Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
VIA Rail The Ocean

The Ocean

Deze transcontinentale trein van VIA Rail rijdt zes keer per week tussen Montreal en Halifax 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek The Ocean

The Ocean van VIA Rail is de transcontinentale trein in het oosten van Canada. Deze trein rijdt zes keer per week tussen Montreal en Halifax, een reis over 1.346 kilometer die in ruim 21 uur wordt afgelegd. Aan boord treft u comfortabele slaapaccommodaties aan, een restaurantrijtuig en 2 lounge rijtuigen met barservice z.g. Club Cars. In de Club Car is Wi-Fi aanwezig. Het spoor loopt door de bossen van Nova Scotia en passeert rivieren vol zalm, de bosrijke kust, pittoreske vissersdorpjes, de stranden van New Brunswick, the Bay of Challeur met prachtige uitzichten over de zee en historische plaatsen als Amherst, Truro in Nova Scotia en het oosten van de staat Quebec.

VIA Rail The Ocean restaurant
Restaurantrijtuig
VIA Rail The Ocean Cabin voor 2 (2)
Cabin for 2
VIA Rail The Ocean cabin voor 2
Nachtopstelling Cabin for 2
VIA Rail The Ocean
The Ocean
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van The Ocean

Aan boord van The Ocean van VIA Rail kunt u kiezen voor een ruime zitplaats met verstelbare rugleuning. Maar voor een goede nachtrust en privacy tijdens een lange treinreis gaat er niets boven een comfortabele slaapaccommodatie (zgn. Sleeper Plus Class).  Uiteraard is er ook een restaurantrijtuig. Als u heeft geboekt voor een slaapaccommodatie in The Ocean zijn alle maaltijden bij de VIA Rail ticketprijs inbegrepen. In The Ocean bevindt zich ook een Service Car, een loungerijtuig waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uitsluitend passagiers in slaapaccommodatie hebben toegang tot de Park Car die een verhoogd panoramadek heeft.

Veeg naar links

Privécompartiment voor twee personen

Privécompartiment voor 2 personen met eigen wastafel en toilet. Overdag uitgerust met 1 ruime zitbank. 's Nachts wordt het compartiment omgebouwd tot een knusse slaapkamer met 2 bedden boven elkaar. Er is een kleine kast, een haardroger, een stopcontact en individueel regelbare verwarming, ventilatie en airconditioning. 

Er is ook een tweepersoonscompartiment beschikbaar met eigen douche. 

Restaurant- en Club Cars aan boord van The Ocean

In het restaurant aan boord van The Ocean kunt u aan een keurig gedekte tafel genieten van een goed, vers bereid ontbijt, lunch of diner. Heeft u een slaapaccommodatie geboekt dan zijn alle maaltijden aan boord bij de VIA Rail ticketprijs inbegrepen. U heeft ook toegang tot de lounge rijtuigen (Club Cars).
Als u uitsluitend een zitplaats heeft geboekt dan kunt u voor betaalbare maaltijden, snacks en drankjes ook terecht in één van de twee Club Cars. Dit zijn een loungerijtuigen met eenvoudige tafels en stoelen.  

Losse treintickets The Ocean VIA Rail

Bent u op zoek naar losse treintickets voor The Ocean van VIA Rail? Ook die kunt u via Incento Treinreizen reserveren. Informeer bij onze Travel Consultants naar de prijzen en diverse mogelijkheden. 

Reizen met The Ocean

The Ocean rijdt zes keer per week tussen Montreal en Halifax. Deze reis van ruim 1300 kilometer wordt in ongeveer 21 uur afgelegd. Onze Travel Consultants helpen u graag verder met het samenstellen van de perfecte reis met The Ocean.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen