Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Orient Silk Road Express1 - Roland Jung - kopie

Orient Silk Road Express

Een onvergetelijke treinreis langs de Zijderoute

Brochure aanvragen

Ontdek de Orient Silk Road Express

De Orient Silk Road Express privétrein biedt eersteklas comfort op een reis langs de anders zo moeilijk toegankelijke Zijderoute in Centraal-Azië. Sommige rijtuigen, waaronder verschillende slaaprijtuigen en een restaurantrijtuig werden pas in 2013 gebouwd. In de sfeervolle restaurantrijtuigen worden heerlijke, vers bereide gerechten geserveerd en ’s avonds is er een barservice. In de slaaprijtuigen bevinden zich compartimenten in 5 categorieën. Wij beperken ons aanbod tot de 2 meest comfortabele categorieën waarin elk compartiment beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Alle compartimenten in de trein hebben stopcontacten voor het opladen van uw batterijen. Als de trein rijdt, is de Orient Silk Road Express airconditioned.

Orient Silk Road Express_Corridor
Kleurrijke details aan boord
orient silk road express Kategorie Kalif - Lernidee Erlebnisreisen
Kalif compartiment
Orient Silk Road Express_Category AliBaba
Ali Baba compartiment
Orient Silk Road Express_Restaurant_1
Restaurantrijtuig
OrientSilkRoadExpress3
Treinreis langs de Zijderoute
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Orient Silk Road Express

Orient Silk Road Express _Category Kalif_1
Hoogste comfortniveau
Kalif

Dit compartiment met het hoogste comfortniveau in de trein heeft twee bedden. Het bovenste bed meet ca. 80 x 174 cm; het onderste bed is groter: ca. 112 x 184 cm. Het compartiment biedt voorts comfortabele zitruimte, een kledingkast, een kluisje en een eigen badkamer met een aparte douchecabine, wastafel en toilet. Elk rijtuig in deze categorie bevat slechts 4 compartimenten.

Orient Silk Road Express Kategorie Sultan - Axel Heumisch
Niveau 2
Sultan 

Deze op een na hoogste categorie heeft twee bedden. Het bovenste bed meet ca. 80 x 174 cm; het onderste bed is groter: ca. 110 x 184 cm. Het compartiment biedt voorts comfortabele zitruimte, een tafel, een kledingkast en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en geïntegreerde douche met douchegordijn. Elke rijtuig in deze categorie bevat slechts 6 compartimenten.

Orient Silk Road Express_Category Aladin_Day2
Aladdin, Ali Baba en Habibi
Overige categorieën

Compartimenten in de overige 3 categorieën (Aladdin, Ali Baba en Habibi) beschikken niet over een badkamer. Toiletten en een wastafel bevinden zich op de uiteinde van het betreffende rijtuig. In categorie ‘Aladdin’ bevindt tevens een douche aan het einde van het rijtuig.

Restaurant- en barrijtuigen aan boord van de Orient Silk Road Express

In de gezellige restaurantrijtuigen worden vers bereide regionale gerechten geserveerd. ’s Avonds bent u welkom in het restaurantrijtuig met barservice voor een gezellig samenzijn met medereizigers. Beschikbaar zijn frisdrank, bier, wijn en sterke dranken.

Reizen met de Orient Silk Road Express

Een bijzondere railcruise door moeilijk begaanbare landen: Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan. Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie over treinreizen met de Orient Silk Road Express. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen