Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Golden Eagle bar car (1)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Incento Treinreizen
Golden Eagle Luxury Trains

Golden Eagle Luxury Trains

Avontuur en comfort komen samen in deze prachtige treinen waarmee u door fabelachtig mooie landen reist

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een treinreis met Golden Eagle

Welkom aan boord! Avontuur en comfort komen samen in deze ’wereldreizen’ per privé-trein. U reist naar fabelachtig mooie, vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort en veiligheid. In internationaal gezelschap en onder deskundige begeleiding maakt u kennis met relatief onbekende landen, volken en culturen. Na elke excursie keert u terug in de vertrouwde en veilige omgeving van uw comfortabele ’privé-hotel op wielen’. U maakt als het ware een cruise over land!

Golden Eagle
‘Vlaggenschip’ in dit programma is de Golden Eagle Trans-Siberian Express, de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland. Alle privé-compartimenten beschikken over een eigen moderne badkamer, een unicum op het Russische spoor! De trein heeft 2 fraai ingerichte restaurantrijtuigen waar uitstekende maaltijden worden geserveerd en een sfeervol barrrijtuig. Met deze trein reist u in 15 dagen door 8 tijdzones en over ruim 9000 kilometer spoor van Moskou naar Vladivostok waarbij onderweg dagelijks wordt gestopt voor het maken van interessante excursies. Zo maken we met deze trein ook reizen langs de Zijderoute en naar Mongolië met als absoluut hoogtepunt het Nadaam Festival in Ulaan Baatar. Eén van de nieuwe bestemmingen met deze luxe privétrein is Iran. Bezoek dit bijzondere land aan boord van de Golden Eagle en ervaar de architectuur en gastvrijheid van dit land.

Golden Eagle Danube Express
Binnen Europa worden verschillende reizen uitgevoerd met de Golden Eagle Danube Express. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt er ook in deze trein voor dat het u aan niets ontbreekt.

De treinen van Golden Eagle

De drie comfortabele privétreinen zijn bijzonder en uniek en nemen u mee door vaak moeilijk toegankelijke bestemmingen 

Reizen met Golden Eagle

Bekijk onze selectie exclusieve en luxe treinreizen met de bijzondere treinen van Golden Eagle luxury trains

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen