Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit

Ontdek de Sirena

De Sirena combineert raffinement met een eigentijdse flair om een ​​nonchalant elegante ambiance te creëren. Van de sprankelende Grand Dining Room tot de prachtige Owner's Suites, overal zijn designdetails te vinden, met de nadruk op het beste ontwerp en meubilair. Meer dan wat ook, verpersoonlijkt Sirena de Oceania-ervaring.

Intiem en luxueus, Sirena behoudt dezelfde warmte en charme van de befaamde kleinere schepen in de vloot; Regatta, Insignia, Nautica en Marina. Terwijl de informele Countryclub-ambiance en het niveau van persoonlijke service hetzelfde blijven, biedt Sirena nog meer keuze en een aantal verleidelijke nieuwe voorzieningen. Sirena is ontworpen voor levensgenieters en reiskenners en biedt haar gasten meerdere eetgelegenheden, waarvan 6 restaurants met open zitting en zonder bijbetaling. La Reserve by Wine Spectator biedt verhelderende seminars, proeverijen en combinaties van gastronomische gerechten. Het culinaire centrum is de enige praktijkgerichte kookschool op zee, met een reeks verrijkende kooklessen van meesterkoks. Jacques Pepin, Executive Culinary Director, bijvoorbeeld, hij ontwierp vele gerechten. Baristas, onze kenmerkende koffiebar, serveert Illy®-espresso en -koffie en vers gebak. Intieme lounges zijn er in overvloed. Accommodaties in elke categorie zijn ongelooflijk ruim, vooral met betrekking tot de weelderige badkamers.

Maar opmerkelijk genoeg, met zoveel toevoegingen, blijft de ambiance en ervaring aan boord comfortabel vertrouwd. Ze hebben alles waar hun gasten dol op zijn behouden en de lat nog hoger gelegd. De Sirena kijkt er naar uit u aan boord te verwelkomen.

Oceania Sirena
Oceania Sirena
Oceania Sirena
Oceania Sirena zwembad
Oceania Sirena
Martini's
Oceania Sirena
Grand Stair Case
Oceania Sirena
Bibiliotheek
Oceania Sirena
Zwembad
Oceania Sirena
Grand Dining Room
Oceania Sirena
Zwembad achterdek
Oceania Sirena
Baristas
Oceania Sirena
Owner's Suite
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Sirena

De suites en hutten aan boord de van de Sirena zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. 

R-class Ownerssuite
Owner Suite (93 m²) inclusief veranda

De Owner Suite heeft een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, bar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, dressing, 2 badkamers met dubbele wastafel, apart bad en douche en een apart toilet.

OC_R Penthouse Suite
Penthouse Suite (30 m²) inclusief veranda

Alle Penthouse Suites hebben een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, minibar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, dressing, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een apart toilet.

R-Class Concierge Level
Veranda Suite (20 m²) inclusief veranda

Alle Veranda Suites hebben een privé balkon, comfortabel zitgedeelte, queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een toilet.

R-class Ocean View Stateroom
Ocean View Stateroom (15 m²)

Alle Ocean View Staterooms hebben een groot raam, comfortabel zitgedeelte, queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

Inside stateroom
Inside Stateroom (14 m²) 

Alle Inside Staterooms hebben een comfortabel zitgedeelte, queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 6 eetgelegenheden • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • 2 Zwembaden en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek •  keuze uit lounges & bars 

 

Reizen met de Sirena

Op dit kleinschalige cruiseschip geniet u van alle faciliteiten in een Countryclub stijl.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen