Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rovos Rail - safari on rails
Home
Alle reizen
Treinreizen
Southern Cross: Pretoria - Victoria Falls

Per privétrein langs Afrikaanse Parels 

treinreizen

Southern Cross: Pretoria - Victoria Falls of v.v.

Reis per comfortabele Shongololo trein vanuit Pretoria naar de beroemde Victoria Watervallen in Zimbabwe

Uiterst comfortabel reizen
Alle excursies inbegrepen
Bezoek Kruger Park
Volgend vertrek
03-01-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Pretoria
Trein
Shongololo Express
Destin
Vanaf 9.198,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Per Shongololo privé-trein door Zuidelijk-Afrika

Deze 15-daagse reis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. De laatste etappe voert u naar de machtige Victoria Watervallen, waar een sunset cruise op de Zambezi River een waardige afsluiting vormt van uw boeiende treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.

Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

RVR-StationLounge-HighRes-1
Lounge station Rovos Rail
Shongo girls
Personeel tijdens thema avond
zebra
Te zien tijdens uw safari
JB 2013-10 Safari on Rails 576
Victoria Falls
JB 2014-03 Safari on Rails 018
Op safari
Great_Zimbabwe_(3)
Zimbabwe
shutterstock_63077920
Op safari
JB 2014-03 Safari on Rails 424
Victoria Falls
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

's Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u 's avonds arriveert. Overnachting in het City Lodge OR Tambo, dat ligt op de luchthaven.

city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg

Dag 2 - Pretoria - Nelspruit

Na een vroeg ontbijt, transfer naar het Rovos Rail treinstation van Pretoria, waar u vanaf 08.00 uur kunt u inchecken. Om 10.00 uur gaat U aan boord van uw rijdende hotel, de ‘Shongololo Express’, voor de eerste etappe van een spectaculaire treinreis door het gevarieerde natuurschoon van Zuid-Afrika naar Nelspruit. Overnachting aan boord van de trein. (O, L, D)

RVR-StationBuilding2-HRes-1

Dag 3 - Nelspruit - Malelane

U vertrekt vanuit Nelspruit aan de Krokodilrivier voor een tour langs een aantal historische plaatsen in de Drakensbergen. Pilgrim’s Rest is een stadje met een beschermd stadsgezicht uit de tijd dat hier eind 19e eeuw goud werd gevonden en is aangewezen als cultureel erfgoed. De Bourke’s Luck Potholes zijn een aantal door draaikolken in de rivier de Treur in de rots uitgesleten ronde holen, die van bovenaf gezien een spectaculair beeld opleveren. Vanaf God’s Window heeft u een schitterend uitzicht over de ruim 700 meter onder u gelegen vallei en het Drakensgebergte. Einde van de middag keert u weer terug naar Nelspruit voor de volgende etappe van uw treinreis naar Malelane. (O/L, D)

1_-_sat-000-1396g_r_sa_tourism-2

Dag 4 - Malelane - Krugerpark - Mozambique

Vanuit Malelane staat een volle dagexcursie naar het befaamde Krugerpark op het programma. U heeft de hele dag ter beschikking in het 380 km lange en 60 km brede wildpark op de grens met Mozambique. Het Krugerpark heeft de grootste populatie olifanten ter wereld en schier ontelbare andere diersoorten, waaronder de ‘Big Five’, jachtluipaarden, krokodillen en bavianen.

Aan het einde van de middag gaat u weer aan boord van uw trein in Malelane voor de volgende etappe naar het buurland Mozambique. (O, L, D)

JB 2014-03 Safari on Rails 637

Dag 5 - Maputo (Mozambique) - Mpaka (Swaziland)

Het grootste deel van de dag staat in het teken van een uitgebreide kennismaking met de hoofdstad van Mozambique, Maputo. Het spoorwegstation is een fraai staaltje architectuur uit de tijd dat de stad nog Lourenço Marques heette en hoofdstad was van Portugees Oost-Afrika. Behalve van de architectuur en de levendige markten kunt u ook genieten van de prachtige witte zandstranden aan de Indische Oceaan.

Om 15.30 uur keert u terug naar de trein voor een traditionele ‘afternoon tea’. Na afhandeling van de grensformaliteiten vertrekt de trein begin van de avond naar Mpaka in het naburige Swaziland. ( O, L, D)

Maputo - train staton

Dag 6 - Mpaka - Hoedspruit

Vandaag maakt u uitgebreid kennis met het Koninkrijk Swaziland. Vanuit Mpaka gaat de reis over de weg voor een bezoek aan Swazi Candles en een bezoek aan het Mantenga Cultural Village.
Op weg naar Manzini geniet u van de prachtige Ezulwini Vallei en de Komoti Rivier. Halverwege de middag keert u terug in de trein.

Na het afhandelen van de grensformaliteiten vertrekt de trein in de vroege avond naar Klaserie in de omgeving van Hoedspruit in Zuid-Afrika. Overnachting aan boord. (O. L. D)

Shongololo Bar-1

Dag 7 - Hoedspruit - Kapama Game Reserve - Tzaneen

We vertrekken al vroeg voor een safari in het Kapama Game Reserve, een prachtig voorbeeld van hoe de Afrikaanse wildernis er ooit uitzag, ver weg van de drukte. Hier zijn de roofdieren, olifanten, buffels, antilopen en andere bewoners helemaal op hun gemak. Aansluitend nemen we u mee naar het Hoedspruit Endangered Species Centre, met als doel het beschermen en het bevorderen van de voortplanting van deze wilde honden en jachtluipaarden.

Rond lunchtijd keert u terug naar de trein voor de rit naar Tzaneen, met tussenstop in Louis Trichardt waar u aan boord overnacht. (O,L,D)

JB 2014-03 Safari on Rails 529

Dag 8 - Tzaneen - Oreti (Zimbabwe)

Een dagje heerlijk relaxen aan boord van uw comfortabele ‘Shongololo Express’. In Beitbridge aan de Limpoporivier stopt de trein voor de grensformaliteiten, waarna de reis verder gaat door het uitgestrekte savannelandschap van Zuid-Zimbabwe naar Oreti. (O,L,D)

JB 2014-03 Safari on Rails 118

Dag 9 - Great Zimbabwe Ruins - Somabhula

Vandaag maakt u kennis met de ruïnes van Great Zimbabwe, de overblijfselen van de waarschijnlijk rond het begin van onze jaartelling gebouwde hoofdstad van het vroegere Koninkrijk Zimbabwe. Na de Egyptische monumenten zijn dit de oudst bekende stenen bouwwerken in Afrika. De ronde toren en delen van de verdedigingsmuur zijn het best bewaard gebleven.

Na een uitgebreid bezoek gaat u eind van de middag weer aan boord in Oreti voor het vervolg van uw reis naar Somabhula. (O, L, D)

Great_Zimbabwe

Dag 10 - Somabhula - Antelope Park - Bulawayo

U krijgt de hele dag de tijd om te genieten van de wilde dieren in het unieke Antelope Park. Nergens zult u dichter bij de leeuwen en olifanten komen dan in dit park. Hier bestaat tevens de mogelijkheid om (tegen betaling) activiteiten bij te boeken, waaronder kanovaren, een safari, wild spotten te paard of een vogelspot cruise maken. Eind van de middag bent u weer terug in de trein, die verder rijdt naar Bulawayo. (O, L, D)

buffel

Dag 11 - Bulawayo - Matopos National Park - Dete

Even ten zuiden van Bulawayo ligt het Matopos National Park in een oerlandschap dat 2 miljard jaar geleden ontstond. De afgeronde rotsformaties, genaamd ‘kopjes’, zijn karakteristiek in dit landschap en de naam van de regio betekent in de plaatselijke taal dan ook ‘kale koppen’. In de grotten in het park vindt u honderden rotsschilderingen die hier zo’n 2.000 jaar geleden werden gemaakt door de Bosjesmannen. In het park bevindt zich ook het graf van Cecil Rhodes op de top van de Malindidzimu, de ‘heuvel van de geesten’. Aan het begin van de avond keert u terug naar de trein voor de rit naar Dete. (O, L, D)

Zimbabwe - Tomb_Cecil_Rhodes2

Dag 12 - Dete - Hwange Game Reserve - Thompson's Junction

Nog één keer vroeg op voor uw afscheid van het Afrikaanse wildleven tijdens een bezoek aan het Hwange Game Reserve, het grootste wildreservaat van Zimbabwe. Het park huisvest ruim 100 diersoorten en meer dan 400 vogelsoorten en is het enige park waar de gemsbok en bruine hyena in redelijke aantallen voorkomen. Het park biedt ook onderdak aan een van de grootste populaties wilde honden in Afrika. Kortom, u zult ogen tekort komen in het Hwange Game Reserve.

In de vroege avond vertrekt uw trein naar de laatste tussenstop, Thompson’s Junction. (O,L,D)

JB 2012-10 Safari 110

Dag 13 - Aankomst Victoria Falls

Uw trein komt ‘s ochtends aan in Victoria Falls. Om 11.00 uur staat hier een wandeling door het dorp en naar de machtige watervallen op het programma. Om 16.00 uur scheept u in voor een onvergetelijke sunset cruise op de Zambezi, een waardige afsluiting van uw reis. Overnachting in het beroemde 5 sterren Victoria Falls Hotel. (O)

JB 2014-03 Safari on Rails 343

Dag 14/15- Victoria Falls - Johannesburg - Amsterdam

Na het ontbijt, transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Johannesburg. s’Avonds (tegen middernacht) vliegt u door met de KLM naar Amsterdam, waar u op dag 15 aankomt. (O)

JB 2013-10 Safari on Rails 576
Lees meer
Lees minder

Shongololo Express

Toen inheemse mensen in Afrika in de verte voor het eerst een trein zagen, die als een lang lint door het landschap trok, noemden zij deze Shongololo - de duizendpoot. De Shongololo Express maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename ervaring.
De Shongololo Express is een ‘hotel op rails’ met plaats voor maximaal 72 gasten die logeren in comfortabele privécompartimenten, elk voorzien van een eigen badkamer. Compartimenten zijn er in 2 categorieën: Emerald en Gold. Er zijn twee historisch ingerichte restaurantrijtuigen. Gasten kunnen voorts ontspannen in het barrijtuig en in het observatierijtuig met grote ramen en een open balkon aan de achterzijde van de trein. 

SHongololo express club
Club rijtuig
On board service
Emerald cabin
Shongololo Emerald Double (1)
Emerald cabin
Shongololo express emerald bath (2)
Emerald cabin badkamer
Shongololo Emerald Double (4)
Emerald cabin
Shongololo express gold (3)
Gold cabin
Shongololo Express dining (1)
Restaurant rijtuig
Bagageservice Shongololo Express
Bagageservice
Shongololo Express gold (4)
Gold Cabin met twin bedden
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Shongololo Express trein, in de volgende hotels:

- 1 overnachting in het City Lodge OR Tambo Hotel op de luchthaven van Johannesburg 
- 1 overnachting in het 5 sterren Victoria Falls Hotel in Victoria Falls

city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg
City Lodge Hotel Or Tambo
JB 2013-10 Safari on Rails 452
Victoira Falls Hotel
Veeg naar links

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de 'Shongololo Express' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. 

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en voldoende lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail/Shongololo Express en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail/Shongololo Express behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis Southern Cross: Pretoria - Victoria Falls
Vanaf 9.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Gold of een Emerald Compartiment aan boord van de trein.
Vanaf 2024 wordt deze reis uitgevoerd door de 'Pride of Africa'van ROVOS Rail.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Gold Compartiment
6 september, 2 november
v.a. 9.198,-
Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Emerald Compartiment
6 september, 2 november
v.a. 11.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Compartiment
3 januari, 6 maart, 3 april, 5 juni, 4 september. 31 oktober
v.a. 9.298,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Compartiment
3 januari, 6 maart, 3 april, 5 juni, 4 september. 31 oktober
v.a. 11.798,-

2023:
Toeslag 2-pers. Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. Emerald compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.198

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Treinreis van Pretoria naar Victoria Falls met de ‘Shongololo Express’ van Rovos Rail; 11 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 300
 • Vlucht van Victoria Falls naar Johannesburg in de Economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen t.w.v. € 110
 • Overnachting in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het 5 sterren Victoria Falls Hotel in Victoria Falls
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein ( tijdens de treinreis ) 
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 91 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering tussen de 90 en 61 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering tussen de 60 en 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken

Reissom
15-daagse reis Southern Cross: Pretoria - Victoria Falls
Vanaf 9.198,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Gold of een Emerald Compartiment aan boord van de trein.
Vanaf 2024 wordt deze reis uitgevoerd door de 'Pride of Africa'van ROVOS Rail.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Gold Compartiment
6 september, 2 november
v.a. 9.198,-
Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Emerald Compartiment
6 september, 2 november
v.a. 11.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Compartiment
3 januari, 6 maart, 3 april, 5 juni, 4 september. 31 oktober
v.a. 9.298,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Compartiment
3 januari, 6 maart, 3 april, 5 juni, 4 september. 31 oktober
v.a. 11.798,-
Toeslagen

2023:
Toeslag 2-pers. Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. Emerald compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.198

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Treinreis van Pretoria naar Victoria Falls met de ‘Shongololo Express’ van Rovos Rail; 11 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 300
 • Vlucht van Victoria Falls naar Johannesburg in de Economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen t.w.v. € 110
 • Overnachting in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het 5 sterren Victoria Falls Hotel in Victoria Falls
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein ( tijdens de treinreis ) 
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 91 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering tussen de 90 en 61 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering tussen de 60 en 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk makenIncento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en bijzondere treinreizen door zuidelijk Afrika