Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Trein Golden Eagle rijdt over brug

Golden Eagle trein 

Met deze comfortabele privétrein maakt u de mooiste treinreizen door Rusland en omringende landen. 

Brochure aanvragen

Reis langs de Zijderoute, naar Iran en Mongolië en de Trans-Siberië route

Reizen langs de beroemde Zijderoute was tot voor kort een spartaanse aangelegenheid. Daar is met de komst van de luxe Golden Eagle trein verandering in gekomen. U reist in internationaal gezelschap naar fabelachtige, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. U maakt als het ware een ‘cruise over land’!

De Golden Eagle wordt ingezet op onze luxe treinreizen door Centraal Azië. De trein doorkruist bezienswaardige landen als Oezbekistan, Kazachstan, Kirgistan, Turkmenistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan en Georgië. Deze landen vormen een belangrijk onderdeel van de beroemde Zijderoute. Hier bezoekt u, veilig en comfortabel, bezienswaardige en vaak moeilijk bereikbare plaatsen als Buchara, Samarkand, Tasjkent, Khiva, Merv en Ashgabat. Een aantal van deze steden zijn zo uniek dat ze zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan.      

De Trans-Siberië Express met de Golden Eagle

Let op: vanwege de situatie in Oekraïne rijdt de Trans-Siberië Express op dit moment niet.

Met de Golden Eagle trein kunt u ook de Trans-Siberische route volgen door Rusland. Reis vanuit Moskou langs steden als Kazan, Yekaterinburg en Novosibirsk. Ontdek de historie en het moderne Rusland en bezoek bijzondere natuur, zoals het Baikalmeer. Dit meer is het diepste meer ter wereld en staat sinds 1996 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Vanuit hier reist u door naar Mongolië tot aan Valdivostok terwijl u geniet van de luxe aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberië Express.

Golden Eagle exterieur Lake Baikal (2)
Reis door prachtige landschappen
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (7)
Lake Baikal
Golden Eagle Glass detail
Rijke details
Golden Eagle Imperial Suite (2)
Imperial Suite (11,1 m²)
Golden Eagle Trans-Siberian Express - Restaurant3
Restaurantrijtuig
Golden Eagle Cabin attendant service
Persoonlijke service
Golden Eagle Restaurant
Restaurant
Bar Lounge Car (3)
Boeiende gesprekken met medereizigers
Gold Class - Golden Eagle
Silver Class compartiment (5,5 m²)
Veeg naar links

Het verblijf aan boord van de Golden Eagle trein

De Golden Eagle is de meest comfortabele privétrein van Centraal Azië. Elk privécompartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit is ook de plek waar regelmatig lezingen over de historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven.  

Aan boord van de Golden Eagle kunt u kiezen uit 3 types privé-accommodatie: Silver Class, Gold Class en Imperial Suite. De Silver Class compartimenten (6 per rijtuig) zijn iets kleiner dan de Gold Class compartimenten (5 per rijtuig). De Imperial Suites hebben de oppervlakte van 2 Gold Class compartimenten.
Elk compartiment is voorzien van een moderne badkamer met vloerverwarming. In de Imperial Suite ontvangt u persoonlijke butlerservice. Voor het overige is de service aan boord van de trein voor iedereen gelijk. 

Silver cabin
6 per rijtuig

Silver Class (5,5 m²)

De compartimenten in Silver Class, voor 1 of 2 personen, zijn welliswaar iets compacter dan in Gold Class maar hebben ook een volledige badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Uiteraard is er ook een garderobekast. Alle Silver Class compartimenten beschikken verder over dezelfde faciliteiten als in de Gold Class.

Breedte benedenbed - 120 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte - 190 cm

Gold cabin (1)
5 per rijtuig

Gold Class  (7 m²)

Een Gold Class-compartiment biedt ruimte aan 2 personen. De zitbank klapt uit tot een 2-persoonsbed en een 1-persoons bovenbed. Het compartiment bevat een fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler en een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Er is voldoende kastruimte. Gasten beschikken over badjas, slippers en voldoende handdoeken. De airconditioning en verwarming is individueel regelbaar.

Breedte benedenbed - 135 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte - 190 cm

Imperial Suite dag - kopie
Persoonlijke butlerservice

Imperial Suite  (11,1 m²)

Een nieuwe klasse aan boord van de Golden Eagle. De Imperial Suites zijn bijzonder ruim en beschikken naast een tweepersoonsbed ook over een apart zitje. Bovendien zijn er voor u diverse extra's waaronder in de meeste plaatsen de mogelijkheid voor excursies met privé-auto en chauffeur. Naast deze extra's beschikt u over dezelfde faciliteiten als in de Gold Class compartimenten.   

Breedte bed - 150 cm
Lengte bed - 190 cm

Restaurantrijtuigen, barrijtuigen en laundry-service aan boord van de Golden Eagle trein

De trein beschikt over twee sfeervolle, in Russische stijl gedecoreerde restaurantrijtuigen. De maaltijden zijn een mix van Russische en westerse gerechten die aan boord worden bereid met gebruik van verse lokale ingrediënten. Bij lunches en diners worden wijnen, bier, water en frisdranken geschonken (inbegrepen). U bent vrij om te kiezen in welk restaurantrijtuig u de maaltijd wilt gebruiken. In een enkel geval wordt tijdens een excursie een maaltijd buiten de trein gebruikt.

Barrijtuig aan boord van de Golden Eagle

Het ‘sociale hart’ van de trein wordt gevormd door het gezellige barrijtuig waar tijdens de reis op gezette tijden ook een interessante lezing of een les Russische taal wordt gegeven. Er is een piano en een kleine collectie (reis)boeken en tijdschriften. De bar is in principe de gehele dag geopend en ’s avonds tot na vertrek van de laatste gast.

Laundry-service en arts aan boord van de Golden Eagle

Gasten kunnen aan boord van de Golden Eagle gebruik maken van laundry-service. Op elke reis is er gedurende de hele reis een dokter aan boord. De voertaal tijdens de treinreis is Engels.

Reis samen met Destin Travel met de Golden Eagle

Per luxe Golden Eagle trein langs de Zijderoute en de Trans-Siberië Express, dat kan met Destin Travel. Onze Travel Consultants vertellen u graag meer over alle mogelijkheden met deze trein, zodat u compleet in luxe op reis kunt en kunt genieten van al het moois dat langs de route te bewonderen is.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen