Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
The Ghan (16)

Een unieke ervaring met de beroemde Ghan

treinreizen

The Ghan Expedition

Beleef de epische treinreis van Darwin naar Adelaide. 

Spectaculaire natuur
bijzondere excursies onderweg
Cruise on rails
uitstekende service aan boord
Volgend vertrek
19-06-2024
+71 vertrekdata
Reisduur
4 dagen
Vertrekpunt
Darwin
Trein
The Ghan
Destin
Vanaf 2.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Comfortabel door spectaculaire natuur

Bereid u voor op een unieke ervaring tijdens The Ghan Expedition. Een epische treinreis van Darwin naar Adelaide. De reguliere Ghan treinreis doet 2 nachten en 3 dagen over ditzelfde traject. Tijdens onze Ghan Expedition verblijft u 1 nacht langer aan boord en wordt uw treinreis onderbroken door bijzondere 'off train excursies' in Katherine, Ayers Rock en Coober Pedy. Op zeer comfortabele wijze doorkruist u per trein enkele van de meest afgelegen en boeiende delen van Australië, een afstand van 2.979 km. Relax en geniet van de omgeving, de luxe en gezelligheid aan boord. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor bijzondere excursies. De meeste excursies zijn inbegrepen in de reissom.

Australië - Uluru (3)
Uluru
Australië - Ayers Rock
Ayer's Rock
Australië - Darwin
Darwin
Australië - Katherine Gorge National Park (Nitmiluk)
Nitmiluk kloof in Katherine
The Ghan Heading north thru the Gap at the southern entrance to Alice Springs
De legendarische Ghan
Australië - Uluru - Emoe
De Australische Emoe
Australië - Coober Pedy (1)
Opaalhoofdstad Coober Pedy
Australië - Adelaide skyline
Skyline van Adelaide
Australië - Adelaide - St. Peters Cathedral
St. Peters Cathedral in Adelaide
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Darwin - Katherine

In Darwin stapt u in de ochtend aan boord van de legendarische Ghan. U wordt naar uw comfortabele privécompartiment gebracht, waar u de tijd heeft om zich te installeren en te ontspannen. De lunch wordt geserveerd in het Queen Adelaide Restaurant. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de chef-koks. Alle maaltijden worden vers bereid aan boord. Na de lunch arriveert The Ghan in Katherine, waar u kunt deelnemen aan verschillende off trains excursies.
Terug aan boord staat het diner klaar in het Queen Adelaide Restaurant. Vergeet niet naar buiten te kijken, want de zonsondergang over de Outback is fenomenaal. Overnachting aan boord van de trein.

Australië - Nitmiluk (Katherine Gorge)

Dag 2 - Alice Springs

U wordt wakker met een compleet nieuw uitzicht. De Outback-zonsopkomst is spectaculair en mag u zeker niet missen. Na een uitgebreid ontbijt komt u aan in Alice Springs. Hier heeft u de mogelijkheid mee te gaan met een van de aangeboden off-train excursies, waarbij u op ontdekkingstocht gaat door de beroemde Outback-stad Alice Springs en/of omgeving. 
Aan het eind van de dag ontmoet u uw medereizigers tijdens het BBQ diner onder de sterren bij het historische Telegraaf station. 

Australië - Alice Springs

Dag 3 - Coober Pedy

Na het ontbijt stopt de trein bij Manguri, ‘in the middle of nowhere’. Ook vandaag kunt u kiezen uit verschillende excursies in het plaatsje Coober Pedy, bekend van de Opaalmijnen en waar een groot gedeelte van de bevolking ondergronds leeft en woont. De lunch vindt plaats op een bijzondere locatie: onder de grond.  Na een dag vol nieuwe indrukken is het weer tijd om aan boord te gaan. The Ghan komt in beweging en vervolgt zijn weg naar Adelaide. ’s Avonds wordt het afscheidsdiner geserveerd in het Queen Adelaide Restaurant aan boord van de trein. In de Outback Explorer Lounge kunt u vervolgens nog nagenieten met een drankje. 

Australië - Coober Pedy (3)

Dag 4 - Aankomst Adelaide

Als u vanochtend uit uw raam kijkt, zult u zien dat het landschap drastisch is veranderd. De rijke, okerkleurige tinten van de Outback hebben plaatsgemaakt voor uitgestrekte groene velden en mooi gelegen plaatsjes. Geniet van een ontspannen brunch, terwijl u zich voorbereidt op uw aankomst halverwege de ochtend in Adelaide en er een einde komt aan een indrukwekkende treinreis met de beroemde Ghan.

Australië - Adelaide skyline

The Ghan

De beroemde Ghan rijdt van Adelaide via Alice Springs naar Darwin, of v.v. Een reis van drie dagen waarin u maar liefst 2.979 kilometer aflegt. De trein dankt zijn naam aan uit Afghanistan geïmporteerde kamelen die vroeger werden gebruikt voor het vervoer van goederen over de noord-zuid route. Tijdens een reis met The Ghan reist u door uitgestrekte woestijnlandschappen en rode rotsformaties naar het hart van de outback. Wanneer u de route aflegt vanuit Darwin naar Adelaide kan het contrast qua kleur bijna niet groter zijn: van droge, dieprode landschappen in Darwin naar talloze tinten bloeiend groen in Adelaide. 

Aan boord van The Ghan vindt u privé-accommodaties en diverse faciliteiten. U kunt kiezen uit verschillende typen Gold Compartimenten en een luxe Platinum Compartiment. Verzorging aan boord is op basis van all-inclusive, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen. Onderweg worden diverse excursies aangeboden. Deze meeste 'off train excursions' zijn ook inbegrepen bij uw ticket.  

The Ghan (2)
The Ghan
The Ghan Platinum Service Twin Cabin by Day
Platinum Service - Twin cabin dagopstelling
JBR Gold Premium Twin Cabin - Day Configuration 5
Dagopstelling Gold Premium Cabin
JBR Gold Premium Twin Cabin - Night Configuration 2
Nacht opstelling Gold Premium cabin
The Ghan Gold Service - Single Cabin by Day
Gold Service - Single cabin overdag
The Ghan Platinum Service Cabin by Day (6)
Platinum Service - Cabin dagopstelling
The Ghan Platinum Club Dining (9)
Platinum club dining
The Ghan Platinum Club Dining (8)
Platinum Club dining
The Ghan Platinum Club Dining (10)
Platinum Club dining
Indian Pacific Queen Adelaide Restaurant (2)
Gold Service - Queen Adelaide Restaurant
Indian Pacific Outback Explorer Lounge 3
Outback Explorer Lounge
Gold Premium Restaurant - Artist Render (1)
Gold Premium Restaurant
Gold Premium Lounge - Artist Render
Gold Premium Class Lounge
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Off Train Excursies 

Tijdens uw 4-daagse treinreis wordt in Katherine, Alice Springs en Coober Pedy gestopt voor bijzondere 'Off Train Excursies'. De meeste excursies zijn bij de reissom  inbegrepen. Ongeveer 5 weken voor vertrek kunt u zich opgeven voor een off train excursie. Deze worden aan boord bevestigd. Alle off train excursies worden aangeboden onder voorbehoud van vertragingen en weersomstandigheden.

Aangeboden excursies: 

KATHERINE 
De Nitmiluk Gorge Cruise. Tijdens deze cruise leert u meer over de ‘Jawoyn bevolking’,  hun gewoonten en hun spirituele binding met deze kloof. 
Moeilijkheidsgraad: Matig – Gasten dienen tijdens de cruise zonder hulp aan en van boord te kunnen stappen. Er wordt ongeveer 2 km gewandeld over onverharde paden en rotsachtig terrein.

Katherine Outback Experience. Van mei t/m oktober wordt er een alternatieve excursie aangeboden. Tijdens de z.g. ‘Katherine Outback Experience’ maakt u kennis met het leven op een Australisch veebedrijf middels pakkende anekdotes, live muziek, demonstraties zoals de kunst van het paardrijden en het gebruik van honden om vee bijeen te drijven. 
Moeilijkheidsgraad: Laag – Aanbevolen voor gasten met mobiliteitsproblemen. De Katherine Outback Experience-show wordt gegeven in een overdekte arena met zitplaatsen.

Cutta Cutta Caves. Van april t/m oktober kunt u ook kiezen voor een bezoek aan de Cutta Cutta Caves. Het park beslaat 1.499 hectare kalksteenlandschap. In de grotten vindt u sprankelende kalksteenformaties van stalactieten en stalagmieten. Het grottenstelsel herbergt vijf soorten vleermuizen, waaronder de zeldzame spook- en hoefijzervleermuizen. Er zijn ongeveer 170 vogelsoorten geregistreerd in het park, waaronder de Bonte Papegaai en de met uitsterven bedreigde Gouldamadine. Het is ook mogelijk dat u een onschuldige bruine boomslang ziet, opgerold op de rand van een grot. Cutta Cutta is een Jawoyn-woord dat 'veel sterren' betekent, omdat ze geloven dat de sterren overdag in grotten rusten. 
Moeilijkheidsgraad: Hoog – Reizigers dienen steile trappen te kunnen bewandelen, bij weinig licht kunnen lopen en zich comfortabel voelen om onder de grond te zijn.  

Helikoptervlucht over Kakadu en Nitmiluk National Park. Bijbetaling vanaf € 195,- p.p.
Deze excursie is beperkt beschikbaar en dient dan ook bij boeking van de reis gereserveerd te worden.   
Moeilijkheidsgraad: Laag - reiziger dienen zelf de helikopter in en uit te kunnen stappen.  Gewichtsrestrictie maximaal 130kg p.p.

ALICE SPRINGS

Standley Chasm. Standley Chasm traditioneel 'Angkerle Atwatye' genoemd, wat 'Gap of Water' betekent is een indrukwekkende kloof, 3 meter breed en 80 meter hoog, gelegen in de West MacDonnell Ranges, op ongeveer 50 km ten westen van Alice Springs. Tijdens de culturele wandeling leert u meer over deze prachtige plek. Uw lokale gids is lid van de Westelijke Arrernte-gemeenschap en vertelt u alles over de geologie, inheemse flora, fauna, bushmedicijnen en over lokale gewoonten. Tijdens de excursie wordt een lunch geserveerd en kunt u deelnemen aan een workshop ‘dotpainting’, waarbij u kennis maakt met de traditionele technieken achter de westerse Arrernte-kunstwerken.
Moeilijkheidsgraad: Matig – Ca. 2,5 km wandelen over onverharde paden en rotsachtig terrein.

Ontdek Alice Springs. Maak kennis met 's werelds grootste klaslokaal, The School of the Air, dat meer dan 1,3 miljoen vierkante kilometer beslaat. Alice Springs School of the Air werd opgericht in 1951 en is nog steeds actief. Het was de eerste die tweerichtingsradio-uitzendingen gebruikte om te helpen bij het onderwijs aan studenten in afgelegen gebieden die niet persoonlijk lessen konden bijwonen. Als je geluk hebt, kun je misschien een les uit de eerste hand meemaken. Vervolgens bezoekt u de Royal Flying Doctor Service Base om meer te weten te komen over de essentiële medische zorg, die de dienst biedt aan duizenden inwoners van Outback Australia. 
Tevens bezoekt u het Reptielencentrum met meer dan 100 soorten reptielen. 
Aan het eind van de middag keert u terug naar The Ghan om u op te frissen voor het diner.
Moeilijkheidsgraad: Matig – Bustocht met korte wandelingen.

Alice Springs per e-bike. U gaat op ontdekkingstocht door Alice Springs per e-bike. Het avontuur begint bij Red Centre Fun, waar u een fietspad volgt dat langs de beroemde drooggevallen Todd River slingert naar de zuidelijke ingang van de stad, Heavitree Gap, bij de lokale bevolking bekend als The Gap. Vanaf hier neemt de boot u mee naar het Telegraaf Station, de geboorteplaats van de stad Alice Springs. U bezoekt vervolgens de top van Anzac Hill, met een monument ter nagedachtenis van de   gesneuvelde soldaten uit de omgeving van Alice Springs. Vanaf de top heeft u een schitterend 360° uitzicht op het hart van het Rode Centrum.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld – fietstocht ca. 15 km over verharde zandfietspaden. Gesloten schoenen en comfortabele kleding aanbevolen.

Desert Park. Maak onder begeleiding van een gids een schitterende wandeling door Desert Park, een dierentuin annex cultureel centrum. Uw gids vertelt u alles over de flora en fauna en zijn bewoners. In de nachthokken ontdekt u de mysterieuze levens van woestijndieren die ’s nachts leven, waaronder de iconische langoorbuideldassen. Bij de spectaculaire vogelshow zijn er voor de gasten van The Ghan stoelen gereserveerd op de eerste rij. 
Moeilijkheidsgraad: Matig – Er wordt ongeveer 3 tot 4 km gelopen. Er zijn elektrische scooters beschikbaar voor deelnemers met mobiliteitsproblemen. De scooters dienen te worden aangevraagd tijdens het boeken van deze excursie. 

Simpsons Gap Discovery walk.  Een magisch natuurgebied, waar u tijdens de wandeling kennis maakt met de bijzondere flora en fauna van dit gebied. Simpsons Gap, bekend als ’Rungutjirpa’ bij de inheemse bevolking, is een belangrijke spirituele plek. Geniet van de rust en schoonheid van de omgeving. De Simpsons Gap-wandelingen vinden plaats in een natuurgebied. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om ervoor te zorgen dat de wandeling voor iedereen veilig is, is het belangrijk dat u een goede conditie heeft. Water, een hoed en zonnebrandcrème zijn belangrijk om mee te nemen. 
Moeilijkheidsgraad: Hoog – Ca. 5-6 km wandelen over onverharde paden en rotsachtig terrein.

Uluru Scenic flight (toeslag Euro 1.098). U vliegt naar Kata Tjuta National Park. Geniet van het prachtige landschap vanuit de lucht. Op vliegveldje van Ayers Rock wordt u opgewacht door uw gids. Samen gaat u Uluru (Ayers Rock) verkennen. De oude monoliet is indrukwekkend; Uluṟu ligt 348 meter boven de vlakte, ruim 860 meter boven zeeniveau en heeft een omtrek van 9,4 kilometer – dit is hoger dan de Eiffeltoren in Parijs. Na de picknick lunch vervolgt u de excursie per auto. Na een boeiende dag vliegt u vanuit Ayers Rock weer terug naar Alice Springs.
Deze excursie is beperkt beschikbaar en dient dan ook bij boeking van de reis gereserveerd te worden.   
Moeilijkheidsgraad: Laag – Deelnemers dienen zonder hulp het vliegtuig in en uit te kunnen stappen.   Er wordt regelmatig kleine stukjes gelopen en gestaan.

Let op!
De genoemde excursies (m.u.v. de Uluru Scenic Flight excursie) zijn inclusief de reissom voor Platinum- en Gold Service-passagiers die de hele 4 daagse reis maken. Platinum- en Gold Service-passagiers die The Ghan in Alice Springs verlaten betalen een toeslag van  EUR 78,- p.p.

COOBER PEDY

Ontdek the Majestic Breakaways. Het Breakaways Reserve dankt zijn naam aan de kleurrijke lage heuvels die van een afstand lijken te zijn afgebroken. Het landschap was ooit een binnenzee en is in de loop van de tijd getransformeerd in een dramatisch landschap dat van kleur verandert afhankelijk van de stand van de zon. Hierdoor ontstaat een bijna surrealistisch kleurenpanorama. De Breakaways Lookout is één van de hoogtepunten van de wandeling en biedt het perfecte uitkijkpunt om het adembenemende landschap te bewonderen. Tijdens de wandeling vertelt de gids uitbundig over de flora en fauna en verrast u met bijzondere  inheemse verhalen uit het verleden. 
Vervolgens maakt u kennis met de schoonheid en de geschiedenis van de nationale edelsteen (Opaal)   van Australië in de Umoona Opal Mine en het Museum. U krijgt de kans om de ondergrondse grotten en de met de hand gegraven schachten en tunnels te verkennen. De lunch wordt ondergronds geserveerd. 
Moeilijkheidsgraad: Matig – ongeveer 500 meter lopen en langdurig staan bij de Breakaways. De rest van de excursie bestaat uit trappen, steile hellingen en het navigeren door ondergrondse tunnels.

Ontdek Coober Pedy. Coober Pedy is een ‘ondergrondse’ stad, waar je met een beetje geluk veel geld kunt verdienen. Ga mee met een rondleiding door deze bijzondere stad en leer meer over zijn geschiedenis. Bekijk de Servisch-Orthodoxe Kerk één van de meest indrukwekkende gebouwen in Coober Pedy. De kerk is ondergronds en hier vindt u schitterende rotstekeningen, een hoog plafond en glas-in-loodramen.  Tevens bezoekt u de Umoona Opal Mine en het Museum. Ook het museum is onder de grond. Het museum geeft een mooi beeld van het ontstaan van Coober Pedy. Er is een Aboriginal Centre, een ondergronds huis dat bekend staat als een 'dugout' en een originele opaalmijn. Vervolgens wandelt u  langs een gedeelte van The Dog Fence, het langste aaneengesloten hekwerk ter wereld. Het heeft een lengte van ca. 5.300 kilometer en begint ten oosten van Surfers Paradise in Queensland en eindigt ten noorden van Ceduna in de Great Australian Bight, Zuid-Australië. Uitkijkend over de Breakaways is het moeilijk te geloven dat dit gebied ooit een uitgestrekte binnenzee was. Bewonder het landschap dat zich uitstrekt zover het oog reikt.
Moeilijkheidsgraad: Matig tot hoog – trappen, steile hellingen en wandelen over onverharde wegen en door ondergrondse tunnels.

Opal Experience. Tijdens deze halve dag excursie ontdekt u de schoonheid en geschiedenis van de nationale edelsteen van Australië in de Umoona Opal Mine en het bijbehorende Museum, één van de favoriete attracties van Coober Pedy. Maak kennis met deze aantrekkelijke Opaal edelstenen. Umoona beschikt verder over historische artefacten, ondergrondse grotten, met de hand gegraven schachten en tunnels, evenals een origineel ondergronds huis. Bij de Opal Quest Mine krijgt u de kans om uw eigen Opaal te zoeken. Wie weet heeft u geluk. De lunch wordt ondergronds geserveerd. Geniet vervolgens van het uitzicht over eeuwenoude plateaus en valleien die continu van kleur veranderen door de zon die zich over dit surrealistische panorama beweegt. 
Moeilijkheidsgraad: Matig tot hoog – trappen, steile hellingen en wandelen over onverharde wegen en door ondergrondse tunnels.

Painted Hills and Lake Eyre Scenic flight (toeslag EUR 1.008 p.p.). De Anna Creek Painted Hills zijn spectaculair en vormen een recent ontdekt deel van de bezienswaardige Breakaways in het uiterste noorden van Zuid-Australië. Dit kwetsbare gebied is vanuit Coober Pedy alleen per vliegtuig bereikbaar. Vanuit de lucht geniet u van schitterende landschappen. Bij Kati Thanda-Lake Eyre vliegt u over het grootste zoutmeer van Australië. Een schijnbaar eindeloze uitgestrektheid van 144 bij 77 kilometer. De aanblik van de glinsterende roze en oranje zoutkristallen zult u niet snel vergeten. In William Creek wordt gestopt voor een echte Australische pub-lunch in het beroemde William Creek Hotel, gevolgd door een rondleiding door het plaatsje. Vlieg vervolgens over Anna Creek Cattle Station, 's werelds grootste werkende veehouderij, voordat u terugkeert naar Coober Pedy en de Ghan.
Deze excursie is beperkt beschikbaar en dient dan ook bij boeking van de reis gereserveerd te worden.   
Moeilijkheidsgraad: Laag – U dient zonder hulp in en  uit het vliegtuig te kunnen stappen. Verder wordt er regelmatig gelopen en gestaan. Er zijn gewichtsbeperkingen van toepassing.
   

 

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor Australië heeft u een e-visum nodig. Deze is maximaal 12 maanden geldig vanaf de datum van afgifte. Met een e-visum mag u maximaal 3 maanden aaneengesloten door Australië reizen. Binnen de geldigheid van het e-visum mag u meerdere keren Australië binnenreizen. Uw paspoort dient nog geldig te zijn op het moment dat u Australië verlaat. Het is verstandig dat uw paspoort langer geldig is dan uw verblijf in Australië . Dit om problemen te voorkomen mits u onverwachts langer in Australië moet blijven.      

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Op dit moment heeft u geen aanvullende vaccinaties nodig voor Australië. Behalve wanneer u binnen zes dagen voor aankomst in Australië in een gebied bent geweest waar gele koorts heerst. Voor meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met de  GGD of uw huisarts.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen, maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
4-daagse treinreis The Ghan Expedition
Vanaf 2.998,- p.p.

De genoemde prijzen zijn per persoon in euro en gebaseerd op een prijs per persoon o.b.v. een 2-persoonscompartiment. U kunt kiezen uit verschillende typen Gold Compartimenten en een luxe Platinum Compartiment. Vertrekdata iedere woensdag en zaterdag vanaf Darwin. 

* Vroegboekkorting op Gold Compartimenten is mogelijk bij boekingen gemaakt meer dan 6 maanden voor vertrek. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Gold Twin Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 2.998,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 3.198,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Gold Premium Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 3.598,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 3.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Platinum Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 4.598,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 4.898,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Gold Twin Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 3.098,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 3.298,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Gold Premium Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 3.698,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 3.998,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Platinum Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 4.798,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 4.998,-

Vertrek april, september en oktober 2024:
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.598,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.300,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.800,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.600,-

Vertrek met t/m augustus 2024:  
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.798,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.500,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.000,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.800,-

Vertrek april, september en oktober 2025:
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.798,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 1.900,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a.3.000,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.800,-

Vertrek met t/m augustus 2025:  
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.998,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.600,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.100,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 4.000,-

 • 4-daagse treinreis op basis van een gekozen Platinum of Gold Compartiment.
 • De meeste off train excursies.
 • Alle maaltijden, snacks en standaard dranken.
 • Bij Platinum service zijn de privétransfers tussen hotel en station in Darwin en Adelaide inbegrepen.

* Afhankelijk van de gekozen klassen zijn extra's ingbegrepen.   

 

 • Eventuele pre- en postprogramma's, waaronder hotelovernachtingen in Darwin en Adelaide.
 • Intercontinentale vluchten.
 • Bij Gold Service: transfer tussen hotel en treinstation in Darwin en Adelaide.
 • Optionele off train excursies
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 56 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Bij vroegboekkortingen dient 100% van de reisssom aanbetaald te worden bij boeking. 

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering t/m 44 dagen voor vertrek: de aanbetaling
- Vanaf 45 dagen voor vertrek: 100%

Bij vroegboekkortingen zijn de annuleringskosten vanaf het moment van boeken 100%

Reissom
4-daagse treinreis The Ghan Expedition
Vanaf 2.998,- p.p.

De genoemde prijzen zijn per persoon in euro en gebaseerd op een prijs per persoon o.b.v. een 2-persoonscompartiment. U kunt kiezen uit verschillende typen Gold Compartimenten en een luxe Platinum Compartiment. Vertrekdata iedere woensdag en zaterdag vanaf Darwin. 

* Vroegboekkorting op Gold Compartimenten is mogelijk bij boekingen gemaakt meer dan 6 maanden voor vertrek. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Gold Twin Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 2.998,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 3.198,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Gold Premium Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 3.598,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 3.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Platinum Compartiment
3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 april & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 september & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 oktober
v.a. 4.598,-
1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 mei & 1, 5, 8, 12, 15, 19, 22, 26, 29 juni & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27, 31 juli & 3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 augustus
v.a. 4.898,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Gold Twin Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 3.098,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 3.298,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Gold Premium Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 3.698,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 3.998,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Platinum Compartiment
2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 april & 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 september & 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22, 25, 29 oktober
v.a. 4.798,-
3, 7, 10, 14, 17, 21, 24, 28, 31 mei & 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28 juni & 2, 5, 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli & 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23, 27, 30 augustus
v.a. 4.998,-
Toeslagen

Vertrek april, september en oktober 2024:
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.598,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.300,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.800,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.600,-

Vertrek met t/m augustus 2024:  
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.798,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.500,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.000,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.800,-

Vertrek april, september en oktober 2025:
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.798,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 1.900,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a.3.000,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.800,-

Vertrek met t/m augustus 2025:  
Gold 1-persoons Compartiment: v.a. 2.998,-

Toeslag Gold Twin Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 2.600,-
Toeslag  Gold Premium Compartiment voor 1-persoonsgebruik: v.a. 3.100,-
Toeslag Platinum voor 1-persoonsgebruik: v.a. 4.000,-

Inbegrepen
 • 4-daagse treinreis op basis van een gekozen Platinum of Gold Compartiment.
 • De meeste off train excursies.
 • Alle maaltijden, snacks en standaard dranken.
 • Bij Platinum service zijn de privétransfers tussen hotel en station in Darwin en Adelaide inbegrepen.

* Afhankelijk van de gekozen klassen zijn extra's ingbegrepen.   

 

Niet inbegrepen
 • Eventuele pre- en postprogramma's, waaronder hotelovernachtingen in Darwin en Adelaide.
 • Intercontinentale vluchten.
 • Bij Gold Service: transfer tussen hotel en treinstation in Darwin en Adelaide.
 • Optionele off train excursies
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 56 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Bij vroegboekkortingen dient 100% van de reisssom aanbetaald te worden bij boeking. 

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering t/m 44 dagen voor vertrek: de aanbetaling
- Vanaf 45 dagen voor vertrek: 100%

Bij vroegboekkortingen zijn de annuleringskosten vanaf het moment van boeken 100%

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en onvergetelijke treinreizen