Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Oceania Vista exterieur

Vista

The Majesty of Vista!

Brochure aanvragen

Ontdek de Vista

Stap aan boord van het nieuwe schip van Oceania, de Vista. Vista nodigt u en uw gezelschap uit om te genieten van een reis op het schip waarvan de betoverende schoonheid en het stijlvolle ontwerp de wonderen oproepen die u aan wal zult ontdekken. Prachtige interieurs en harmonieuze ruimtes geïnspireerd op het land en de zee. Vaar naar fascinerende bestemmingen in verre landen terwijl u geniet van The Finest Cuisine at Sea® en persoonlijke service die elk schip in deze vloot onderscheidt, samen met verschillende unieke primeurs op het gebied van dineren, comfortabele hutten en gastervaring.

De Vista staat garant voor The Finest Cuisine at Sea®. Dit merkt u terug in de fantasierijke nieuwe eetconcepten. Wees een van de eersten die Ember, de nieuwste toevoeging aan de Oceania Cruises-familie van restaurants, en Aquamar Kitchen, met een scala aan heerlijke, wellness-geïnspireerde gerechten, ervaren. Geniet ook van de onvergetelijke ervaringen in de welbekende en iconische restaurants die naar nieuwe hoogten zijn getild, van The Grand Dining Room tot de ultieme steakhouse-ervaring bij Polo Grill. Vista zet nieuwe normen voor comfort en luxe. Alle hutten en suites beschikken namelijk over een privéveranda, prachtig ingerichte badkamers met extra grote regendouches, grote wastafels en veel opslagruimte.

Ondanks de vele fantastische toevoegingen, blijft de ambiance en ervaring aan boord comfortabel en vertrouwd. De bemanning van de Vista kijkt ernaar uit u aan boord te verwelkomen!

OC_A_Vista_Ember_Rendering_2022-11-14_13-58-24
Restaurant Ember
OC_A_Vista_Boutiques_Rendering_2022-11-14_13-59-09
Boutiques
Vista Pool Deck
Vista Pool Deck
VISTA - Horizons Lounge
Horizons Lounge
VISTA - Aquamar Spa
Aquamar Spa
VISTA - Martini Bar
Martini Bar
Vista Grand Lounge
Grand Lounge
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Vista

De suites en hutten aan boord de van de Vista zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. 

OC_A_VISTA_OWNERS SUITE_DINING_RENDERING_2022-11-14_13-49-39
Owner Suite (223 m²) inclusief veranda

De Owner Suite heeft een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, bar, Ipad, aparte slaapkamer met een Cote d’Azur king-size bed, walk-in kast, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een apart toilet.

OC_A_VISTA_Vista Suite _Rendering_2022-11-14_13-49-25
Vista Suite (161 m²) inclusief veranda

Alle Vista Suites hebben een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte met bar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, genoeg kastruimte, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_Penthouse Suite _Rendering_2022-11-14_13-49-16
Penthouse Suite (41 m²) inclusief veranda

Alle Penthouse Suites hebben een ruim privé teakhouten balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, minibar, Ipad, aparte slaapkamer met queensize bed, genoeg kastruimte, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_Concierge Level Veranda _Rendering_2022-11-14_13-50-12
Concierge Level Veranda Stateroom (27 m²)

Alle Concierge Level Veranda Staterooms zijn voorzien van een comfortabel zitgedeelte, privé veranda, queensize bed of twee aparte bedden, genoeg kastruimte, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

OC_A_VISTA_French Veranda Stateroom _Rendering_2022-11-14_13-50-27
Veranda Stateroom (27 m²) 

Alle Veranda Staterooms zijn voorzien van een comfortabel zitgedeelte, privé veranda, queensize bed of twee aparte bedden, genoeg kastruimte, ruime badkamer met wastafel, douche en een toilet.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 8 eetgelegenheden • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en 2 jacuzzi's • Boutiques • Running Track & Sports Deck • Theater en muziek •  keuze uit lounges & bars 

HubSpot Video

 

Reizen met de Vista

Op dit nieuwe, moderne cruiseschip geniet u van alle faciliteiten in een Countryclub stijl.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen