Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
CEL_BY_Drone_Aerial_8

Celebrity Beyond

Ontdek de nieuwe generatie moderne en luxe schepen van Celebrity!

Brochure aanvragen

Ontdek de Celebrity Beyond

De Celebrity Beyond is het derde schip in de nieuwste Edge klasse schepen. Het is een innovatief schip met bijzondere kenmerken. Zo is er de Grand Plaza, een centraal gedeelte in het schip waar veel restaurants en barretjes samen komen, in het midden is er de Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de lounge Eden; met weelderige plantengroei lijkt dit een ontmoetingsplaats in het groen. Hier worden ook optredens in de avond georganiseerd. De Magic Carpet is een bijzonder restaurant dat aan de buitenkant van het schip hangt en die u onder het genot van een hapje en drankje tussen de verdiepingen beweegt. Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools, maar even zo bijzonder is Rooftop Garden, dat aanvoelt als een park, waar u kunt genieten van een drankje met live muziek. Celebrity Beyond heeft een vernieuwde Sunset bar, wordt het ook uw favoriete plek?

Celebrity Beyond
Eden
Celebrity Beyond
Infinity Pool
Celebrity Beyond
Sunset Bar
Celebrity Beyond
Cyprus Restaurant
Celebrity Beyond
Rooftop Garden
Celebrity Beyond
Resort dek
Celebrity Beyond
Theater
Celebrity Beyond
Al Bacio
Celebrity Beyond
Celebrity Beyond
Veeg naar links

Luxe accommodaties aan boord van de Celebrity Beyond

Celebrity Beyond biedt verschillende luxueuze accommodaties. Elke accommodatie heeft een luxe, modern design en voorzieningen zoals premium linnengoed en badjassen, interactive tv en airconditioning.  Op Celebrity Beyond is het heerlijk ontspannen na een dag vol avonturen.

IconicSuite
Iconic Suite (175 m²) 

Dit is de meest luxueuze suite aan boord van de Celebrity Beyond met panoramisch uitzicht. Deze suite beschikt over alle faciliteiten die u zich kan inbeelden! De suite is voorzien van een twee slaapkamers, ruim zitgedeelte, eetkamer en zeer ruim balkon met bubbelbad. Twee badkamers bieden u alle comfort zoals een aparte douche, bubbelbad en dubbele wastafel.

Sky Suite
Sky Suite (27 m²) 

De Sky Suite is ingericht met een ruim zitgedeelte en ruime privé veranda. De badkamer is voorzien van een bad, wastafel en douche.

InfiniteVerandaCatE1R
Infinite Veranda Stateroom (22,5 m²)

Deze accommodatie is stijlvol en elegant ingericht. U heeft de beschikking over een kluisje, interactieve tv, airconditioning en zithoek. De badkamer met wastafel is voorzien van badartikelen, toilet en een douche. Het balkon is doorgetrokken aan uw accommodatie en u kunt met één druk op de knop de glazen wand laten zakken.

CEL_BY_Deluxe_PortholeView_CatP1 (1)
Veranda Stateroom met patrijspoort (22 m²)

Deze accommodatie is stijlvol en elegant ingericht. U heeft de beschikking over een kluisje, interactieve tv, airconditioning en zithoek. De badkamer met wastafel is voorzien van badartikelen, toilet en een douche. Uw balkon heeft een patrijspoort.

Deluxe_OceanView_CatDOR
Ocean View Stateroom (18,5 m²)

Deze accommodatie is stijlvol en elegant ingericht en beschikt ook over een raam. U heeft de beschikking over een kluisje, interactieve tv, airconditioning en zithoek. De badkamer met wastafel is voorzien van badartikelen, toilet en een douche. 

InsideCatD1
Inside Stateroom (17 m²)

Deze accommodatie is stijlvol en elegant ingericht. U heeft de beschikking over een kluisje, interactieve tv, airconditioning en zithoek. De badkamer met wastafel is voorzien van badartikelen, toilet en een douche. 

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 12 restaurants • Spa en wellness •  Fitnessruimte •  zwembaden, jacuzzi's en Cabanas • Theater • Keuze uit verschillende bars en lounges • Magic Carpet •  Entertainment en muziek • Eden Lounge • Rooftop Garden

 

Reizen met de Celebrity Beyond

Innovatief en baanbrekend, voorzien van alle luxe en comfort. Informeer bij onze Travel Consultants naar de mogelijkheden. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen