf hier is het een korte rit naar het beroemde Ranthambore National Park. Herten, antilopen, fazanten, apen en lippenberen bevolken de bosrijke vlakte. Wie weet  heeft u geluk en spot u de schitterende Indiase tijger. 's Avonds stapt u weer aan boord van uw rijdende hotel op wielen, de Deccan Odyssey. (O,L,D)

India - Ranthambore National Park Tijgers (1)

Dag 11 - Udaipur

Udaipur is de meest romantische stad van India. Eerst bezoekt u het enorme paleis direct gelegen aan het Pichola-meer. Bewonder hier de unieke kristalcollectie: heeft u ooit fauteuils, tafels en bedden van kristalglas gezien? Per boot geniet u van het droomlandschap rondom het Pichola-meer. Tevens bezoekt u een bijzonder non profit project “Dastkar”. Dit project werd ruim 20 jaar geleden opgericht en streeft twee hoofddoelen na: het behoud van traditioneel vakmanschap en tegelijkertijd inkomsten genereren voor vrouwen op het platteland. (O,L,D)

India - Udaipur - City Palace

Dag 12 - High tea in het paleis van de Maharadja, Vadodara

Vandaag arriveert de trein in de universiteitsstad Vadodara. Niet ver daarvandaan liggen de grotendeels niet-opgegraven overblijfselen van de oude hoofdstad van Gujarat, ‘Champaner’ (UNESCO Werelderfgoed). De stadsmuren omsluiten pre-Mughal-moskeeën en paleizen en combineren islamitische en hindoeïstische stijlen. Een feest voor alle zintuigen: in het Laxmi Vilas Palace, waar de prinselijke familie vandaag de dag nog steeds woont, kunt u genieten van dans en muziek met lekkernijen uit de Indiase keuken. In de middag brengt u een bezoek aan het Maharadsha Fateh Singh Museum met een bijzondere collectie schilderijen en sculpturen. Terug aan boord van de Deccan Odyssey begint de reis zuidwaarts naar de staat Maharashtra. 
(O,L,D)

JB2009-09 India-Darjeeling Mail 649

Dag 13 - Mumbai: kleurrijk, chaotisch en vol contrasten

Vandaag bereikt uw trein de Indische Oceaan en rijdt deze de economische metropool Mumbai binnen. Het Victoria Station uit 1888 is het grootste treinstation ter wereld en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier neemt u afscheid van de Deccan Odyssey en zijn bemanning.

Vervolgens gaat u op ontdekkingstocht door de bezienswaardige stad Mumbai. U bezoekt: Mani Bhawan, de thuisbasis van Mahatma Gandhi, de archeologische schatten in het Prince of Wales Museum en de Gateway of India, het herkenningspunt van de stad en waar uw boottocht door de haven begint. Zo bekijkt u de beroemde Marine Drive-promenade vanuit een heel ander perspectief. U verblijft 2 nachten in het 5* Trident Nariman Point (of vergelijkbaar). 
(O,L,D)

India - Mumbai - Dhobi Ghat Wasserijen

Dag 14 - Welkom in Bollywood!

Vandaag kunt u kiezen uit 2 verschillende excursies. U bezoekt de wereldberoemde Bollywood-filmstudio's en treedt in de voetsporen van Shah Rukh Khan, Amitabh Bachchan en Rani Mukherjee. De Indiase filmindustrie is de grootste ter wereld en produceert 1.000 films per jaar. Als alternatief brengt u een bezoek aan downtown Mumbai met Crawford Market en Colaba Causeway (winkelstraat). Bij Dhob Ghat Laudry wordt gestopt voor een fotomoment. De avond staat in het teken van het afscheidsdiner. (O,-,D)

shutterstock_1022437888 - Mumbai

Dag 15 - Terugvlucht naar Amsterdam

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven en uw Emirates vlucht met overstap in Dubai naar Amsterdam (niet inbegrepen). (O,-,-)

JB 2010-03 India - Maharajas Express 031
Lees meer
Lees minder

Deccan Odyssey

Een reis met de luxe Deccan Odyssey door het hart van India geeft je het gevoel terug te gaan naar de tijd van de Maharadja's. Geniet aan boord van onberispelijke service, luxe en gastronomie zoals zij dat gewend waren. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort terwijl u regelmatig uitstapt voor bezoeken aan de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites. Geniet van de schoonheid van Udaipur, de "City of Lakes", de kleurrijke stad Jaipur en bewonder de adembenemende Taj Mahal. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt zonder dat u hoeft af te zien van comfort en luxe. Welkom aan boord!

De moderne, comfortabele Deccan Odyssey heeft 10 slaaprijtuigen met elk 4 Deluxe Cabins (9m2) en 2 rijtuigen met elk 2 Suites (19m2) . Elk slaaprijtuig heeft op het uiteinde een kleine lounge waar de cabin attendant u na elke excursie begroet met koele drankjes en handdoekjes. In het midden van de trein bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen met aangrenzend het gezellige barrijtuig. Verder treft u een lounge-rijtuig aan en een uniek wellness- en fitnessrijtuig. De trein heeft plaats voor maximaal 88 gasten.

DO bewerkt
Deluxe Cabin
Deccan Odyssey exterieur (3)
Deccan Odyssey
Deccan Odyssey PRESI SUITE B
Presidential Suite
Deccan Odyssey - Gym
Fitness aan boord
Deccan Odyssey
Bar en lounge aan boord
Deccan Odyssey WAAVAR REST
Restaurant aan boord
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast de gekozen accommodatie in trein, in de volgende hotels of gelijkwaardig:

- 2 nachten in het 5* hotel Taj Bengal Hotel (of gelijkwaardig), Calcutta
- 2 nachten in 4* Hotel Mayfair Hill Resort (of gelijkwaardig), Darjeeling 
- 2 nachten 5* Vivanta by Taj President Hotel (of gelijkwaardig), Mumbai 

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Vaccinaties
Voor India worden de volgende vaccinaties aanbevolen:
DTP (Difterie, Tetanus en Polio), Buiktyfus en Hepatitis A. 
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties en eventueel gebruik van Malariatabletten.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.


Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Darjeeling Mail
Vanaf 13.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Twin Cabin of een Suite. 
 
Genoemde prijzen zijn per persoon.
De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag. 

Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Twin Cabin
3 februari
v.a. 13.798,-
Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Suite
3 februari
v.a. 19.398,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 8.398,-
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: n.v.t.

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

 • Vluchten met Emirates: Amsterdam -Kolkata en Mumbai -A msterdam in economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Binnenlandse vlucht Calcutta – Bagdogra in economy class
 • 7 nachten privéaccommodatie met eigen badkamer in de luxe Deccan Odyssey-trein
 • 6 nachten in comfortabele en luxe hotels in Calcutta, Darjeeling en Mumbai
 • Maaltijden volgens reisschema (13 x ontbijt, 8 x lunch en 13 x diner)
 • Volpension aan boord van de Deccan Odyssey-trein
 • Treinrit met de Toy-Train van Kursong naar Darjeeling
 • Safari in het Ranthambore Nationaal Park
 • Dans, muziek en maaltijd in Laxmi Vilas Palace in Vadodara
 • Bezoek het Rode Fort in Agra en een Ashram in Udaipur
 • Transfers en excursies in moderne touringcars met airconditioning of soms autotransfers van de 4e tot de 6e dag
 • Bagageservice op de treinstations 
 • Engelssprekende gids in Calcutta naar Mumbai
 • Extra lokale Engelssprekende gids (maximaal 25 gasten per gids)
 • Toegangsprijzen voor alle bezienswaardigheden volgens het reisschema
 • Boottochten in Calcutta, Varanasi, Udaipur en Mumbai
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • Tot en met 92 dagen voor vertrek: 25% van de reissom (de aanbetaling)
 • 91 t/m 42 dagen voor vertrek: 45% van de reissom
 • 41 t/m 11 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
 • 10 dagen of korter voor vertrek: 100% van de reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
15-daagse Darjeeling Mail
Vanaf 13.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Twin Cabin of een Suite. 
 
Genoemde prijzen zijn per persoon.
De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag. 

Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Twin Cabin
3 februari
v.a. 13.798,-
Vertrekdatum 2025
Prijs per persoon o.b.v. Suite
3 februari
v.a. 19.398,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 8.398,-
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: n.v.t.

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

Inbegrepen
 • Vluchten met Emirates: Amsterdam -Kolkata en Mumbai -A msterdam in economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Binnenlandse vlucht Calcutta – Bagdogra in economy class
 • 7 nachten privéaccommodatie met eigen badkamer in de luxe Deccan Odyssey-trein
 • 6 nachten in comfortabele en luxe hotels in Calcutta, Darjeeling en Mumbai
 • Maaltijden volgens reisschema (13 x ontbijt, 8 x lunch en 13 x diner)
 • Volpension aan boord van de Deccan Odyssey-trein
 • Treinrit met de Toy-Train van Kursong naar Darjeeling
 • Safari in het Ranthambore Nationaal Park
 • Dans, muziek en maaltijd in Laxmi Vilas Palace in Vadodara
 • Bezoek het Rode Fort in Agra en een Ashram in Udaipur
 • Transfers en excursies in moderne touringcars met airconditioning of soms autotransfers van de 4e tot de 6e dag
 • Bagageservice op de treinstations 
 • Engelssprekende gids in Calcutta naar Mumbai
 • Extra lokale Engelssprekende gids (maximaal 25 gasten per gids)
 • Toegangsprijzen voor alle bezienswaardigheden volgens het reisschema
 • Boottochten in Calcutta, Varanasi, Udaipur en Mumbai
Niet inbegrepen
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • Tot en met 92 dagen voor vertrek: 25% van de reissom (de aanbetaling)
 • 91 t/m 42 dagen voor vertrek: 45% van de reissom
 • 41 t/m 11 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
 • 10 dagen of korter voor vertrek: 100% van de reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen