Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Belmond Andean Explorer exterieur (4)
U bevindt zich hier: Home
Alle reizen
Treinreizen
In luxe langs Peruaanse parels

In luxe langs
Peruaanse parels

treinreizen

In luxe langs Peruaanse parels

Een zeer verzorgde 17-daagse groepsreis met vrijwel alle hoogtepunten van Peru met overnachtingen in gerenommeerde 4-en 5-sterren hotels.

Belmond Hiram Bingham
Lima
Cusco
Machu Picchu
Arequipa
Volgend vertrek
19-10-2023
Reisduur
17 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Trein
Belmond Andean Explorer
Belmond Hiram Bingham
Destin
Vanaf 11.598,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

In luxe langs Peruaanse parels

Met deze reis volgen wij het spoor van de Inca’s in Peru, waar mogelijk met de meest luxe treinen van het land.
Deze zeer verzorgde 17-daagse groepsreis is ideaal voor een eerste kennismaking met Peru. Vrijwel alle hoogtepunten van Peru zijn hierin opgenomen. De reis is vol afwisseling: u zult verbaasd zijn van de sporen die zowel de Inca, als de koloniale Spaanse overheersers op de cultuur in de steden, maar ook op het platteland en in de natuur achtergelaten hebben. Natuurlijk wordt er gereisd met zowel de “Belmond Hiram Bingham” en de “Belmond Andean Explorer”, de meest luxe treinen op het Zuidamerikaanse continent. We logeren in gerenommeerde 4- en 5-sterren hotels.

JB 2011-08 Peru 1091
Machu Picchu
JB 2011-08 Peru 822
Sacred Valley
Belmond Andean Explorer exterieur (6)
Belmond Andean Explorer
JB 2011-08 Peru 520
Lokale bewoners bij Lake Titicaca
JB 2011-08 Peru 344
Colca Canyon
JB 2011-08 Peru 1439
Lima
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje in luxe langs Peruaanse parels

Dag 1 - Amsterdam - Lima

Vlucht per KLM van Amsterdam naar Lima. Vluchtduur: circa 12 uur. Na aankomst op Lima Airport rond 18.00 uur volgt een transfer naar ons hotel. Het diner is op eigen gelegenheid en de rest van de avond is vrij om te acclimatiseren. Accommodatie: Belmond Miraflores Park Hotel – Lima (-/-/-)

JB 2011-08 Peru Lima 1436

Dag 2 - Lima

Een culturele stadstour in Lima voert ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het historische centrum, Plaza San Martin, Plaza Mayor en het Santo Domigo Klooster. Vervolgens bezoeken we het Larco Herera Museum met zijn uitgebreide collectie pre-Colombiaanse kunst. Het museum is gehuisvest in een hacienda die gebouwd is op een heilige pre-Inca site – hier gebruiken we ook de lunch. De namidag is ter eigen invulling. De keuken van Peru is wereldberoemd – en met name Lima huisvest een aantal restaurants die tot de wereldtop behoren. De beste staan helaas geen groepen toe, daarom hebben we ervoor gekozen het diner op eigen gelegenheid te laten plaatsvinden. Uiteraard zijn we u behulpzaam bij het maken van reserveringen in de top restaurants.
Accommodatie: Belmond Miraflores Park Hotel – Lima (O/L/-)

JB 2011-08 Peru Lima 1439

Dag 3 - Lima - Cusco - Sacred Valley

‘s Ochtends vroeg vertrekken we per vliegtuig naar Cusco. Na aankomst bezoeken we Awanacancha, een Andean textiel centrum, dat als doel heeft de traditionele Inca textielkunst in ere te houden. We leren alles over kleur- en weeftechnieken en de verschillen tussen Huanaco’s, Llamas, Alpaca and Vicuña. Daarna gaan we door naar de kleurrijke markt van Pisac, traditioneel de verzamelplaats voor handwerkslieden uit het hele gebied. We genieten van een eenvoudige picknick-lunch met locale ingrediënten op een locatie met fantastich uitzicht. Na de late lunch worden we naar ons hotel gebracht. In de namiddag nemen we deel aan een traditionele Pachamama ceremonie met een locale sjamaan. Diner in het hotel.
Accommodatie: Tambo del Inka a Luxury Collection Resort & Spa – Sacred Valley (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 807

Dag 4 - Sacred Valley

Dagtour naar de zoutpannen van Maras , de terrassen van Moray en Ollantaytambo.
Deze dag reizen we per bus door de Heilige vallei van de Inca’s, allereerst naar de zoutpannen van Maras, de schier oneindige terrassen waar zout gewonnen wordt uit bronwater. Hoewel de huidige vorm stamt uit het begin van de Spaanse bezetting, wordt hier al duizenden jaren zout gewonnen. Daarna gaan we door naar de terrassen van Moray, een gigantisch landbouwkundig testcentrum en wellicht een astronomisch observatiemiddel in de oudheid. Vervolgens gaan we door naar de citadel en fortificaties van Ollantaytambo. Een late Inca versterking (van net voor de Spaanse invallen), gebouwd om te voorkomen dat stammen uit de jungle de vallei binnen konden vallen. Ollantaytambo wordt vaak genoemd als enig typisch, nog bewoond Inca stadje. De bewoners leven vaak nog naar de traditionele Inca tradities en een wandeling door de geplaveide straten, met geïntegreerd afwateringssysteem, is de moeite meer dan waard. Tijdens de Lunch in de Wayra Ranch (bij het Sol y Luna Hotel) kunnen we genieten van een Peruviaanse “Paso Horse Demonstration”. Na de tour en (late) lunch worden we teruggebracht naar het hotel. Diner in het hotel. Accommodatie: Tambo del Inka a Luxury Collection Resort & Spa – Sacred Valley (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 922

Dag 5 - Sacred Valley - Machu Picchu

‘s Ochtends hebben we een transfer naar het treinstation voor een reis met de luxueuze Belmond Hiram Bingham trein naar de fameuze Inca Citadel, Machu Picchu, verlaten en overgroeid door de jungle tot haar herontdekking in 1911. Onderweg in de trein genieten we van een gourmet Brunch, terwijl het landschap langzaam verandert van een hoogvlakte in de uitlopers van de jungle tot we het plaatsje Aguas Calientes bereiken. Hiervandaan bereiken we in ca. 20 minuten met een shuttle bus waar het allemaal om begonnen is: de versterking Machu Picchu. We bezichtigen hier o.a. the Main Plaza, the Circular Tower, the Sacred Sun Dial, the Royal Quarters, the Temple of the Three Windows en verschillende burial grounds. Hierna gaan we naar ons hotel, waar we het diner gebruiken. Accommodatie: Inkaterra Machu Picchu Pueblo – Aguas Calientes (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 1091

Dag 6 - Aguas Calientes - Cusco

‘s Ochtends kunnen we gebruik maken van een van de excursies die bij de hotelovernachting inbegrepen zijn, plannen eventueel een tweede bezoek naar Machu Picchu (toegang niet inbegrepen), of verkennen we Aguas Calientes op eigen houtje. Lunch vindt plaats in het hotel (op eigen gelegenheid), of in een van de restaurantjes in Agua Calientes. In de namiddag vertrekken we met de Belmond Hiram Bingham terug naar Cusco. Aan boord geniet u van het geserveerde gourmet diner.
Accommodatie: Belmond Palacio Nazarenas Hotel – Cusco (O/-/D)

Belmond Hiram Bingham interieur (7)

Dag 7 - Cusco

De ochtend is ter vrije besteding, lunch (op eigen gelegenheid) in een van de vele restaurantjes die Cusco rijk is. In de middag verkennen we met een gids het historische centrum van de archeologische hoofdstad van Zuid Amerika, met zijn originele Inca muren. Na een bezoek aan de Santo Domingo kerk, gebouwd op de locatie van de Koricancha Inca tempel hebben we vanaf San Cristobal een schitterend uitzicht over Cusco. Tevens bezoeken we de historische opgravingen van het fort van Sacsayhuaman, de beroemde Inca baden van Tambomachay en krijgen we een rondleiding door de kathedraal, daterend uit de Spaanse tijd. Ook het diner is op eigen gelegenheid.
Accommodatie: Belmond Palacio Nazarenas Hotel – Cusco (O/-/-)

shutterstock_354971309 Cusco

Dag 8 - Belmond Andean Explorer, Cusco - Puno

In de ochtend transfer naar het Wanchaq Train Station in Cusco, en check in voor de driedaagse reis met de Belmond Andean Explorer, een van de meest luxueuze en interessante manieren om het zuiden van Peru te ontdekken. De lunch genieten we aan boord, waarna er een korte stop gemaakt wordt in Raqchi, eens een belangrijke Inca vestiging. Na de afternoon tea wordt er een korte stop gemaakt in La Raya, om te genieten van het magnifieke uitzicht en de ondergaande zon.
Hierna volgt het diner en relaxen we met een drankje in de lounge car. De trein komt aan bij Lake Titicaca. Overnachting in de trein. (O/L/D)

Belmond Andean Explorer exterieur (6)

Dag 9 - Belmond Andean Explorer, Puno - Uros Eilanden

Geniet van een vroeg onbijt met de opkomende zon boven Lake Titicaca, het hoogste meer ter wereld op de grens van Peru en Bolivia. We beginnen met een halve dagtour naar de Uros eilanden, kunstmatige eilanden van biezen die op een hoogte van 3.812 meter op het water drijven. Op het eiland Taquile bewonderen we de landbouwterrassen en genieten van een privé lunch aan het meer. Daarna gaan we terug naar de trein voor een high tea en genieten we van het diner en een welverdiende nachtrust terwijl de trein doorrijdt richting Arequipa. Overnachting in de trein. (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 520

Dag 10 - Belmond Andean Explorer - Colca Canyon

Deze ochtend ontbijten we vroeg, daarna nemen we deel aan een excursie naar het Lagunillia meer en vervolgens bezoeken we de Grotten van Sumbay met fascinerende rotstekeningen van waarschijnlijk zo’n 8000 jaar geleden. In Cañahuas komt er een eind aan onze bijzondere treinreis en nemen we afscheid van de luxe Belmond Andean Explorer. We vervolgen onze weg naar het hotel in de Colca Canyon, waar we de lunch gebruiken. De middag is ter vrije besteding. Colca, een van ‘s werelds diepste canyons, is een plek van adembenemende schoonheid. Hier kunnen we zowel Inca als pre-Inca architectuursporen vinden en de machtige condor spotten. Diner in het hotel.
Accommodatie: Colca Lodge – Colca Canyon (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 636

Dag 11 - Colca Canyon

Vroeg in de ochtend worden we naar het observatiepunt “Cruz del Condor” gebracht. Hoewel niet het diepste punt van de canyon, kan vanaf hier de grandeur van de canyon goed in ogenschouw genomen worden en met wat geluk zien we de condor, de grootste vogel ter wereld. Op de terugweg komen we langs traditionele dorpjes met antieke terassen, nog gebouwd door de Collaguas, een pre-Inca cultuur. Vervolgens bezoeken we het stadje Maca aan de voet van de vulkaan Sabancaya en Yanque. De kerk van Yanque is een goed voorbeeld van de culturele symbiose in de koloniale Spaanse tijd. We lunchen in een lokaal restaurant en gaan terug naar het hotel. Diner in het hotel. Accommodatie: Colca Lodge – Colca Canyon (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 344

Dag 12 - Colca Canyon - Arequipa

In de loop van de ochtend reizen we naar het stadje Chivay voor de lunch. Onderweg naar Arequipa komen we langs vergezichten en dorpen terwijl we door de pampa van Cañahuas in het Aguada Blanca National Reserve rijden, met als inwoners kuddes Vicuñas en Alpacas. Vervolgens rijden we verder naar Arequipa, waar we overnachten. Diner in het hotel
Accommodatie: Costa del Sol Wyndham Arequipa – Arequipa (O/L/D)

shutterstock_1116408959 Aguada Blanca Nat. Reserve

Dag 13 - Arequipa

Deze ochtend ontdekken we Arequipa, het centrale plein met de kathedraal uit de 19e eeuw en de oude jezuïeten Compañia kerk. Vervolgens gaan we naar het klooster van Santa Catalina, een kleine enclave uit de 17e eeuw. Een charmant, perfect bewaard gebleven combinatie van kloostergangen, patio’s, tuinen, de keuken en een aantal cellen, waarvan er nog steeds een twintigtal door nonnen bewoond worden. De tour eindigt met een bezoek aan het Santuarios Andinos Museum, de verblijfplaats van de mummie Juanita, beter bekend als de “Ice Maiden”. Het bevroren lichaam van een meisje van zo’n 12-14 jaar oud dat waarschijnlijk tussen 1450 en 1480 als offer door de Inca’s in de Bergen van de Andes achtergelaten is. Het museum biedt een interessante opstelling van gebruiken uit die periode. Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid. Accommodatie: Costa del Sol Wyndham Arequipa – Arequipa (O/-/-)

shutterstock_526405306 Arequipa

Dag 14 - Arequipa - Lima - Paracas

Vanochtend vertrekken we voor de ochtendvlucht naar Lima. Na aankomst volgt een transfer per bus naar Paracas. Na aankomst in Paracas hebben we de rest van de middag en avond vrij om te genieten van ons strandhotel. Lunch en diner op eigen gelegenheid in het hotel, of in een van de restaurantjes van het dorpje Paracas.
Accommodatie: Hotel Paracas a Luxury Collection Resort – Paracas (O/-/-)

JB 2011-08 Peru 209

Dag 15 - Paracas, de Ballestas eilanden en de Nazca Lines

We ontdekken deze ochtend (in internationaal gezelschap) de archeologie and biodiversiteit van de Ballestas Eilanden. Onderweg zien we, vanuit de motorboot, allereerst de beroemde “kandelaar”, een geoglyph op het schiereiland. Daarna zien we de biodiversiteit op de Ballistas met veel exclusieve vogel- en diersoorten. De Ballistas eilanden worden wel omschreven als een “mini Galapagos”, maar met mooier weer. Op de "Mirador de Lobos" bewonderen we de zeeleeuwen, zwarte en wite guano cormoranten, Peruviaanse pelikanen en met een beetje geluk een Humboldt pinguïn. We rijden terug naar het hotel voor de lunch (op eigen gelegenheid).

Afhankelijk van het weer vertrekken we in de loop van de middag naar de luchthaven van Pisco voor een vlucht boven de wereldberoemde Nazca lijnen. In ca. anderhalf uur vliegen we over de circa 355.000 hectaren van het Paracas Natural Reserve met een groot aantal gigantische figuren die zo’n 1500 jaar geleden ontstaan zijn. We kunnen o.a. de walvis, aap, condor, kolibrie, spin, handen, hond en het ruimtemannetje ontwaren. Na het diner gaan we terug naar het hotel voor het afscheidsdiner. Accommodatie: Hotel Paracas a Luxury Collection Resort – Paracas (O/-/D)

shutterstock_1803004894 Paracas

Dag 16 & 17 - Paracas - Lima - Amsterdam

De ochtend is ter vrije besteding, na een vroege lunch (op eigen gelegenheid) volgt de transfer naar de luchthaven van Lima een rit van zo’n 4 uur over de Panamerican Highway door de droge vlakte en langs de Stille Oceaan. Bij aankomst op de luchthaven volgt de check-in voor onze vlucht naar Amsterdam om 19:55 uur. Op dag 17 aankomst Amsterdam rond 15:00 uur. (Dag 16 (O/-/-)

O: Ontbijt
L: Lunch
D: Diner

JB 2011-08 Peru 1447 Lima
Lees meer
Lees minder

Belmond Andean Explorer

Met de Belmond Andean Explorer maakt u een van de hoogste treinreizen op aarde. Deze bijzondere privétrein rijdt in Peru en neemt u in 3 dagen en 2 nachten mee vanuit Cusco via Puno naar Arequipa (UNESCO Werelderfgoed) dwars door een van de meest adembenemende landschappen ter wereld. Van Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk - over de hoogste vlaktes van de Andes - tot het prachtig gelegen Titicacameer.

Belmond Andean Explorer exterieur (4)
Belmond Andean Explorer
Belmond Andean Explorer view
Belmond Andean Explorer Achterbalkon
Belmond Andean Explorer Cabin (5)
Explorer Cabin
Belmond Andean Explorer Restaurant
Restaurant
Belmond Andean Explorer food
Maaltijden aan boord
Belmond Andean Explorer exterieur (7)
Belmond Andean Explorer
Belmond Andean Explorer exterieur
Dansgroep op het perron
Veeg naar links

Reisinformatie

Hotels

Tijdens uw reis verblijft u in de volgende 4 of 5 sterren hotels:
Lima
5* Belmond Miraflores hotel - Ocean, City of Garden View Junior Suite
Sacred Valley
5* Tambo del Inka a Luxury Collection Resort & Spa - DeLuxe kamer
Aguas Calientes
5* Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel - Superior Deluxe kamer
Cusco
Belmond Palacio Nazarenas - Studio Suite of Deluxe Stusio Suite 
Belmond Andian Explorer, luxe trein - Twin Cabin
Colca Canyon
5* Colca Lodge, Standaard kamer
Arequipa
4* Costa del Sol Wyndham Arequipa - Premium Garden room
Paracas
5* Hotel Paracas a Luxury Collection Resort - Deluxe Garden view

Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel - Superior deluxe
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel 10
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel 5
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hotel 9
Inkaterra Machu Picchu Pueblo Hote
Paracas-Luxury-Collection-Resort-Hotel-Deluxe-Garden
Paracas-Luxury-Collection-Resort
Paracas-Luxury-Collection-Resort-Hotel-9
Paracas-Luxury-Collection-Resort
Tambo-del-Inka-a-Luxury-Collection-Resort-Spa-Deluxe
Tambo-del-Inka-a-Luxury-Collection
Belmond Miraflores Parkhotel MPH-POOL-17
Belmond Miraflores Parkhotel
Paracas-Luxury-Collection-Resort-Hotel-Deluxe-Garden-2
Paracas-Luxury-Collection-Resort-Hotel
Belmond Miraflores Parkhotel MPH-ACC-SUI-37
Belmond Miraflores Parkhotel
Belmond Palacio Nazarenas_peru_cusco_8 NAZ-EXT-019
Belmond Palacio Nazarenas
Veeg naar links

Praktische informatie

Het bovenstaande programma is met veel zorg samengesteld. Uit operationele redenen kan het echter nodig zijn de volgorde van de bezoeken aan te passen. Bovendien kan het, hoewel het niet vaak voorkomt, noodzakelijk zijn het hele programma aan te passen. Onthoud: we zijn in Zuid-Amerika en de infrastructuur is niet altijd wat we in Nederland en België gewend zijn. Het is daarom verstandig het programma als “richtlijn” te zien, waarvan indien noodzakelijk afgeweken kan worden.

Belmond Andean Explorer en Belmond Hiram Bingham
Belmond en Incento zijn niet aansprakelijk als de treinen door onvoorziene omstandigheden niet volgens dienstregeling kunnen rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat de treinen vertraging oplopen. Excursies kunnen daardoor niet worden gegarandeerd en worden alleen uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Belmond behoudt zich het recht voor om van de geplande route af te wijken als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Visum
Wanneer u een Nederlands of Belgisch paspoort heeft dat nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Peru, heeft u geen visum nodig.

Gezondheid
Tijdens deze reis worden er verschillende plaatsen aangedaan die op grote hoogte liggen, met name Cusco en Puno liggen boven de 3000 meter. Heeft u snel last van hoogteziekte is het wellicht verstandig contact op te nemen met uw huisarts.

Er zijn voor Peru geen inentingen verplicht, de hele reis wordt uitgevoerd ten zuiden van Cusco en ten westen van de Andes. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw huisarts of de GGD. 

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
17-daagse reis In luxe langs Peruaanse Parels
vanaf € 11.598,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op 13 hotelovernachtingen in 4- of 5-sterren luxe hotels en 2 overnachtingen in de Belmond Andean Explorer in een privécompartiment.  Het minimum aantal deelnemers is 15 en het maximum aantal deelnemers is 20. 

Vertrekdatum 2023
Prijs per persoon
19 oktober t/m 4 november
v.a. 11.598,-

Toeslag alleengebruik € 4.398,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Vluchten met KLM Amsterdam – Lima v.v., economy class
 • Vluchten Lima – Cusco / Arequipa – Lima, economy class
 • Luchthavenbelastingen, brandstofheffingen en 1 stuk bagage p.p.
 • 2 x 2 nachten in 5* Belmond hotels in Lima en Cusco
 • 1 x 2 nachten in 5* Colca Lodge in Colca Canyon 
 • 2 x 2 nachten in 5* hotels uit de Luxury Collection in de Sacred Valley en Paracas 
 • Vervoer per Luxe Belmond Hiram Bingham tussen Sacred Valley, Machu Picchu en Cusco 
 • 1 overnachting in het 5* Inkaterra Machu Picchu Pueblo hotel in Agua Calientes 
 • 2 overnachtingen en alle maaltijden in een twin cabin in de Luxe Belmond Andean Explorer 
 • 2 nachten in het 4* Costa del Sol Wyndham Arequipa
 • Toegang tot Machu Picchu 
 • Alle transfers en excursies volgens programma, inclusief vluchten boven de Nazca Lines 
 • Alle ontbijten, 9 x lunch en 10 x diner, zoals aangegeven 
 • Engels- (en Spaans)talige gids 
 • Ervaren Nederlandse reisbegeleiding 
 • Informatiebijeenkomst 
 • Alle fooien, behalve voor hotel personeel en gidsen 
 • Maaltijden en andere zaken die niet specifiek benoemd zijn
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Fooien en tips voor hotelpersoneel en gidsen 
 • Reis- en annuleringsverzekering (eventueel door ons af te sluiten) 
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan;
 • Uiterlijk 90 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 151 dagen voor vertrek: 10 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 150 en 121 dagen voor vertrek: 45% van de reissom;
 • Bij annulering tussen 120 en 91 dagen voor vertrek: 60 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 90 en 61 dagen voor vertrek: 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere bijzondere en luxe treinreizen