Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Oceania

Oceania

Cruise met Oceania in een 'country club' sfeer, op middelgrote, elegante schepen.  

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Oceania?

De schepen van Oceania zijn elegant en variëren in grootte. De sfeer aan boord is ongedwongen en persoonlijk. Een aantal extra's zijn standaard inbegrepen in uw cruiseprijs zoals softdrinks, WiFi, specialiteiten restaurants en shuttlebusservice in diverse havens. Op culinair gebied beschikt Oceania over werkelijk excellente gastronomie. 

De premium cruises van Oceania staan ​​bekend om hun culinaire hoogstandjes. Dit zijn de ideale cruises voor fijnproevers. Executive Culinary Director is Jacques Pépin, een legendarische chef, die verantwoordelijk is voor Oceana's top gastronomie. Bijzondere gerechten worden ook nog eens op een mooie manier gepresenteerd. Met recht geniet u hier dus van de 'Finest cuisine at sea'. U kunt bij Oceania altijd eten waar u wilt en hoe laat u wilt, er zijn geen vaste diner zittingen. Ook zijn de specialiteiten restaurants inbegrepen. 

Bijzondere bestemmingen
Oceania biedt u de meest bijzondere routes aan met over het algemeen veel meer tijd op de bestemming zelf. Echt overal ter wereld vaart wel één van de schepen van Oceania, van Stille Zuidzee tot Australië en van Madagaskar tot Zuid-Afrika. Maar ook voor bijzondere routes binnen Europa kunt u bij Oceania terecht.

Schepen van Oceania

De schepen van Oceania bieden plaats voor ca. 650 tot ca. 1250 gasten en bieden een persoonlijke sfeer. Het voelt gelijk als een 'thuis'. Naast een warm gevoel, zijn de schepen ook van alle gemakken voorzien, u hoeft zich dus nooit te vervelen.

Reizen met Oceania

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen