Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Golden Eagle (9)

Golden Eagle Luxury Trains

Avontuur en comfort komen samen in deze prachtige treinen waarmee u door fabelachtig mooie landen reist

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Treinreizen met Golden Eagle Luxury Trains door Centraal Azië en Europa

Welkom aan boord! Avontuur en comfort komen samen in deze ’wereldreizen’ per privé-trein. U reist naar fabelachtig mooie, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. In internationaal gezelschap en onder deskundige begeleiding maakt u kennis met relatief onbekende landen, volken en culturen. Na elke excursie keert u terug in de vertrouwde en veilige omgeving van uw comfortabele ’privé-hotel op wielen’. U maakt als het ware een cruise over land!

Golden Eagle  
De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van van Centraal Azië. Alle privé-compartimenten beschikken over een eigen moderne badkamer. Een unicum in dit deel van de wereld! De trein heeft 2 fraai ingerichte restaurantrijtuigen, waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een sfeervol barrijtuig. De Golden Eagle wordt ingezet op onze luxe treinreizen door Centraal Azië. Onze trein doorkruist bezienswaardige landen als Oezbekistan,  Kazachstan, Kirgistan, Turkmenistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan en Georgië. Deze landen vormen een belangrijk onderdeel van de beroemde Zijderoute. Hier vindt u bezienswaardige plaatsen als  Buchara, Samarkand, Tasjkent, Khiva, Merv en Ashgabat. Een aantal van deze steden staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst.      

Golden Eagle Danube Express
Binnen Europa worden verschillende reizen uitgevoerd met de Golden Eagle Danube Express. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt er ook in deze trein voor dat het u aan niets ontbreekt.

De treinen van Golden Eagle

De drie comfortabele privétreinen zijn bijzonder en uniek en nemen u mee door vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen 

Reizen met Golden Eagle

Bekijk onze selectie exclusieve en luxe treinreizen met de bijzondere treinen van Golden Eagle luxury trains. Neem voor meer informatie contact op met onze Travel Consultants.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen