Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rocky Mountaineer exterieur (17)
Home
Treinreizen
Treinen
Rocky Mountaineer Canada

Rocky Mountaineer Canada

De Rocky Mountaineer doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een treinreis door de Rocky Mountains in Canada

Een treinreis in Canada met de Rocky Mountaineer is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

RM_FPW_Train_7_NH_2016
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer SilverLeaf Service (1)
SilverLeaf Service
Rocky Mountaineer exterieur (12)
Dwars door de Canadese Rocky Mountains
RM18_Onboard_GoldLeaf_Service_Interior (1)
GoldLeaf Service
RM18_Onboard_GoldLeaf_Service_Host
Proost!
RM_FPW_Vermilion_Train_2_NH_2016
Rocky Mountaineer Canada
Rocky Mountaineer onboard GoldLeaf (1)
Geniet van het prachtige uitzicht
Veeg naar links

De Rocky Mountaineer rijdt uitsluitend overdag zodat u niets van het spectaculaire traject hoeft te missen. Na de eerste dag stopt de trein voor een hotelovernachting (inclusief) in Kamloops of Whistler en Quesnel, afhankelijk van de gekozen route. Het landschap wordt gevormd door de imposante Rocky Mountains en het schitterende stroomgebied van de rivieren Fraser en Thompson in British Columbia. 

Bezienswaardigheden langs de route van de Rocky Mountains Canada

Tijdens een bezoek aan de Canadian Rockies komt u langs prachtige nationale parken, indrukwekkende bergketens en de verschillende blauwe meren. Tot de hoogtepunten op de verschillende routes behoren de beroemde Spiral Tunnels, de Kicking Horse Pass, Mount Robson, de hoogste berg van Canada, de brug over de peilloos diepe Stoney Creek en de kolkende watermassa's van Hell's Gate in de Fraser River. Aan boord van de trein vertelt de gastheer/-vrouw u uitgebreid over alle bezienswaardigheden onderweg.

Service tijdens de treinreis Rocky Mountains Canada

Aan boord van de Canadese Rocky Mountain trein, de Rocky Mountaineer, geniet u van de allerbeste service. U kunt hiervoor kiezen uit de GoldLeaf service of de SilverLeaf service. Hieronder leggen wij het verschil aan u uit.

Rocky Mountaineer GoldLeaf service

In GoldLeaf Service bevindt uw comfortabele zitplaats zich op het bovendek van het dubbeldeks GoldLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer. Het glazen dak biedt u 360º uitzicht op de spectaculaire bergomgeving. Het is voorzien van een speciale coating om u te beschermen tegen de zon. Tevens heeft u exclusief toegang tot het open uitzichtbalkon van het rijtuig. In de GoldLeaf Service van Rocky Mountaineer wordt voor u op beide dagen op het benedendek een uitgebreid ontbijt en een uitstekende warme lunch à la carte geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops of Whistler en Quesnel zijn ook de hotelovernachting met transfers en bagage-afhandeling inclusief.

Rocky Mountaineer Silverleaf service

In het SilverLeaf-rijtuig van de Rocky Mountaineer geniet u in een comfortabele stoel en door grote panoramische ramen van het adembenemende landschap. Tussen de rijtuigen bevindt zich een uitzichtpunt in de openlucht. In SilverLeaf Service wordt op beide dagen bij uw zitplaats een ontbijt en een uitstekende lunch met warm hoofdgerecht geserveerd. Ook alcoholische drankjes, koffie, thee, frisdranken en snacks zijn inbegrepen. In Kamloops of Whistler en Quesnel stopt de Rocky Mountaineer voor hotelovernachting(en), met transfers en bagage-afhandeling inclusief.

Route Rocky Mountaineer Canada

Routes van de Rocky Mountaineer

Voor uw treinreis door de Rocky Mountains van Canada kunt u kiezen uit diverse route-opties. Zo zijn de volgende routes beschikbaar:

  • First Passage to the West: u reist in 2 dagen van Vancouver naar Kamloops en nog door naar Lake Louise of Banff (of v.v.).
  • Journey through the Clouds: een prachtige 2-daagse route van Vancouver naar Kamloops naar Jasper (of v.v.)
  • Rainforest to Gold Rush: een 3-daagse treinreis door Canada van Vancouver naar Whistler en door naar Quesnel en Jasper (of v.v.)

Reis met Destin door de Rocky Mountains Canada

Een treinreis met de Rocky Mountaineer is een onmisbaar onderdeel van uw treinreis door Canada. Met onze ervaring zorgen wij ervoor dat u een treinreis kunt beleven vol unieke momenten. Onze Travel Consultants helpen u graag verder.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen