Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Eastern & Oriental express exterieur (3)
Home
Ontdek Destin
Treinreizen
Eastern & Oriental Express

Eastern & Oriental Express 

Met deze beroemde trein kunt u genieten van 2 prachtige rondreizen door Maleisië, met Singapore als begin- en eindpunt.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een luxe treinreis door Maleisië

In 1993 deed de Eastern & Oriental Express haar intrede in Zuidoost-Azië. Deze exotische variant op de beroemde Venice Simpon-Orient-Express in Europa was tevens de eerste trein met een directe verbinding van Singapore via Kuala Lumpur naar Bangkok en Chiang Mai. Na een afwezigheid van meer dan 2 jaar is de Eastern & Oriental Express weer terug. Volledig gerestaureerd en nog mooier en luxer dan vroeger. De originele route Singapore - Bangkok of v.v. is komen te vervallen. Sinds februari 2024 kunt u genieten van 2 mooie 4-daagse routes door Maleisië, met begin en eindpunt in Singapore.      

In deze nostalgische trein komen de stijl en exclusiviteit van het begin van de 20e eeuw geheel tot hun recht. De combinatie van Aziatische materialen, glanzend koperwerk en exotisch houtwerk laat u kennis maken met de sfeer van het verre Oosten. De glimmende trein is afgewerkt met goudkleurige versieringen. De trein omvat 32 stijlvolle privé-compartimenten, twee restaurantrijtuigen, een barrijtuig, een loungerijtuig met observatiedek en zelfs een luxe Spa. De vriendelijke service is 24 uur per dag beschikbaar.

Een reis met de stijlvolle Eastern & Oriental Express is de meest unieke manier om Maleisië te ontdekken. De kwalitatief zeer goede service, de luxueuze omgeving en het prachtige, afwisselende landschap maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring.

Eastern & Oriental express exterieur (5)
Eastern & Oriental Express
Eastern & Oriental express staff (3)
Persoonlijke service aan boord
EO-EXT-DCK-23
Geniet van de afwisselende landschappen
Belmond Eastern & Oriental Expess - Bar (3)
Royale lounge
Belmond Eastern & Oriental Expess - Bar (2)
Luxe barrijtuig
Belmond Eastern & Oriental Express - Accommodatie (2)
Presidential Suite
Belmond Eastern & Oriental Express Restaurant (3)
Restaurantrijtuig
Eastern & Oriental express exterieur (4)
Een onvergetelijke ervaring!
Veeg naar links

Uw accommodatie aan boord van de Eastern & Oriental Express

De Eastern & Oriental Express heeft 32 compartimenten en kan in totaal 64 gasten herbergen. Er zijn 3 verschillende types compartimenten: Pullman Single/Twin, de State Cabin en de Presidential Suite. Overdag is het uw comfortabele privévertrek. ’s Avonds tijdens het diner zorgt uw persoonlijke steward dat uw compartiment voor de nacht wordt omgebouwd tot een comfortabele slaapkamer. Uw compartiment is uiteraard voorzien van zachte handdoeken en fris linnengoed. De ‘afternoon-tea’ wordt in uw compartiment geserveerd door uw steward.

Eastern & Oriental Express Pullman cabin (1)
Standaard compartiment

Pullman Single/Twin Cabin

Aan boord van de Eastern & Oriental Express bevinden zich 10 Pullman compartimenten van 5 / 5,8 m², met daarin een comfortabele sofa en 2 bedden boven elkaar (de Single Cabin beschikt over 1 bed).

Verder beschikt uw compartiment in deze luxe trein over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje.

 

Belmond Eastern & Oriental Express - Accommodatie (3)

State Cabin

In de State Cabin beschikt u over een stijlvol ingericht 2-persoons privé-compartiment van 7,8 m², waarin u overdag kunt genieten in de comfortabele sofa en 2 stoelen. s' Nachts beleeft u een heerlijke nachtrust in de 2 bedden naast elkaar.

Aan boord van de Eastern & Oriental Express bevinden zich 20 State compartimenten, waarin u verder beschikt over een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger,  individueel regelbare airconditioning, bergruimte en een kluisje.

Belmond Eastern & Oriental Express - Accommodatie (2)

Presidential suite

Aan boord van de Eastern & Oriental Express vindt u 2 Presidential Sweets van 11,6 m²: zéér luxe privé-accomodatie, elk met een eigen ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Verder beschikt uw compartiment in deze luxe trein over individueel regelbare airconditioning, minibar, aparte garderobe en een kluisje.

Overdag geniet u van de comfortabele sofa en drie stoelen, terwijl de 2 bedden naast elkaar en een apart zitgedeelte zorgen voor een goede nachtrust. 

Overige service Presidential Suite:
• Onbeperkt champagne gedurende de reis
• Kaviaar, fruitmand en bloemen wanneer u aan boord stapt aan het begin van de reis
• Privé-transfers aan het begin en het einde van de reis
• Direct contact met de General Manager voor het bespreken van excursies etc. 

Restaurantrijtuigen aan boord van de Eastern & Oriental Express

Aan boord van de Eastern & Oriental Express geniet u in één van de twee stijlvol ingerichte restaurantrijtuigen van de maaltijden. Lunches en diners samengesteld uit heerlijke Euraziatische gerechten en tijdens de reis vers bereid door top koks, worden opgediend in een sfeervolle ambiance. De tafels zijn gedekt met tafelzilver en flonkerend kristal.  Avondkleding is niet verplicht, maar van de heren wordt verwacht dat ze een jasje dragen. Overdag is het kledingadvies: ongedwongen maar elegant. De ‘afternoon-tea’ wordt door uw persoonlijke steward geserveerd in uw privécompartiment. Alle maaltijden zijn inbegrepen. 

Pianobar en loungerijtuig met observatiedek

Eveneens middenin de Eastern & Oriental Express bevindt zich de pianobar met live pianomuziek, een sfeervol rijtuig, een ideale omgeving voor een drankje vóór of na de maaltijden en het ontmoeten van uw medereizigers. ’s Avonds is dit de plek voor de entertainment van top kwaliteit. 

Achteraan de trein bevindt zich het loungerijtuig met observatiedek in de openlucht is. Het observatiedek is dè ideale plek om te genieten van cocktails en het voorbijglijdende landschap, zelfs na zonsondergang. In het voorste deel van dit rijtuig bevindt zich een bar.

De 'nieuwe' Dior Spa aan boord van de Eastern & Oriental Express

Welkom bij de nieuwe Dior Spa aan boord van de Eastern & Oriental Express. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van verkwikkende behandelingen tijdens uw bijzondere treinreis door Maleisië. Vanaf 22 juli 2024 is de Spa beschikbaar. 

De spa heeft twee behandelcabines, versierd met prachtige motieven – het favoriete embleem van Christian Dior – en adembenemende handgemaakte houten panelen. Tijdens de behandelingen worden producten van Dior gebruikt. 

Cabin
Dior Spa
Relaxation Aa re- SPA
Relax ruime
Corridor
Corridor
Veeg naar links

Reis met Destin Travel aan boord van de Eastern & Oriental Express

Sinds februari 2024 rijdt deze beroemde trein weer en kunt u genieten van 2 prachtige rondreizen door Maleisië met Singapore als begin- en eindpunt. Tevens hebben wij een arrangement voor u samengesteld waarbij u uw treinreis combineert met een luxe verblijf op Langkawi. Informeer bij onze Travel Consultants naar alle mogelijkheden!

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen