Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
_HERO_Golden Eagle exterieur (2)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Incento Treinreizen
Golden Eagle

Golden Eagle 

Met deze comfortabele privétrein maakt u de mooiste treinreizen door Rusland en omringende landen. 

Brochure aanvragen

Over de Golden Eagle

Reizen over de Trans-Siberische Spoorlijn was tot voor kort een spartaanse aangelegenheid. Daar is met de komst van de luxe Golden Eagle verandering in gekomen. De Golden Eagle wordt ingezet op al onze Trans-Siberië reizen (Trans-Siberië Express), reizen naar Mongolië (Trans-Mongolië Express), naar Iran en op de reizen langs de Zijderoute. U reist in internationaal gezelschap naar fabelachtige, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. U maakt als het ware een ‘cruise over land’!

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven.  

De Golden Eagle en de Trans-Siberië Express

De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens 's werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9.000 kilometer lang en verbindt Vladivostok met Moskou.

Golden Eagle exterieur Lake Baikal (2)
Reis door prachtige landschappen
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (7)
Lake Baikal
Golden Eagle Glass detail
Rijke details
Golden Eagle Imperial Suite (2)
Imperial Suite (11,1 m²)
Golden Eagle Trans-Siberian Express - Restaurant3
Restaurantrijtuig
Golden Eagle Cabin attendant service
Persoonlijke service
Golden Eagle Restaurant
Restaurant
Bar Lounge Car (3)
Boeiende gesprekken met medereizigers
Gold Class - Golden Eagle
Silver Class compartiment (5,5 m²)
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Golden Eagle  

Aan boord van de Golden Eagle kunt u kiezen uit 3 types privé-accommodatie: Silver Class, Gold Class en Imperial Suite. De Silver Class compartimenten (6 per rijtuig) zijn iets kleiner dan de Gold Class compartimenten (5 per rijtuig). De Imperial Suites hebben de oppervlakte van 2 Gold Class compartimenten.
Elk compartiment is voorzien van een moderne badkamer met vloerverwarming. In de Imperial Suite ontvangt u persoonlijke butlerservice. Voor het overige is de service aan boord van de trein voor iedereen gelijk. 

Golden Eagle Silver Class (5)
6 per rijtuig
Silver Class (5,5 m²)

De compartimenten in Silver Class, voor 1 of 2 personen, zijn welliswaar iets compacter dan in Gold Class maar hebben ook een volledige badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Uiteraard is er ook een garderobekast. Alle Silver Class compartimenten beschikken verder over dezelfde faciliteiten als in de Gold Class.

Breedte benedenbed - 120 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte - 190 cm

Gold Class - Golden Eagle
5 per rijtuig
Gold Class  (7 m²)

Een Gold Class-compartiment biedt ruimte aan 2 personen. De zitbank klapt uit tot een 2-persoonsbed en een 1-persoons bovenbed. Het compartiment bevat een fauteuil, kast, tafeltje bij het raam, tv met dvd- en videospeler en een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Er is voldoende kastruimte. Gasten beschikken over badjas, slippers en voldoende handdoeken. De airconditioning en verwarming is individueel regelbaar.

Breedte benedenbed - 135 cm
Breedte bovenbed - 85 cm
Bedlengte - 190 cm

Golden Eagle Imperial Suite (1)
Persoonlijke butlerservice
Imperial Suite  (11,1 m²)

Een nieuwe klasse aan boord van de Golden Eagle. De Imperial Suites zijn bijzonder ruim en beschikken naast een tweepersoonsbed ook over een apart zitje. Bovendien zijn er voor u diverse extra's waaronder in de meeste plaatsen de mogelijkheid voor excursies met privé-auto en chauffeur. Naast deze extra's beschikt u over dezelfde faciliteiten als in de Gold Class compartimenten.   

Breedte bed - 150 cm
Lengte bed - 190 cm

Restaurantrijtuigen aan boord van de Golden Eagle

De trein beschikt over twee sfeervolle, in Russische stijl  gedecoreerde restaurantrijtuigen. De maaltijden zijn een mix van Russische en westerse gerechten die aan boord worden bereid met gebruik van verse lokale ingrediënten. Bij lunches en diners worden wijnen, bier, water en frisdranken geschonken (inbegrepen). U bent vrij om te kiezen in welk restaurantrijtuig u de maaltijd wilt gebruiken.In een enkel geval wordt tijdens een excursie een maaltijd buiten de trein gebruikt.

Barrijtuig aan boord van de Golden Eagle

Het ‘sociale hart’ van de trein wordt gevormd door het gezellige barrijtuig waar u tijdens de reis op gezette tijden ook een interessante lezing of een les Russische taal wordt gegeven. 
Er is een piano en een kleine collectie (reis)boeken en tijdschriften. De bar is in principe de gehele dag geopend en ’s avonds tot na vertrek van de laatste gast.

Laundry-service en arts aan boord van de Golden Eagle

Gasten kunnen aan boord van de Golden Eagle gebruik maken van laundry-service. Op elke reis is er gedurende de hele reis een dokter aan boord. De voertaal tijdens de treinreis is Engels.

Reizen met de Golden Eagle

Per luxe Golden Eagle trein langs de Zijderoute en de Trans-Siberië Express

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen