Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Belmond Andean Explorer exterieur (2)

The Andean Explorer, a Belmond Train

Met deze bijzondere privétrein maakt u één van de hoogste treinreizen op aarde! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

The Andean Explorer, a Belmond Train

Met de Belmond Andean Explorer maakt u een van de hoogste treinreizen op aarde. Deze bijzondere privétrein rijdt in Peru en neemt u in 3 dagen en 2 nachten mee vanuit Cusco via Puno naar Arequipa (UNESCO Werelderfgoed) dwars door een van de meest adembenemende landschappen ter wereld. Van Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk - over de hoogste vlaktes van de Andes - tot het prachtig gelegen Titicacameer. Maak van de gelegenheid gebruik om de uitgestrekte Colca Canyon te verkennen en ga dan verder naar Arequipa. Het is ook mogelijk om deze reis in omgekeerde richting te maken, van Arequipa naar Cusco. 

Belmond Andean Explorer exterieur (8)
Belmond Andean Explorer
Belmond Andean Explorer bar (1)
Loungerijtuig
Belmond Andean Explorer exterieur
Welkom aan boord!
Belmond Andean Explorer Cabin (7)
Bunk Cabin
Belmond Andean Explorer Cabin (6)
Twin Cabin
Belmond Andean Explorer Cabin (1)
Suite Cabin
Belmond Andean Explorer exterieur (7)
Belmond Andean Explorer Cabin (10)
Prachtige details aan boord
Belmond Andean Explorer exterieur (5)
Belmond Andean Explorer
Veeg naar links

Over de Belmond Andean Explorer, a Belmond Train 

Alle 35 luxe ingerichte compartimenten zijn voorzien van eigen badkamer met douche, kleine kledingkast, air conditioning, zuurstoftanks met maskers en 24 volt stopcontacten. Vanwege het ruimtegebrek in de cabin kunt u voor de 3-daage treinreis alleen een handbagage koffer meenemen. Uw grote koffer wordt opgeslagen in het bagagerijtuig, die tijdens de reis met behulp van het treinpersoneel kan worden bereikt. De trein beschikt verder over twee restaurantrijtuigen, een gezellige lounge- en een observatierijtuig. Tijdens de reis zijn alle maaltijden, alle non-alcoholische dranken en een selectie aan alcoholische dranken inbegrepen.

Bunk Cabin
Compartiment met boven- en beneden bed (5,5 m²)

Overdag een bank en ’s nachts verandert de bank in een boven- en een benedenbed. Het compartiment beschikt over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, een kleine kast en een 110/220 scheerstopcontact. 

Twin Cabin
Compartiment met 2 losse bedden, naast elkaar (7,4 m²)

Het compartiment beschikt over comfortabele stoelen en een tafel. 's Nachts verandert de bank in 2 losse bedden. Daarnaast heeft u een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, een kleine kast en een 110/220 scheerstopcontact. 

Suite Cabin
De suite compartimenten (13,1 m²)

's Nachts een tweepersoonsbed en overdag een gezellig zitje met 2 stoelen en een tafel. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet, een kleine kast en een kapstok. 

Restaurantrijtuigen in de Belmond Andean Explorer

De Belmond Andean Explorer beschikt over 2 luxe en stijlvol ingerichte restaurantrijtuigen waar heerlijke maaltijden geserveerd worden. Menu's zijn vakkundig ontworpen door de chef-koks van Belmond Hotel Monasterio, Cuzco. In de menu’s wordt veel gebruik gemaakt van lokale ingrediënten. 

Lounge- en Observatierijtuig in de Belmond Andean Explorer

In de gezellig lounge kunt u heerlijk ontspannen, genieten van entertainment en nieuwe vrienden ontmoeten onder het genot van een cocktail. Vanaf het observatiedek in de achterste wagon van de trein kunt u prachtig uitkijken over het steeds veranderende landschap.

Sparijtuig in de Belmond Andean Explorer

Uniek aan boord van de Belmond Andean Explorer is het Picaflor Spa rijtuig. De behandelkamers bieden verwennerij op maat met exclusief ontworpen therapieën. Er wordt gebruik gemaakt van het gerenommeerde Germaine de Capuccini-assortiment. Ook worden er behandelingen gedaan met lokale kruiden.

Reizen met Belmond Andean Explorer, a Belmond Train

Reis in luxe en grandeur door de magische wereld van de Andes! Neem voor meer informatie over deze treinreis contact op met onze Travel Consultants. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen