Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Celebrity Flora Glamping (1)

Celebrity Cruises

Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke lifestyle aan boord.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor
Celebrity Cruises? 

Bij Celebrity Cruises vinden ze dat u nooit met minder genoegen zou moeten nemen dan met het buitengewone. De lat is hoog gelegd, met de slogan ‘Modern Luxury lives here’ wil Celebrity Cruises de gasten verwelkomen met onder andere excellente service en culinaire maaltijden zodat u als gast een onvergetelijke cruise-ervaring rijker bent. Met de hulp van 's werelds beste ontwerpers en architecten heeft Celebrity Cruises niets aan het toeval overgelaten om droomvoorzieningen te creëren die u niet voor mogelijk hield op een schip. Celebrity Cruises vaart naar meer dan 300 bestemmingen in 79 landen op alle 7 continenten van onze aarde. 

Naast de gebruikelijke faciliteiten op de Celebrity Cruises schepen, zoals buitenzwembaden, het solarium en de spa, biedt Celebrity Cruises ook de Lawn Club. Op het bovenste dek treft u dit stukje natuur waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. Plant u een polo- of golfrondje? Of wordt het toch picknicken?

Van uw persoonlijke hutsteward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen. Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is een van de grootste geneugten in het leven. De maaltijden bij Celebrity Cruises zijn dan ook een verrijkende ervaring.

Volpension verzorging
De prijzen van Celebrity Cruises zijn inclusief volpension verzorging aan boord (ontbijt, lunch, diner en snacks), roomservice en havengelden. Daarnaast kunt u bij Celebrity Cruises een drankenpakket boeken, waarbij u de keuze heeft uit een Celebrity Cruises Classic Beverage Package of en Celebrity Cruises Premium Beverage Package. Beide drankenpakketten kunnen op non-alcholische of alcoholische basis gereserveerd worden. U betaalt bij Celebrity Cruises fooien via een automatisch fooienprogramma, maar deze fooienbedragen van Celebrity Cruises kunnen naar wens worden aangepast.

Schepen van Celebrity Cruises

Aan boord van de luxe schepen van Celebrity ligt de lat hoog. Hier vindt u slechts het beste van het beste!

Reizen met Celebrity Cruises

De perfecte cruises van Celebrity Cruises nemen u mee naar onbekende plekken waar zelfs uw hoogste verwachtingen overtroffen worden. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen