Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit

Ontdek de Allura

Stap aan boord van het nieuwste schip van Oceania, de Allura. Allura nodigt u en uw gezelschap uit om te genieten van een reis op het schip waarvan de betoverende schoonheid en het stijlvolle ontwerp de wonderen oproepen die u aan wal zult ontdekken. Prachtige interieurs en harmonieuze ruimtes geïnspireerd op het land en de zee. Vaar naar fascinerende bestemmingen in verre landen terwijl u geniet van The Finest Cuisine at Sea® en persoonlijke service die elk schip in deze vloot onderscheidt, samen met verschillende unieke primeurs op het gebied van dineren, comfortabele hutten en gastervaring.

De Allura staat garant net zoals haar zusterschip de Vista voor The Finest Cuisine at Sea®. Dit merkt u terug in de fantasierijke nieuwe eetconcepten. Wees een van de eersten die Ember, de nieuwste toevoeging aan de Oceania Cruises-familie van restaurants, en Aquamar Kitchen, met een scala aan heerlijke, wellness-geïnspireerde gerechten, ervaren. Geniet ook van de onvergetelijke ervaringen in de welbekende en iconische restaurants die naar nieuwe hoogten zijn getild, van The Grand Dining Room tot de ultieme steakhouse-ervaring bij Polo Grill. Allura zet nieuwe normen voor comfort en luxe. Alle hutten en suites beschikken namelijk over een privéveranda, prachtig ingerichte badkamers met extra grote regendouches, grote wastafels en veel opslagruimte.

Ondanks de vele fantastische toevoegingen, blijft de ambiance en ervaring aan boord comfortabel en vertrouwd. De bemanning van de Allura kijkt ernaar uit u aan boord te verwelkomen!

Oceania VISTA Grand Dining Room View 1
Grand Dining Room
VISTA - The Grand Staircase
The Grand Staircase
VISTA OWNERS SUITE BATHROOM RENDERING
Badkamer van de Owner Suite
Vista Grand Lounge
Grand Lounge
OC_A_VISTA_Penthouse Suite _Rendering_2022-11-14_13-49-16
Penthouse Suite
VISTA French Veranda Stateroom Rendering
Balkonhut met frans balkon
Vista Aquamar Spa + Vitality Center Rendering
Aquamar Spa & Vitality Center
VISTA - Martini Bar-1
Martini Bar
Vista Pool Deck-1
Pool Deck
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Allura

De suites en hutten aan boord de van de Allura zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. 

OC_A_VISTA_OWNERS SUITE_DINING_RENDERING_2022-11-14_13-49-39
Owner Suite (223 m²) inclusief veranda

De Owner Suite heeft een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, bar, Ipad, aparte slaapkamer met een Cote d’Azur king-size bed, walk-in kast, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een apart toilet.

OC_A_VISTA_Vista Suite _Rendering_2022-11-14_13-49-25
Vista Suite (161 m²) inclusief veranda

Alle Vista Suites hebben een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte met bar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, genoeg kastruimte, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_Penthouse Suite _Rendering_2022-11-14_13-49-16
Penthouse Suite (41 m²) inclusief veranda

Alle Penthouse Suites hebben een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, minibar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, genoeg kastruimte, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_Concierge Level Veranda _Rendering_2022-11-14_13-50-12
Concierge Level Veranda Stateroom (27 m²)

Alle Concierge Level Veranda Staterooms zijn voorzien van een comfortabel zitgedeelte, privé veranda, queensize bed of twee aparte bedden, genoeg kastruimte, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_French Veranda Stateroom _Rendering_2022-11-14_13-50-27
Veranda Stateroom (27 m²) 

Alle Veranda Staterooms zijn voorzien van een comfortabel zitgedeelte, privé veranda, queensize bed of twee aparte bedden, genoeg kastruimte, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 8 eetgelegenheden • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en 2 jacuzzi's • Boutiques • Running Track & Sports Deck • Theater en muziek •  keuze uit lounges & bars 

 

Reizen met de Allura

Op dit nieuwe, moderne cruiseschip geniet u van alle faciliteiten in een Countryclub stijl.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen