Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
VIA Rail Skeena (2)

The Hudson Bay 

Geniet van de spectaculaire landschappen tijdens deze treinreis van Winnipeg naar Churchill 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een treinreis met The Hudson Bay

The Hudson Bay van VIA Rail Canada rijdt tussen Winnipeg en Churchill over het enige noord/zuid traject dat Canada rijk is, een afstand van 1.700 km. Churchill staat bekend als Polar Bear Capital of the World en is alleen per trein of vliegtuig bereikbaar. De spoorlijn waarover The Hudson Bay van VIA Rail rijdt is erg belangrijk voor de afgelegen dorpen en plaatsen in het subarctische Noord Manitoba. Veel woongemeenschappen zijn alleen per trein bereikbaar. Als u vanuit Winnipeg naar het noorden rijdt, veranderen de uitgestrekte prairies in naaldwouden en ijzige toendra's met koude meren. Tenslotte komt u aan in Churchill, gelegen aan de Hudson Baai. Hier kunt u in de zomer walvissen spotten, de herfst is de tijd van de ijsberen en in hartje winter kunt u er genieten van het spectaculaire Noorderlicht. 

Losse treintickets The Hudson Bay VIA Rail

Bent u op zoek naar losse treintickets voor The Hudson Bay van VIA Rail? Ook die kunt u via Incento Treinreizen reserveren. Informeer bij onze Travel Consultants naar de prijzen en diverse mogelijkheden. 

VIA Rail Skeena
Reis door prachtige landschappen
RS3946_churchill_via_uli_kunz_22
Onderweg tussen Winnipeg en Churchill
The hudson Via Rail Churchill foto Jaap van Splunter
Churchill Polar Bear Capital
RS3936_churchill_via_uli_kunz_06
Het station van Churchill
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van The Hudson Bay

Aan boord van The Hudson Bay van VIA Rail kunt u kiezen voor een ruime zitplaats met verstelbare rugleuning. Maar voor een goede nachtrust en privacy tijdens een lange treinreis gaat er niets boven comfortabele slaapaccommodatie. In The Hudson Bay bevindt zich ook een Service Car, the Skyline Café, waar terecht kunt voor een snack en een drankje. In de trein is geen restauratiewagon aanwezig. Ons advies is om zelf eten mee te nemen. Er is geen koelkast of magnetron aanwezig voor klanten aan boord van de trein.

VIA Rail Canadian cabin (3)
Upper en Lower berths

Overdag 2 brede stoelen tegenover elkaar die 's nachts worden veranderd in 2 bedden boven elkaar. Voor de nodige privacy worden deze 's nachts van het gangpad gescheiden door een dik gordijn. Een toilet en een douche bevinden zich elders in hetzelfde rijtuig. Alleenreizenden kunnen een Upper of een Lower berth reserveren.

VIA Rail Canadian cabin (10)-1
Cabin for 1

Klein privécompartiment voor 1 persoon met eigen wastafel en toilet. Overdag met een comfortabel fauteuil. 's Nachts wordt het compartiment omgebouwd tot een knus slaapkamertje met een eenpersoonsbed. Verwarming, ventilatie en airconditioning. De douche bevindt zich elders in hetzelfde rijtuig.

VIA Rail Canadian cabin (1)
Cabin for 2

Privécompartiment voor 2 personen met eigen wastafel en toilet. Overdag uitgerust met 2 stoelen. 's Nachts wordt het compartiment omgebouwd tot een  slaapkamer met 2 bedden boven elkaar. Er is een kleine kast, een stopcontact en individueel regelbare verwarming, ventilatie en airconditioning. De douche bevindt zich elders in hetzelfde rijtuig. 

Reizen met The Hudson Bay

The Hudson Bay rijdt drie keer per week in 2 dagen van Winnipeg naar Churchill en v.v.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen