Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-23
Home
Alle reizen
Treinreizen
Treinreis met La Dolce Vita Orient Express

Nostalgie &
Italiaanse charme

treinreizen

Treinreis met la Dolce Vita Orient Express

Oude tijden herleven aan boord van La Dolce Vita Orient Express!

Italiaanse grandeur
Bijzondere excursies
Uitstekende service
Volgend vertrek
04-04-2025
+67 vertrekdata
Reisduur
3 dagen
Vertrekpunt
Rome/Palermo/Catania
Trein
La Dolce Vita Orient Express
Destin
Vanaf 3.500,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

La Dolce Vita Orient Express, Italiaanse grandeur en luxe! 

Geniet van de betoverende uitstraling van de iconische La Dolce Vita Orient Express. Stap aan boord, ga mee op een onvergetelijke reis door Italië en beleef de nostalgie van het treinreizen in de schitterend gedecoreerde rijtuigen met een luxe uitstraling in de sfeer van de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. De avonden aan boord staan in het teken van feestelijke maaltijden, Le Grand Soir, gevolgd door live entertainment. De culinaire lunches en diners, inclusief bijpassende wijnen, zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met de beroemde driesterrenchef Heinz Beck. Met deze bijzondere nieuwe trein kunt u kiezen uit 8 verschillende 2- tot 3-daagse routes in Italië. Indien gewenst breiden wij het programma graag voor u uit met extra overnachtingen en excursies aan het begin en einde van de reis. Ook is het mogelijk om verschillende treinroutes te combineren. 

Italië - Sicilië - Catania (1)
Catania
Italie - Venetie (3)
Venetië
Colosseum , Rome shutterstock_1361979278
Colosseum , Rome
Italie - Venetie (1)
Venetië
Italië - Sicilië - Palermo (4)
Palermo
Italië - Sicilië - Taormina
Taormina
Italië - Sicilië - Catania (2)
Catania
Italië - Montalcino (2)
De wijngaarden van Montalcino
Italië - Portofino (1)
Portofino
Italië - Sicilië - Agrigento (4)
Agrigento
Veeg naar links

Reismogelijkheden

Route 1 - Coast to Coast, Venetië & Portofino

Dag 1 - Vertrek uit Rome

In de ochtend vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet aan boord van een heerlijke lunch, samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. Bij aankomst in Venetië staat een bijzondere excursie op het programma. In de avond kunt u genieten van het diner met live muziek in een van de historische Palazzo's van Venetië. Overnachting aan boord van de trein. De trein vertrekt gedurende de nacht naar Portofino. (-,L,D)

Dag 2 - Portofino

Ontbijt aan boord. Bij aankomst op het station van Santa Margherita Ligure volgt de transfer naar Portofino, een schitterend gelegen badplaats. Hier geniet u van vrije tijd en een typisch Ligurische lunch. In de loop van de middag stapt u weer aan boord van de trein. De avond staat in het teken van een heerlijk diner en muzikale entertainment. Overnachting aan boord. (O,L.D)   

Dag 3 - Aankomst Rome

Na het ontbijt komt u aan op het station van Rome Ostiense. Het eindpunt van uw luxe treinreis. (O,-,-) 

Italië - Portofino (2)
Portofino
Italië - Portofino (1)
Portofino
Veeg naar links

Route 2 - Bella Italia, Venetië & Siena

Dag 1 - Vertrek uit Rome

In de middag vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet van een culinair diner in het restaurantrijtuig samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. Na het diner worden er cocktails geserveerd in de lounge/bar, terwijl u kunt luisteren naar live muziek en kunt kennis maken met uw medepassagiers. Overnachting aan boord. (-,-,D)

Dag 2 - Venetië 

Luxe Italiaans ontbijt aan boord en aankomst in het bezienswaardige Venetië. Bezoek deze bijzondere stad met privé bezoeken aan historische gebouwen en verborgen schatten. Terug aan boord is het tijd voor 'Le Grand Soir'. Geniet van een voortreffelijk diner samengesteld door driesterrenchef Heinz Beck en muzikale entertainment. Overnachting aan boord. (O,-.D) 

Dag 3 - Siena & Rome

Ontbijt aan boord en aankomst in Siena. Maak kennis met de stad tijdens de stadsexcursie, gevolgd door een typisch Toscaanse lunch. Terug aan boord wordt u ontvangen met een aperitief en de trein vervolgt zijn weg naar Rome, waar u aan het eind van de middag aankomt. Het eindpunt van uw luxe treinarrangement. (O,L,-) 

Venetië shutterstock_1921085999
Venetië
Italie - Venetie (8)
Venetië
Siena
Siena
Veeg naar links

Route 3 - La Transiberiana Italia, Matera & Palena

Dag 1 - Vertrek uit Rome

In de middag vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet van een culinair Italiaans diner aan boord, samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. (-,-,D)    

Dag 2 - Matera 

Ontbijt aan boord en aankomst in Matera. U brengt een bezoek aan deze historische stad met zijn prehistorische grotwoningen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. De lunch wordt geserveerd in een grotrestaurant. Terug aan boord wordt u ontvangen met een Aperitief gevolgd door een feestelijk en culinair diner, Le Grand Soir. Natuurlijk is er ook weer live entertainment aan boord. (O,L,D)    

Dag 3 - Palena & Rome

Ontbijt aan boord en aankomst in Palena. U brengt een bezoek aan deze historische plaats. In Palena geniet u van een heerlijke lunch. In de loop van de middag stapt u weer aan boord voor de laatste etappe naar Rome.  Het eindpunt van uw luxe treinarrangement. (O,L,-) 

Italië - Matera

Route 4 - Montalcino, Viaggio tra i Vini Italiani, Rome & Montalcino

Dag 1 - Rome & Montalcino

In de ochtend vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet aan boord van een heerlijke lunch, samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. In de middag komt u aan op het station van Torrenieri-Montalcino. Geniet van de excursie door het pittoreske Montalcino met zijn smalle straatjes en schitterend gelegen tussen de Toscaanse heuvels. Bij het beroemde wijnhuis Brunello staat een wijnproeverij op het programma. Terug aan boord staat de avond staat in het teken van 'Le Grand Soir', een culinaire ervaring met heerlijke Italiaanse gerechten, gevolgd door muzikale entertainment. Overnachting aan boord (-,L,D)   

Dag 2 - Aankomst Rome

Geniet van uw luxe ontbijt aan boord. In de ochtend komt u aan op het station Rome Ostiense. Het eindpunt van uw culinaire treinarrangement. (O,-,-) 

Italië - Montalcino (1)
Montalcino
Italië - Montalcino (4)
Montalcino
Italië - Montalcino (2)
Montalcino
Veeg naar links

Route 5 - Rome, wijnen, Monferrato & truffel

Dag 1 - Vertrek uit Rome

In de middag vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Laat u verrassen door een voortreffelijk culinair Italiaans diner aan boord, samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. In de bar/lounge kunt u vervolgens genieten van live entertainment. (-,-,D)   

Dag 2 - Nizza Monferrato

Uitgebreid ontbijt aan boord en vervolgens aankomst in Nizza Monferrato, gelegen in de provincie Asti en de regio Piëmont. Deze regio is vooral bekend van de truffel en zijn bijzondere wijnen. U bezoekt een beroemd wijnhuis, welke op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Vervolgens gaat u op truffeljacht. Tijdens de lunch krijgt u de kans om deze kostbare lekkernij te proeven in combinatie met een glas goede wijn.  Het diner wordt geserveerd aan boord, gevolgd door muzikale entertainment. Overnachting aan boord (O,L,D)   

Dag 3 - Aankomst Rome

Na een uitgebreid Italiaans ontbijt komt u aan op het station van Rome. Het eindpunt van uw culinaire treinarrangement. (O,-,-) 

Italië - Witte truffel

Route 6 - Sud Italia, Rome, Maratea, Taormina & Palermo

Dag 1 - Rome & Maratea

In de ochtend vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet aan boord van een heerlijke lunch, samengesteld door de driesterrenchef Heinz Beck. In de middag komt u aan in Maratea, de parel aan de Tyrreense Zee. U bezoekt o.a. het beroemde Jezus beeld. In het 5* Santavenere Hotel drinkt u een aperitief en volgt u een masterclass koken, waarbij u kennismaakt met de geheimen van de lokale Italiaanse keuken. Feestelijk diner aan boord, 'La Grand Soir', gevolgd door muzikaal entertainment. Overnachting aan boord (-,L,D)   

Dag 2 - Taormina & Palermo

Geniet van een uitgebreid ontbijt. In de ochtend steekt u per veerboot over naar Sicilië (de trein gaat op de veerboot). 's Middags komt u aan in de bezienswaardige plaats Taormina, schitterend gelegen op de rotsen van van Siciliaanse oostkust. Hier bezoekt u het antieke Griekse theater en geniet van een Siciliaans diner. Overnachting aan boord van de trein. (O,-,D)

Dag 3 - Aankomst Palermo

Na het ontbijt arriveert de trein in Palermo, de levendige hoofdstad van Sicilië en tevens het eindpunt van uw treinreis. (O,-,-)

Italië - Sicilië - Toarmina (1)
Taormina
Italië - Sicilië - Palermo (2)
Palermo
Italië - Sicilië - Palermo (4)
Palermo
Italië - Sicilië - Palermo (5)
Lokale delicatessen
Veeg naar links

Route 7 - Da Palermo a Roma, alla scoperta della Costa Tirrenica, Palermo, Taormina, Maratea & Rome

Dag 1 - Palermo & Taormina

In de loop van de ochtend stapt u aan boord van de trein en geniet van een culinaire lunch in het restaurantrijtuig. De trein brengt u naar Taormina, schitterend gelegen op de rotsen van de Siciliaanse oostkust. Hier bezoekt u het antieke Griekse theater en geniet van een typisch Siciliaans diner. In de avond stapt u weer aan boord van de trein. Per veerboot maakt u de overtocht naar het Italiaanse vasteland. De trein gaat mee met de veerboot. Overnachting aan boord (-,L,D)  

Dag 2 - Maratea

Luxe Italiaans ontbijt aan boord. Ook de lunch wordt geserveerd aan boord, terwijl het Italiaanse landschap aan uw raam voorbijglijdt. In de middag komt u aan in Maratea, de parel aan de Tyrreense Zee. U bezoekt o.a. het beroemde Jezus beeld. In de avond kunt u genieten van een diner waarbij de lokale keuken centraal staat.  Vervolgens maakt u, tijdens de masterclass koken, kennis met de geheimen van de lokale keuken. In de loop van de avond stapt u weer aan boord van uw luxe trein. Overnachting aan boord. (O,L,D)

Dag 3 - Aankomst Rome

Na het ontbijt arriveert u in Rome. Het eindpunt van uw bijzondere treinreis. (O,-,-)

Italië - Sicilië - Toarmina (3)

Route 8 - Le Meraviglie della Sicilia, Catania, Palermo, Taormina & Catania

Dag 1 - Catania & Palermo

In de ochtend vertrekt u vanaf het station Rome Ostiense. Geniet aan boord van een heerlijke lunch, samengesteld door de  driesterrenchef Heinz Beck. De middag staat in het teken van een bezoek aan Palermo inclusief een typisch Siciliaans diner. Na het diner stapt u weer aan boord van de trein. Overnachting aan boord. (-,L,D)

Dag 2 - Taormina & Catania

Luxe Italiaans ontbijt aan boord en aankomst Taormina, prachtig gelegen op de rotsen van de Siciliaanse oostkust. Hier bezoekt u het antieke Griekse theater en geniet van een typisch Siciliaans lunch. Na de lunch stapt u weer aan boord voor de laatste etappe naar Catania, waar uw bijzondere treinreis eindigt. (O,L,-)

Italië - Sicilië - Catania (2)
Catania
Italië - Sicilië - Catania (1)
Catania
Italië - Sicilië - Palermo (3)
Palermo
Veeg naar links
Lees meer
Lees minder

La Dolce Vita Orient Express

Maak een romantische treinreis met de 'nieuwe' La Dolce Vita Orient Express, voorzien van alle moderne gemakken maar met een luxe uitstraling in de sfeer van de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Deze luxe trein gaat per april 2025 rijden en maakt verschillende routes door Italië. La Dolce Vita Orient Express biedt plaats aan maximaal 62 gasten. In het restaurantrijtuig worden de heerlijkste maaltijden geserveerd en in het bar/loungerijtuig kunt u genieten van een goed glas Italiaanse wijn en kennismaken met uw medepassagiers. Aan boord bevinden zich 2 typen slaapaccommodaties: Deluxe compartimenten (7m2) en Suites (11m2).

la-dolce-vita-orient-express_
Deluxe compartiment
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-23
Suite
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-24
De lounge
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-1
De bar
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-27
Het restaurant
la-dolce-vita-orient-express-mr-tripper-19
Badkamer
Veeg naar links

Reisinformatie

Verleng uw reis
U kunt uw arrangement verlengen met extra nachten aan het begin en aan het einde van uw nostalgische treinreis. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden!

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen.  De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
2- of 3-daagse reis met La Dolce Vita Orient Express
Vanaf 3.500,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons compartiment aan boord van de La Dolce Vita Orient Express. Aan boord zijn 2 typen slaapaccommodaties te boeken: Deluxe compartimenten (7m2) en Suites (11m2). 

De onderstaande prijzen zijn flexibel en  afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en beschikbaarheid aan boord op het moment van boeken. De prijs per persoon voor een suite is op aanvraag. 

Route 1 - Venetië & Portofino 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
6, 11, 24 april, 2, 23, 26 mei, 7, 13, 20 juni, 11 juli, 5, 18 september en 5, 18, 25 oktober
v.a. 7.440,-
Route 2 - Bella Italia, Venetië & Siena 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
10, 18 april, 8, 29 mei, 17, en 24 juni, 18, 26 juli, 3, 23 augustus, 2, 27 september en 2, 12 oktober
v.a. 7.000,-
Route 3 - La Transiberiana Italia, Matera & Palena 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
13, 19 april, 5, 17 mei, 5, 14 juni, 17, 24 juli, 1, 9, 17 augustus, 8, 26 september en 10, 16 oktober
v.a. 5.780,-
Route 4 - Montalcino, Viaggio tra i Vini Italiani, Rome & Montalcino 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
4, 28 april, 28, 30 mei, 11, 28 juni, 14, 16 juli, 9, 11, 27 augustus en 20, 30 oktober
v.a. 3.500,-
Route 5 - Rome & Nizza Monferrato 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe compartiment
vertrek november / december
op aanvraag
Route 6 - Sud Italia, Rome, Maratea, Taormina & Palermo 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe compartiment
1 mei, 1 juni, 4 juli en 3 september
v.a. 7.440,-
Route 7 - Da Palermo a Roma, alla scoperta della Costa Tirrenica, Palermo, Taormina, Maratea & Rome 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
24 mei, 10 juni, 13 juli, 24 september
v.a. 7.440,-
Route 8 - Le Meraviglie della Sicilia, Catania, Palermo, Taormina & Catania 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
5, 21 mei, 5 juni, 8 juli en 7, 21 september
v.a. 4.440,-

Toeslag 1-persoons compartiment/kamer (beperkt beschikbaar): op aanvraag
Toeslag alleengebruik van een 2-persoons Compartiment/kamer: op aanvraag

 

 

 • 1 of 2 nachten aan boord van La Dolce Vita Orient Express in een gekozen  tweepersoonscompartiment
 • Alle table d'hôte maaltijden aan boord
 • Selectie van (niet) alcoholische dranken tjjdens de gehele reis  
 • Alle ontbijten en afternoon tea geserveerd in uw compartiment
 • Alle excursies en transfer zoals vermeld in de programma's
 • Maaltijden en dranken zoals vermeld tijdens de excursies
 • 24-uurs service en entertainment
 • Eventueel bij te reserveren pre- en post hotels, excursie en vluchten 
 • Dranken die vallen buiten de standaard selectie
 • Overige maaltijden
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:


Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 120 dagen voor vertrek te zijn voldaan.


Annuleringskosten:
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering t/m 121 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering vanaf 120 dagen t/m 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
 • bij annulering op 30 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen.  De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
2- of 3-daagse reis met La Dolce Vita Orient Express
Vanaf 3.500,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoons compartiment aan boord van de La Dolce Vita Orient Express. Aan boord zijn 2 typen slaapaccommodaties te boeken: Deluxe compartimenten (7m2) en Suites (11m2). 

De onderstaande prijzen zijn flexibel en  afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en beschikbaarheid aan boord op het moment van boeken. De prijs per persoon voor een suite is op aanvraag. 

Route 1 - Venetië & Portofino 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
6, 11, 24 april, 2, 23, 26 mei, 7, 13, 20 juni, 11 juli, 5, 18 september en 5, 18, 25 oktober
v.a. 7.440,-
Route 2 - Bella Italia, Venetië & Siena 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
10, 18 april, 8, 29 mei, 17, en 24 juni, 18, 26 juli, 3, 23 augustus, 2, 27 september en 2, 12 oktober
v.a. 7.000,-
Route 3 - La Transiberiana Italia, Matera & Palena 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
13, 19 april, 5, 17 mei, 5, 14 juni, 17, 24 juli, 1, 9, 17 augustus, 8, 26 september en 10, 16 oktober
v.a. 5.780,-
Route 4 - Montalcino, Viaggio tra i Vini Italiani, Rome & Montalcino 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
4, 28 april, 28, 30 mei, 11, 28 juni, 14, 16 juli, 9, 11, 27 augustus en 20, 30 oktober
v.a. 3.500,-
Route 5 - Rome & Nizza Monferrato 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe compartiment
vertrek november / december
op aanvraag
Route 6 - Sud Italia, Rome, Maratea, Taormina & Palermo 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe compartiment
1 mei, 1 juni, 4 juli en 3 september
v.a. 7.440,-
Route 7 - Da Palermo a Roma, alla scoperta della Costa Tirrenica, Palermo, Taormina, Maratea & Rome 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
24 mei, 10 juni, 13 juli, 24 september
v.a. 7.440,-
Route 8 - Le Meraviglie della Sicilia, Catania, Palermo, Taormina & Catania 2025
Prijs per persoon o.b.v een Deluxe compartiment
5, 21 mei, 5 juni, 8 juli en 7, 21 september
v.a. 4.440,-
Toeslagen

Toeslag 1-persoons compartiment/kamer (beperkt beschikbaar): op aanvraag
Toeslag alleengebruik van een 2-persoons Compartiment/kamer: op aanvraag

 

 

Inbegrepen
 • 1 of 2 nachten aan boord van La Dolce Vita Orient Express in een gekozen  tweepersoonscompartiment
 • Alle table d'hôte maaltijden aan boord
 • Selectie van (niet) alcoholische dranken tjjdens de gehele reis  
 • Alle ontbijten en afternoon tea geserveerd in uw compartiment
 • Alle excursies en transfer zoals vermeld in de programma's
 • Maaltijden en dranken zoals vermeld tijdens de excursies
 • 24-uurs service en entertainment
Niet inbegrepen
 • Eventueel bij te reserveren pre- en post hotels, excursie en vluchten 
 • Dranken die vallen buiten de standaard selectie
 • Overige maaltijden
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:


Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 120 dagen voor vertrek te zijn voldaan.


Annuleringskosten:
Ingeval van annulering, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering t/m 121 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering vanaf 120 dagen t/m 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom;
 • bij annulering op 30 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen.  De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk onze selectie van luxe treinreizen door Zuid-Europa