Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Europa 2 Ocean SPa

Hapag-Lloyd Cruises

Verken verre landen en continenten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen!

Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Cruises?

Verken verre landen en continenten diepgaand met Hapag-Lloyd Cruises. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen tegen adembenemende natuurlijke achtergronden. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat! 

Er zijn geen grenzen aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises, omdat ze zich overal thuis voelen op de blauwe planeet. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: u reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren - enkel de meest tevreden passagiers. Dit is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Cruisen met de EUROPA

Reizen naar 's werelds mooiste bestemmingen aan boord van de EUROPA van Hapag-Lloyd Cruises zal een ervaring op zich zijn: of u nu de kapitein de hand schudt of naar een oogverblindende gala-avond gaat, geniet van de traditionele luxe van een klassieke cruise. U kunt uitkijken naar de hoogste normen voor service en gastronomie, die al voor de achttiende keer op rij door de Berlitz Cruise Guide zijn bekroond met 5 sterren plus. U kunt altijd vertrouwen op de Duitstalige bemanning die met haar discrete aandacht en oog voor detail graag uw individuele wensen vervult.

Expeditieklasse Hapag-Lloyd

De expeditieschepen van Hapag-Lloyd, de HANSEATIC Nature, de HANSEATIC Inspiration en de HANSEATIC Spirit, zijn een prachtige en juiste mix van avontuur en comfort. De wind in het gezicht en de dauw op uw huid, dit beleeft u als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises en dat is waarom deze schepen meer open dek hebben dan welk ander expeditieschip dan ook. 

Schepen van Hapag-Lloyd Cruises

Deze schepen voelen zich overal thuis. Elk schip is uniek, maar alle schepen hebben iets gemeen: ze vervoeren enkel de meest tevreden passagiers!  

Reizen met Hapag-Lloyd Cruises

Cruise in luxe met Hapag-Lloyd naar unieke en bijzondere bestemmingen 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen