Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
VIA Rail Skeena (2)

The Skeena

Geniet van de spectaculaire landschappen tijdens deze treinreis van Jasper naar Prince Rupert

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek The Skeena

The Skeena van VIA Rail rijdt in 2 dagen van Jasper in de Rocky Mountains naar Prince Rupert aan de Stille Oceaan, een afstand van 1160 km. Deze trein rijdt driemaal per week. Er wordt alleen in daglicht gereden zodat u niets van de spectaculaire landschappen hoeft te missen! Afgelegen nederzettingen uit de pionierstijd, eenzame boerderijen, imposante bergen, schuimende rivieren en glinsterende meren glijden aan uw raam voorbij. Halverwege wordt gestopt voor een overnachting in Prince George. De volgende dag vervolgt u de treinreis richting Prince Rupert. Op deze tweede dag asseert de trein Yellowhead Pass en vervolgt zijn route langs de machtige Skeena rivier. Dit is één van de mooiste treinroutes van Canada. Vanuit Prince George kunt u met BC Ferries doorreizen naar Port Hardy op Vancouver Island. U kunt de reis met The Skeena van VIA Rail uiteraard ook in omgekeerde richting maken.

VIA Rail Skeena
Reis door prachtige landschappen
Park Car VIA Rail Skeena
VIA Rail Canada - The Skeena
Veeg naar links

Comfort en service in The Skeena van VIA Rail

In de Economy Class van The Skeena kunt u in een ruime, comfortabele stoel genieten van de ontspannen sfeer en natuurlijk van het grandioze uitzicht door de groten ramen. Economy Class is het hele jaar beschikbaar. Uitsluitend in het laagseizoen (oktober t/m mei) hebben Economy Class passagiers ook toegang tot de Park Car. In The Skeena zijn beperkt lichte maaltijden, snacks en drankjes verkrijgbaar. Advies neem uw eigen eten mee. 

Park Car
Het laatste rijtuig in The Skeena is de Park Car. Voorin dit rijtuig is een bar; achterin bevindt zich de 'Bullet-lounge' met ramen rondom. Dit rijtuig heeft in het midden een verhoogd panoramadek (Dome). De Park Car is in de zomermaanden alleen toegankelijk voor passagiers in Touring Class. In het laagseizoen (oktober t/m mei) is dit rijtuig ook toegankelijk voor de passagiers die hebben geboekt voor Economy Class.

Losse treintickets The Skeena VIA Rail

Bent u op zoek naar losse treintickets voor The Skeena van VIA Rail? Ook die kunt u via Incento Treinreizen reserveren. Informeer bij onze Travel Consultants naar de prijzen en diverse mogelijkheden. 

Reizen met The Skeena

The Skeena rijdt drie keer per week in 2 dagen van Jasper in de Rocky Mountains naar Prince Rupert aan de Stille Oceaan. Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie over reizen met The Skeena. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen