Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Le Commandant Charcot Exterieur (1)

Le Commandant Charcot

A luxury cruise for a privileged Travel experience!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek Le Commandant Charcot

Le Commandant Charcot beschikt over ruimtes die nog nooit eerder zijn gezien in de PONANT vloot, ontworpen en ingericht om aan al uw wensen en behoeften te voldoen, terwijl tegelijkertijd de privacy van elke passagier wordt behouden. Ze zijn ontworpen door twee wereldberoemde Franse architectenbureaus: de Studio Jean-Philippe Nuel en Wilmotte & Associés, die als opdracht hadden een echte band met de omringende landschappen te creëren. Sommige hebben namen gekregen die ontleend zijn aan de Inuit-cultuur, als herinnering aan onze diepe verbondenheid met deze fascinerende cultuur.

Fine dining, een integraal onderdeel van de PONANT-benadering, krijgt een indrukwekkende nieuwe look aan boord van Le Commandant Charcot. De samenwerking met Ducasse Conseil neemt een nieuwe wending en biedt u menu's die door de met een Michelinster bekroonde chef zelf zijn gecreëerd en signature dishes die in zijn restaurants worden geserveerd.

Charcot_Salon-Obeservatoire
Salon Observatoire
Le Commandant Charcot Exterieur (4)-1
Welkom aan boord!
Le Commandant Charcot Nuna Restaurant-1
Nuna Restaurant
Le Commandant Charcot Lounge-1
Cigar Lounge
Charcot_Restaurant-Gastronomique
Gastronomique Restaurant
Charcot_Main-Lounge
Main Lounge
Le Commandant Charcot Pool (2)-1
Pool
Charcot_Salon-Obeservatoire-1
Salon Observatoire
Charcot_Piscine-interieur
Binnenzwembad
boutique ©PONANT-Mike Louagie
Boutique
Le Commandant Charcot sfeer (2)-1
Lounge
Charcot_Main-Lounge-1
Main Lounge
Le Commandant Charcot sfeer (3)
Lounge
Blue Lagoon
Blue Lagoon
Reception©PONANT-Gilles Trillard
Receptie
Charcot_Fitness
Fitness
Veeg naar links

Luxe accommodaties en suites aan boord van Le Commandant Charcot

Aan boord bevinden zich 135 suites en staterooms, variërend in grootte van 20 tot 115 m², die een warme, ingetogen omgeving bieden. Elk met een eigen balkon of terras, de Le Commandant Charcot is volledig in lijn met de PONANT filosofie: het bieden van een zeldzame en uitzonderlijke ambiance voor elke passagier. Uw warme welkom aan boord versterkt het gevoel van het varen op een privéjacht. Aan de achterzijde van de dekken 6 en 7 bevinden zich vier schitterende split-level suites van 94 m², uitgerust met privéterrassen en jacuzzi's.

De mooie ingerichte accommodaties en suites aan boord van Le Commandant Charcot zijn allen voorzien van privé balkon, interactieve TV met muziek en films, luxe toiletartikelen, badjas en slipppers, telefoon, kluis en Wifi.  Butler service inclusief bij Duplex en Privilege Suites. 

cabine duplex_CDT Charcot
Duplex Suite (94 m²) 

De Duplex Suites hebben een ruime patio met jacuzzi, een ruime zithoek met sofa en TV, aparte eetkamer, dressing en toilet. Op de bovenverdieping; slaapkamer met zithoek en TV, badkamer met dubbele wastafel, bad en douche, een apart toilet en een dressing.

Privilege suite bedroom
Privilege Suite (48 m²) inclusief balkon 

De Prestige Suites hebben een ruim privé balkon, een aparte zithoek met sofa, slaapgedeelte met king size bed of twin beds en TV, kaptafel, dressing, ruime badkamer met  dubbele wastafel, bad, douche en toilet. Deze suite heeft ook nog een apart toilet.

Charcot_Suite-Prestige-
Prestige Suite (40 m²) inclusief balkon

De Prestige Suites hebben een ruim privé balkon, een aparte zithoek met TV en sofa, slaapgedeelte met king size bed of twin beds en TV, kaptafel, 2 badkamers met douche en toilet.

Charcot_Suite-Deluxe-1
Deluxe suite (28 m²) inclusief balkon

De Deluxe Suites hebben een privé balkon, een ruime zithoek met sofa, king size bed of twin beds, kaptafel, badkamer met douche en toilet.

Charcot_Cabine-Prestige-
Prestige Stateroom (20 m²) inclusief balkon

Deze luxe Prestige Stateroom heeft een privé balkon, een zithoek, king size bed of twin beds, kaptafel, badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 2 restaurants • Spa en wellness • Bibliotheek • Fitnessruimte • Verwarmd binnenzwembad • Blue Lagoon verwarmd buitenzwembad • Beauty salon • Theater en muziek • Expedition Room • Conference Room • Cigar lounge • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek •

 

Reizen met Le Commandant Charcot

Met Le Commandant Charcot maakt u de mooiste expeditiecruises

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen