Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Europa 2 exterieur

Europa 2

Geniet van casual luxe cruises in een moderne, ontspannen sfeer!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de EUROPA 2

Welkom aan boord van de EUROPA 2! Net als bij haar zusterschip, de EUROPA, zult u zich direct thuis voelen wanneer u aan boord komt. De filosofie van de EUROPA 2 is om u de vrijheid te brengen die u nastreeft. Doordat deze filosofie in alles verweven is wordt cruisen met dit schip weer een hele nieuwe ervaring! Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van uiterst persoonlijke service en aan te kunnen leggen in kleinere havens. Ook dit cruiseschip van rederij Hapag Lloyd werd gewaardeerd met een uiterst hoge score in de Berlitz Cruise Guide. 

Geniet in één van de zeven restaurants en kies voor een maaltijd die past bij uw stemming van het moment. U heeft alle vrijheid om te kiezen uit Italiaanse, Franse of Aziatische cuisine. Completeer uw maaltijd met fantastische wijnen en laat u verrassen! Zoek ontspanning in één van de zes bars, de OCEAN SPA of de fitnessruimte. Een cruise met de EUROPA 2 geeft u optimale ontspanning, verrassende ervaringen en ultieme luxe. 

Europa 2 Yacht Club Restaurant terrace
Club Restaurant Terrace
Europa 2 Serenissimia (italian)
Serenissemia (Italian)
Europa 2 Ocean SPa
Ocean Spa
Europa 2 zonnedek
Zonnedek
Europa 2 Collins cigar & whiskey
Collins cigar & whiskey
Europa 2 Collins cigar & whiskey
Collins
Europa 2 Tarragon
Tarragon
Europa 2 Pooldeck
Pooldeck
Europa 2 Weltmeere
Weltmeere
Europa 2 The Belvedere
The Belvedere
Europa 2 Ocean Spa 2
Ocean Spa 2
Europa 2 Atrium
Atrium
Europa 2 buitendek
Buitendek
Europa 2 Daybeds
Daybeds
Europa 2 Club
Club
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de EUROPA 2

De suites aan boord van de EUROPA 2 zijn moderne en stijlvolle accommodaties waar u kunt genieten van alle luxe. Er zijn suites beschikbaar variërend in grootte van 35 m² tot 114 m² en uiteraard met een eigen veranda en een prachtig uitzicht op zee. 

Europa 2 Owner Suite
Owner Suite (114 m²) inclusief veranda

De Owner's Suite is zo veel meer dan onze meest exclusieve suite, het is een prachtig thuis op de oceanen van de wereld. Geniet van alle voorzieningen die u nodig zou kunnen hebben, verspreid over meer dan 114 m² aan persoonlijke vrijheid. De Owner Suite beschikt over een apart zit- en slaapgedeelte, aparte eettafel, gasten toilet, badkamer met dubbele wastafel, douche met stoomsauna en whirlpool, een ruime dressing, butlerservice, gratis minibar en andere exclusieve voordelen.

Europa 2 Grand Penthouse SUite
Grand Penthouse Suite (88 m²) inclusief veranda 

In de Grand Penthouse Suite kunt u genieten van weelde aan zee - op een dagbed met uitzicht op de eindeloze zee, of terwijl u een bad neemt midden in de oceaan in uw privé bubbelbad. De Grand Penthouse Suite beschikt over een apart zit- en slaapgedeelte, aparte eettafel, gastentoilet, badkamer met dubbele wastafel, douche met stoomsauna en whirlpool, butlerservice, gratis minibar en extra service voordelen.

Europa 2 Grand Ocean Suite
Grand Ocean Suite (52 m²)  inclusief veranda

Een privé-oase van welzijn! In de Spa Suite kunt u al uw zorgen ver achter u laten. Verwen uw lichaam en geest op het hoogste niveau, met warme kleurtonen en een spabad met panoramisch uitzicht over zee. De Grand Ocean Suite beschikt over een apart zitgedeelte, badkamer met dubbele wastafel, whirlpool, douche met stoomsauna, apart toilet en gratis minibar.

Europa 2 penthouse suite
Penthouse Suite (52 m²) inclusief veranda

Een heerlijk ruime suite met het grootste comfort, uniek gelegen op de bovenste dekken. 
In de Penthouse Suite kunt u genieten van eindeloze uitzichten over de zee en exclusieve voorzieningen. De Penthouse Suite is voorzien van een ruim zitgedeelte, dressing, badkamer met dubbele wastafel, whirlpool en aparte douche, apart toilet, butlerservice en gratis minibar.

EUROPA 2 Ocean Suite (2)
Ocean Veranda Suite (35 m²) inclusief veranda

Deze comfortabele suite heeft veel ruimte voor ontspannen dagen aan boord en biedt een prachtig uitzicht. Vanaf de ruime veranda heeft u een prachtig uitzicht over de open zee en de eerste havenlichten aan de horizon. Deze suite beschikt over een zitgedeelte, ruime badkamer met dubbele wastafel, wirlpool bad en aparte douche, apart toilet en gratis minibar (frisdrank en bier).

Europa 2 Veranda Suite
Veranda Suite (35 m²) inclusief veranda

Deze comfortabele suite heeft veel ruimte voor ontspannen dagen aan boord en biedt een prachtig uitzicht. Vanaf de ruime veranda heeft u een prachtig uitzicht over de open zee en de eerste havenlichten aan de horizon. Deze suite beschikt over een ruim zitgedeelte met chaise long, dressing, badkamer met apart bad en douche en gratis minibar (frisdrank en bier).

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 7 restaurants • Spa en wellness (1.000 m²) • Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Golfsimulator • Theater en muziek • Internetcafé • Kid's Club • Teens Club • Culinary School  • Wijnbar • Pianobar •

 

Reizen met de EUROPA 2

Bekijk de luxe cruises die u met de Europa 2 kunt maken naar de mooiste bestemmingen wereldwijd 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen