Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Deccan Odyssey exterieur (3)

Deccan Odyssey

Stap aan boord van deze luxe trein voor een reis terug in de tijd. Geniet van de mooiste hoogtepunten die India u te bieden heeft! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Deccan Odyssey

Een reis met de luxe Deccan Odyssey door het hart van India geeft je het gevoel terug te gaan naar de tijd van de Maharadja's. Geniet aan boord van onberispelijke service, luxe en gastronomie zoals zij dat gewend waren. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort terwijl u regelmatig uitstapt voor bezoeken aan de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites. Geniet van de schoonheid van Udaipur, de "City of Lakes", de kleurrijke stad Jaipur en bewonder de adembenemende Taj Mahal. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt zonder dat u hoeft af te zien van comfort en luxe. De trein biedt plaats aan maximaal 88 gasten. Welkom aan boord!

Deccan Odyssey exterieur (1)
Welkom aan boord!
Deccan Odyssey exterieur (4)
Deccan Odyssey TWIN ROOM 192 MAIN
Deccan Odyssey
DECCAN ODYSSEY TRAIN SHOOT 25
Deccan Odyssey- SPA
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Deccan Odyssey

De moderne, comfortabele Deccan Odyssey heeft 10 slaaprijtuigen met elk 4 Deluxe Cabins en 2 rijtuigen met elk 2 Presidential Suites. Elk slaaprijtuig heeft op het uiteinde een kleine lounge waar de cabin attendant u na elke excursie begroet met koele drankjes en handdoekjes. 

Standaard compartiment
Deluxe Cabin (9 m²)

Deze comfortabele compartimenten in de Deccan Odyssey zijn uitgerust met 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed. Elk compartiment beschikt uiteraard over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel en verder alle faciliteiten zoals u die in een hotelkamer zou aantreffen.

Alle ruimte!
(Presidential) Suite (19 m²)

Een Presidential Suite beslaat een half rijtuig van de Deccan Odyssey. Naast een slaapkamer met een tweepersoonsbed beschikt een suite over een aparte zitkamer met tafel, stoelen en een comfortabele zitbank. De zitbank kan desgewenst worden omgebouwd tot een tweepersoonsbed.

Restaurant- en barrijtuigen aan boord van de Deccan Odyssey

In het midden van de Deccan Odyssey bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Hier worden maaltijden van hoge kwaliteit geserveerd met keuze uit zowel westerse als Indische gerechten. Maaltijden buiten de trein (tijdens excursies) zijn meestal alleen Indisch.

Het barrijtuig van de Deccan Odyssey is een perfecte omgeving voor een gezellige ontmoeting met andere gasten. Daarnaast is er een loungerijtuig met tafels en stoelen en waar spellen en boeken beschikbaar zijn.

Wellness- en fitnessrijtuig 

De Deccan Oddyssey beschikt over een sparijtuig waar u zich kunt laten verwennen met een traditionele Ayurveda massage of schoonheidsbehandelingen (niet inbegrepen). Er is ook een stoombad. De fitnessruimte is voorzien van een loopband, fiets en gewichten. Voor medische zorg is er altijd een arts aan boord van de Deccan Odyssey.

Reizen met de Deccan Odyssey

Maak een bijzondere railcruise per privétrein door India en ontdek op uiterst comfortabele wijze dit land van contrasten. Neem voor meer informatie contact op met onze Travel Consultants. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen