Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Celebrity Flora Exterieur (3)

Celebrity Flora

Ontdek de Galapagoseilanden aan boord van dit luxe yacht!

Brochure aanvragen

Ontdek de Celebrity Flora

Expeditieschip Celebrity Flora is het eerste schip in zijn soort dat speciaal voor de Galápagoseilanden is gebouwd. Het is een uiterst comfortabel schip, suite only en geschikt voor slechts 100 passagiers. Het gehele ontwerp van de Celebrity Flora is erop gericht om ervoor te zorgen dat de bestemming het middelpunt van de aandacht blijft tijdens het varen. Het schip is gebouwd met natuurlijke materialen en gaat naadloos over in de omgeving. Dit zorgt ervoor dat u zich volledig één voelt met de natuur! Daarnaast is de Celebrity Flora zo gebouwd dat het de natuur zo goed mogelijk beschermt. Dankzij het dynamische positioneringssysteem kan het schip voor anker blijven liggen zonder dat het daadwerkelijk de ankers laat vallen en zo de zeebodem beschermt. De zonnepanelen zorgen voor aanvulling van de elektriciteit waardoor de uitstoot wordt verminderd. 

Aan boord wordt u begeleid door gecertificeerde natuuronderzoekers van het Galápagos National Park zodat u op de beste manier kennismaakt met de fascinerende omgeving waar u zich bevindt. Onstpanning vindt u in een van de drie lounges: de Sunset Lounge, de Vista Lounge en de Discovery Lounge. Op het bovendek van de Celebrity Flora bevindt zich het Stargazing Platform. Hier kunt u letterlijk naar de hemel staren die met talloze sterren bedekt is terwijl de wind ruist en het schip door de golven glijdt. 

Celebrity Flora Ocean Grill (1)
Ocean Grill
Celebrity Flora The Bar (1)
The Bar
Celebrity Flora Guest Relations
Guest Relations
Celebrity Flora Glamping (3)
Flora Glamping
Celebrity Flora The Vista (1)
The Vista
Celebrity Flora Stargazing
Stargazing
Celebrity Flora Observatory (1)
Observatory
Celebrity Flora_OBSERVATORY_9724R
Observatory
Celebrity Flora Discovery Lounge (1)
Discovery Lounge
Celebrity Flora Sunset Lounge (3)
Sunset Lounge
Celebrity Flora Marina (1)
Marina
Celebrity Flora Seaside Restaurant
Seaside Restaurant
Celebrity Flora Ocean Grill (2)
Ocean Grill
Celebrity Flora Naturalist Lounge
Naturalist Lounge
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Celebrity Flora

Celebrity Flora biedt de grootste en meest luxueuze accommodaties in de Galapagos Eilanden. Elke suite heeft een luxe design en voorzieningen zoals premium linnengoed en badjassen, persoonlijke Suite steward en geïntegreerde drinkwater filtratie systemen in elke suite.  Op Celebrity Flora is het heerlijk ontspannen na een dag vol avonturen.

Celebrity Flora Penthouse Suite (8)
Penthouse Suite (119,5 m²) 

Dit is de meest luxueuze suite aan boord van de Celebrity Flora met panoramisch uitzicht. Deze suite beschikt over alle faciliteiten die u zich kan inbeelden! De suite is voorzien van een aparte slaapkamer, ruim zitgedeelte, eetkamer en zeer ruim balkon. De badkamer biedt u alle comfort zoals een aparte douche, bad met uitizicht op zee en de suite heeft een tweede kleinere badkamer. 

Celebrity Flora Royal Suite (3)
Royal Suite (52 m²) 

De Royal Suite is ingericht met een apart woongedeelte, slaapkamer en ruime privé veranda. de badkamer is voorzien van een douche, dubbele wastafel en bad met een overgetelijk uitzicht op zee.

Celebrity Flora Suite SU (2)
Ultimate Sky suite met Infinity veranda (34 m²)

Deze Suites zijn, naast een slaapgedeelte en zithoek, voorzien van een badkamer met douche, toilet en apart bad met een uniek uitzicht op zee!  

Celebrity Flora Suite SP (2)
Premium Sky suite met Infinity veranda (31 m²)

Deze Suites zijn, naast een slaapgedeelte en zithoek, voorzien van een badkamer met toilet,  bad/douche en uniek uitzicht op zee!  

Celebrity Flora Suite S1 (3)
Sky suite (30,5 m²)

Deze Sky Suites hebben een ruim balkon, zitgedeelte, badkamer met dubbele wastafel en ruime douche. De badkamer heeft een schuifpaneel waarmee u de kamer kunt openen naar het slaapgedeelte. 

Celebrity Flora Suite SU (1)
Sky Suite met infinity balkon (30 m²)

Deze Suites zijn voorzien van een Infinity veranda. Met 1 druk op de knop opent u het raam en kunt u genieten van de openlucht. De suites zijn voorzien van een slaapgedeelte met zithoek, badkamer met dubbele wastafel en een douche. 

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 2 restaurants • Spa en wellness •  Fitnessruimte •  jacuzzi's en Cabanas • Bibliotheek • Keuze uit verschillende bars en lounges • Marina •  Entertainment en muziek • 

 

Reizen met de Celebrity Flora

Uniek in zijn soort, gebouwd met liefde voor de natuur en voorzien van alle luxe en comfort

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen