Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Eastern & Oriental express exterieur (3)

Eastern & Oriental Express 

Vanaf februari 2024 gaat deze beroemde trein weer rijden en kunt u genieten van 2 prachtige rondreizen door Maleisië met begin en eindpunt Singapore.  

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Over de Eastern & Oriental Express, a Belmond Train

In 1993 deed de Eastern & Oriental Express haar intrede in Zuidoost-Azië. Deze exotische variant op de beroemde Venice Simpon-Orient-Express in Europa was tevens de eerste trein met een directe verbinding van Singapore via Kuala Lumpur naar Bangkok en Chiang Mai. Na een afwezigheid van meer dan 2 jaar is de Easten & Oriental Express weer terug. Volledig gerestaureerd en nog mooier en luxer dan vroeger. De originele route Singapore - Bangkok of v.v. is komen te vervallen. Vanaf februari 2024 kunt u genieten van 2 mooie 4-daagse routes door Maleisië, met begin en eindpunt in Singapore.      

In deze nostalgische trein komen de stijl en exclusiviteit van het begin van de 20e eeuw geheel tot hun recht. De combinatie van Aziatische materialen, glanzend koperwerk en exotisch houtwerk laat u kennis maken met de sfeer van het verre Oosten. De glimmende trein is afgewerkt met goudkleurige versieringen. De trein omvat 32 stijlvolle privé-compartimenten, twee restaurantrijtuigen, een barrijtuig en een loungerijtuig met observatiedek. De vriendelijke service is 24 uur per dag beschikbaar.

Een reis met de stijlvolle Eastern & Oriental Express is de meest unieke manier om het Maleisië te ontdekken. De kwalitatief zeer goede service, de luxueuze omgeving en het prachtige, afwisselende landschap maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Eastern & Oriental express exterieur (5)
Eastern & Oriental Express
Eastern & Oriental express exterieur (6)
Ontdek het hart van Azië
Eastern & Oriental express staff (3)
Persoonlijke service aan boord
Eastern & Oriental Express observatierijtuig (1)
Geniet van de afwisselende landschappen
Eastern & Oriental express lounge
Royale lounge
Eastern & Oriental express bar (2)
Luxe barrijtuig
Eastern & Oriental express presidential suite (2)
Aandacht voor details
Eastern & Oriental express restaurant (2)
Restaurantrijtuig
Eastern & Oriental express exterieur (4)
Een onvergetelijke ervaring!
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Eastern & Oriental Express, a Belmond Train 

De Eastern & Oriental Express heeft 32 compartimenten en kan in totaal 64 gasten herbergen. Er zijn 3 verschillende types compartimenten: Pullman Single/Twin, de State Cabin en de Presidential Suite. Overdag is het uw comfortabele privévertrek. ’s Avonds tijdens het diner, zorgt uw persoonlijke steward dat uw compartiment voor de nacht wordt omgebouwd tot een comfortabele slaapkamer. Uw compartiment is uiteraard voorzien van zachte handdoeken en fris linnengoed. De ‘afternoon-tea’ wordt in uw compartiment geserveerd door uw steward.

Eastern & Oriental Express Pullman cabin (1)
Standaard compartiment
Pullman Single/Twin Cabin (5 / 5,8 m²)

• Overdag: comfortabele sofa
• 's Nachts: 2 bedden boven elkaar (Single: 1 bed)
• Aan boord bevinden zich 10 Pullman compartimenten 

Verder beschikt uw compartiment over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje

 

Eastern & oriental express State Cabin (1)
State Cabin (7,8 m²)

• Overdag: comfortabele sofa en twee stoelen
• 's Nachts: 2 bedden naast elkaar
• Aan boord bevinden zich 20 State  compartimenten 

Verder beschikt uw compartiment over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje

Eastern & Oriental express presidential suite (3)
Presidential suite (11,6 m²) 

• Overdag: comfortabele sofa en drie stoelen
• 's Nachts: 2 bedden naast elkaar en apart zitgedeelte
• Aan boord bevinden zich 2 Presidential Sweets

Verder beschikt uw compartiment over een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, minibar, aparte garderobe en een kluisje

Overige service Presidential Suite:
• Onbeperkt champagne gedurende de reis
• Kaviaar, fruitmand en bloemen wanneer u aan boord stapt aan het begin van de reis
• Privé-transfers aan het begin en het einde van de reis
• Direct contact met de General Manager voor het bespreken van excursies etc. 

Restaurantrijtuigen  

Aan boord van de Eastern & Oriental Express geniet u in één van de twee stijlvol ingerichte restaurantrijtuigen van de maaltijden. Lunches en diners samengesteld uit heerlijke Euraziatische gerechten en tijdens de reis vers bereid door top koks, worden opgediend in een sfeervolle ambiance. De tafels zijn gedekt met tafelzilver en flonkerend kristal.  Avondkleding is niet verplicht, maar van de heren wordt verwacht dat ze jasje dragen. Overdag is het kledingadvies: ongedwongen maar elegant. De ‘afternoon-tea’ wordt door uw persoonlijke steward geserveerd in uw privécompartiment. Alle maaltijden zijn inbegrepen. 

Pianobar en loungerijtuig met observatiedek

Eveneens middenin de Eastern & Oriental Express bevindt zich de pianobar met live pianomuziek, een sfeervol rijtuig, een ideale omgeving voor een drankje vóór of na de maaltijden en het ontmoeten van uw medereizigers. ’s Avonds is dit de plek voor de entertainment van top kwaliteit. 

Achteraan de trein bevindt zich het loungerijtuig met observatiedek in de openlucht is. Het observatiedek is dè ideale plek om te genieten van cocktails en het voorbijglijdende landschap, zelfs na zonsondergang. In het voorste deel van dit rijtuig bevindt zich een bar.

Reizen met de Eastern & Oriental Express, a Belmond Train

Vanaf februari 2024 gaat deze beroemde trein weer rijden en kunt u genieten van 2 prachtige rondreizen door Maleisië met begin- en eindpunt Singapore.  

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen