Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Crescent

Viewliner

De Viewliner treinen van AMTRAK rijden op de lange afstanden in het oosten van de USA, ten oosten van de lijn Chicago - New Orleans

Brochure aanvragen

Ontdek de Viewliner treinen

De AMTRAK Viewliner treinen rijden op de lange afstanden in het oosten van de USA, ten oosten van de lijn Chicago-New Orleans. Het zijn moderne treinen met veel faciliteiten voor een langere treinreis waaronder slaaprijtuigen, een restaurant en een bar. De comfortabele zitplaatsen (Coach Class) bieden veel beenruimte, hebben een verstelbare rugleuning, een voetensteun, neerklapbaar tafeltje, overhead leeslampje en bagagerekken. Voor drankjes en snacks (tegen betaling) kunt u terecht in het caférijtuig van de AMTRAK Viewliner.

roomette-day-1
Viewliner Roomette, geschikt voor 1 of 2 personen
JB20090516 Amtrak Silver Meteor 012
Sleeping Car AMTRAK
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Viewliner treinen

In plaats van een zitplaats (Coach Class) kunt u kiezen voor comfortabele privé-slaapaccommodatie. Aan boord van de AMTRAK Viewliner is keuze uit 3 accommodatietypes. Overdag is het uw knusse privé-zitcompartiment dat voor de nacht wordt omgebouwd in een kleine slaapkamer. De compartimenten zijn voorzien van stopcontacten, airco, leeslampjes, een kleine kast en een opklaptafeltje. Beddengoed, zeep, mineraalwater, koffie/thee en vruchtensap in de ochtend zijn inbegrepen. Slaapaccommodatie wordt per traject gereserveerd (dus niet per nacht). Bij de tarieven voor slaapaccommodatie zijn tevens alle maaltijden tijdens de reis inbegrepen.

Restaurantrijtuig in de AMTRAK Viewliner

Voor ontbijt, lunch en diner bent u welkom in het restaurantrijtuig van de AMTRAK Viewliner. Hier worden 'à la carte' maaltijden geserveerd, vers aan boord bereid. Als u slaapaccommodatie heeft gereserveerd dan zijn de maaltijden bij de ticketprijs inbegrepen. Passagiers in Coach Class (zitplaats) kunnen tegen betaling maaltijden bestellen.

Routes van de AMTRAK Viewliner treinen

New York of Boston - Chicago per 'Lake Shore Limited' 
De reis voert door een gevarieerd landschap en langs de oevers van Lake Michigan, Lake Erie, the Erie Canal, Mohawk River, Finger Lakes en de Berkshires.

New York - Montreal per 'Adirondack'
Dit spoortraject loopt langs langs de oevers van de Hudson rivier, u passeert o.a. de ruïnes van Bannersman's Castle met zijn middeleeuwse torens, de beroemde militaire academie bij West Point en het prachtige Lake Champlain. Geniet vanuit de trein van de skylines van New York en Montreal.

AMTRAK treinen in de Northeast Corridor

Meer dan 20 treinen per dag vervoeren u snel en efficiënt tussen Boston, New York, Baltimore, Philadelphia en Washington DC. Vermijd de drukte op de luchthavens: de AMTRAK treinen brengen u van downtown naar downtown! Naast de reguliere 'Northeast Regional' treinen, kunt u ook kiezen voor de snelle Acela Express.

Losse treintickets Viewliner treinen AMTRAK

Bent u op zoek naar losse treintickets voor één van de Viewliner treinen van AMTRAK? Ook die kunt u via Incento Treinreizen reserveren. Informeer bij onze Travel Consultants naar de prijzen en diverse mogelijkheden. 

Reizen met de Viewliner

Onze Travel Consultants helpen u graag verder met het samenstellen van de perfecte reis met de Viewliner. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen