Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Rocky Mountaineer exterieur (17)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Incento Treinreizen
Treinen
Rocky Mountaineer Canada

Rocky Mountaineer Canada

De Rocky Mountaineer doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Rocky Mountaineer Canada

Een treinreis met de Rocky Mountaineer in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

Rocky Mountaineer exterieur (10)
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer SilverLeaf Service (1)
Rocky Mountaineer exterieur (12)
Rocky Mountaineer GoldLeaf
Beef_Short_Ribs_SilverLeaf.jpg
Rocky Mountaineer exterieur (2)
Rocky Mountaineer onboard GoldLeaf (1)
Veeg naar links

De treinreis met de Rocky Mountaineer duurt 2 of 3 dagen, afhankelijk van de gekozen route. De Rocky Mountaineer rijdt uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops of Whistler en Quesnel, afhankelijk van de gekozen route. Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de rivieren Fraser en Thompson in British Columbia. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde Spiral Tunnels, de Kicking Horse Pass, Mount Robson, de hoogste berg van Canada, de brug over de peilloos diepe Stoney Creek en de kolkende watermassa's van Hell's Gate in de Fraser River. Aan boord van de trein vertelt de gastheer/-vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg. U kunt tijdens uw reis met de Rocky Mountaineer kiezen voor GoldLeaf Service of SilverLeaf Service.

GoldLeaf Service of SilverLeaf Service aan boord van de Rocky Mountaineer

Goldleaf

In GoldLeaf Service bevindt uw comfortabele zitplaats zich op het bovendek van het dubbeldeks GoldLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer. Het glazen dak biedt u 360º uitzicht op de spectaculaire bergomgeving. Het is voorzien van een speciale coating om u te beschermen tegen de zon. Tevens heeft u exclusief toegang tot het open uitzichtbalkon van het rijtuig. In de GoldLeaf Service van Rocky Mountaineer wordt voor u op beide dagen op het benedendek een uitgebreid ontbijt en een uitstekende warme lunch à la carte geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops of Whistler en Quesnel zijn ook de hotelovernachting met transfers en bagage-afhandeling inclusief.

Silverleaf

In het SilverLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer geniet u in een comfortabele stoel en door grote panoramische ramen van het adembenemende landschap. Tussen de rijtuigen bevindt zich een uitzichtpunt in de openlucht. In SilverLeaf Service wordt op beide dagen bij uw zitplaats een ontbijt en een uitstekende lunch met warm hoofdgerecht geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops of Whistler en Quesnel stopt de Rocky Mountaineer voor hotelovernachting(en), met transfers en bagage-afhandeling inclusief.

Route Rocky Mountaineer Canada

Routes van de Rocky Mountaineer

• First Passage to the West
2 dagen: Vancouver - Kamloops - Lake Louise of Banff (of v.v.)
Journey through the Clouds 
2 dagen: Vancouver - Kamloops - Jasper (of v.v.)
Rainforest to Gold Rush
3 dagen: Vancouver - Whistler- Quesnel - Jasper (of v.v.)

Reizen met de Rocky Mountaineer

Een treinreis met de Rocky Mountaineer is een onmisbaar onderdeel van uw treinreis door Canada!

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen