Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
pagina 15 foto 2
Home
Alle reizen
Treinreizen
Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Beijing - Moskou

Bezoek het indrukwekkende Nadaam Festival 

treinreizen

Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Beijing - Moskou

Schitterende Cruise on Rails met als hoogtepunt het Nadaam Festival in Ulaan Baatar

Compartiment met privé badkamer
Boeiende verhalen en lezingen onderweg
Bezoek het Nadaam Festival
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
Beijing
Trein
Golden Eagle
Destin
Op aanvraag
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Mongolië en het Nadaam Festival

Vlieg met KLM vanuit Amsterdam naar Beijing, waar u de volgende ochtend vroeg aankomt en 2 nachten verblijft. Zo heeft u de tijd om de stad te bezoeken en te genieten van een Peking Duck diner. Op dag 4 vliegt u door naar Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Hier bezoekt u het 3-daagse Nadaam Festival dat elk jaar in juli plaatsvindt. Bekijk de kleurrijke parades, traditionele wedstrijden worstelen en boogschieten en de spectaculaire paardenraces. Een geweldig nationaal feest dat het hart van de Mongoolse cultuur blootlegt. Op dag 7 is het tijd om aan boord te stappen van de beroemde Golden Eagle privétrein voor u treinavontuur naar Moskou. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor excursies in plaatsen als Irkoetsk, Jekaterinburg en Kazan.

Golden Eagle Gold Cabin (3)
Golden Eagle
Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
KAZAN PG21 1
Kazan
Cathedral - Yekaternburg
Kathedraal Jekaterinburg
Lake Baikal - Listvyanka
Baikalmeer, Listvyanka
Oelan Oede
Oelan Oede
Lenin - ULan Ude
Lenin
MoscowRedSquare6753
Het Rode Plein Moskou
reserve foto
Nadaam Festival
Mongolian Ger.
Mongoolse Joert
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Beijing

U vliegt met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Beijing.

JB20081031 Zijderoute 259 Beijing

Dag 2 - Aankomst Beijing

Vroeg in de ochtend aankomst Beijing gevolgd door transfer vanaf de luchthaven naar uw centraal gelegen 5-sterren hotel, het Regent Hotel of gelijkwaardig. Bij aankomst mag u meteen op uw kamer. Er is een vroege check in voor u geregeld. Lunch op eigen gelegenheid en in de middag bezoekt u de verboden stad onder begeleiding van een Engelssprekende gids. ’s Avonds kunt u genieten van een diner in een authentiek restaurant waar Peking Eend dè specialiteit is. Overnachting 5-sterren Regent hotel (of gelijkwaardig) in Beijing.

JB Silk Road 46 - China

Dag 3 - Beijing

Na het ontbijt volgt de privé-excursie met Engelssprekende gids naar de beroemde Chinese muur. De lunch in inbegrepen. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting 5-sterren Regent hotel (of gelijkwaardig) in Beijing.

Chinese Muur- China

Dag 4 - Beijing - Ulaanbaatar

Transfer vanaf het hotel naar de luchthaven voor de vlucht van Beijing naar Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Ulaanbaatar was ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland en… het jaarlijks terugkerende Nadaam Festival.
Na aankomst wordt u opgehaald en naar uw luxe hotel, het Ramada of het Kempinski hotel, gebracht waar u de komende drie nachten verblijft. Tijdens de welkomst cocktail en het diner maakt u kennis met uw medereizigers.

UlanBaatar4171

Dag 5/6 - Nadaam Festival

Op de eerste dag van het festival woont u de uitgebreide openingsceremonie bij, een kleurrijke parade bestaande uit lokale dansers, atleten, ruiters en muzikanten. Vervolgens gaat u de stad uit om de paardenraces te bekijken. De paarden worden bereden door kinderen tussen vijf en twaalf jaar. De meeste kinderen rijden al paard sinds hun eerste jaar. Duizenden toeschouwers volgen deze spectaculaire race over een 20 kilometer lang parkoers waar maximaal 1.000 paarden aan meedoen. De volgende dag staat in het teken van o.a. de wedstrijden boogschieten en worstelen.

reserve foto

Dag 7 - Ulaanbaatar

Vandaag bezoekt u de stad Ulaanbaatar. De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. Het Freedom of Choice programma biedt u de mogelijkheid om de stad uit te gaan voor een bezoek aan het Gorkhi-Terelj National Park en een ontmoeting met een nomadische familie woonachtig in een traditionele Gers.
Vervolgens stapt u aan boord van uw privé hotel op wielen, the Golden Eagle, voor de komende dagen.

Mongolia4201

Dag 8 - Oelan Oede

Aankomst in Oelan-Oede, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per toeringcar reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leert u meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en kunt u genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.

_P5Z5324 - Ulan Ude

Dag 9 - Bailkalmeer

Vandaag volgt één van de vele hoogtepunten van uw reis; we volgen onze spectaculaire tocht door tunnels en over kliffen langs de kust van het Baikal-meer, het grootste zoetwatermeer ter wereld. Om het plaatje compleet te maken wordt de Golden Eagle trein voortgetrokken door een echte stoomlocomotief. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen het perfecte decor voor dit immense meer. Onderweg wordt gestopt voor een barbecue lunch aan de oever. Tevens brengt u per boot een bezoek aan Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.

BBQ Baikal foto pag 16 dag 8

Dag 10 - Irkoetsk

Het bezoek aan Irkoetsk, het “Parijs van Siberië” neemt u mee naar de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook wordt u uitgenodigd om een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben. Het Freedom of Choice programma geeft u de mogelijkheid om onder begeleiding van een lokale chef een echte Russische lunch te bereiden, een Russisch zomerhuis (Dacha) te bezoeken of kennis te maken met een gezin in één van de buitenwijken van Irkoetsk.

Wooden house - Irkutsk

Dag 11 - Aan boord van de Golden Eagle

Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgd, kunt u ontspannen genieten van het spectaculaire uitzicht. Tevens kunt u een van de Russische lessen of lezingen bijwonen die op het programma staan of uw reiservaringen uitwisselen met uw medereizigers in het barrijtuig.

Golden Eagle Restaurant team

Dag 12 - Novosibirsk

Vandaag arriveert u in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad. U bezoekt het beroemde Operagebouw (één van de grootste ter wereld) en het Lenin-plein. Vervolgens maakt u een wandeling langs de overs van de Ob rivier, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is. Alternatief is een bezoek aan het spoorwegmuseum.

Novosibirsk_Opera_Theatre_07-2016

Dag 13 - Jekaterinburg

Aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u o.a. de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en heden ten dage een kerk staat, gewijd aan de herinnering van deze Russische Koninklijke familie. Het Freedom of Choice programma geeft u de mogelijkheid om het militaire museum te bezoeken.

Yekaterinburg1

Dag 14 - Kazan

Kazan is de pittoreske hoofdstad van Tatarstan aan de Wolga. Eén van de hoogtepunten van uw bezoek aan deze historische stad is het Kremlin-fort, als cultureel erfgoed opgenomen op de Unesco-lijst, bestaande uit een adembenemende mozaïeken en een Russisch Orthodoxe kathedraal. Aangezien Kazan de geboorteplaats is van de meest beroemde operazanger van Rusland, Feodor Chaliapin (1873 – 1938) nodigen wij u graag uit voor een privéconcert bestaande uit zijn muziek.

Jose Felix photos Naadam 2005 100

Dag 15 - Moskou

Nadat u bijna 6.400 km heeft afgelegd arriveert u in Moskou, uw eindbestemming en neemt u afscheid van de trein. Tijdens de begeleide excursie langs hoogtepunten van Moskou bezoekt u onder andere het Rode Plein, het Kremlin en de beroemde Basilius kathedraal. ’s Avonds wordt er een afscheidsdiner georganiseerd. U overnacht in het beroemde 5* Ritz-Carlton hotel (of gelijkwaardig).

MoscowRedSquare6753

Dag 16 - Moskou - Amsterdam

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw KLM-vlucht terug naar Amsterdam

Moscow2
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (3)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, 2 nachten in een 5-sterren hotel in Beijing, 3 nachten in een 4- sterren hotel in Ulaanbaatar en 1 nacht in een 5*  hotel in Moskou.

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse reis Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Beijing - Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon in Silver Class,
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: op aanvraag

Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Vluchten Amsterdam Beijing en Moskou Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma inclusief vroege hotel check in op dag 2
 • Peking Duck diner in Beijing
 • Alle maaltijden vanaf het diner dag 4 t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v.
 • Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien (behalve in China)
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
16-daagse reis Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Beijing - Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon in Silver Class,
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: op aanvraag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: op aanvraag

Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam Beijing en Moskou Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma inclusief vroege hotel check in op dag 2
 • Peking Duck diner in Beijing
 • Alle maaltijden vanaf het diner dag 4 t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v.
 • Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien (behalve in China)
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

Niet inbegrepen
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen