Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Le Commandant Charcot Exterieur (4)

Ponant

Ongedwongen elegantie, verfijnde service en gemoedelijke, kleinschalige schepen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Ponant?

Ervaar het comfort van een privé jacht aan boord van de intieme en gemoedelijke schepen van Ponant, met een maximum capaciteit van 264 gasten. U geniet aan boord van een ongedwongen elegantie in een uniek kader. Ontdek de schatten van het land over zee aan boord van luxe jachten die zijn gebouwd op een intieme, menselijke schaal. Cruisen met Ponant betekent een Franse bemanning, expertise, attente service en gastronomie. Vaar in een vijfsterren-omgeving en geniet van een reiservaring die tegelijkertijd authentiek en verfijnd is.

Met een capaciteit van maximaal 264 passagiers laten de schepen van Ponant u uw privacy behouden; u heeft het gevoel alsof u met uw eigen privé jacht vaart. Een Ponant jacht is een jacht voor de legendarische havens en geheime havens die alleen toegankelijk zijn voor kleine schepen.

Op de cruise- en expeditieschepen van Ponant is het natuurlijk dat een bepaalde Franse levenskunst resoneert door de gesproken hoofdtaal, de toegankelijke bemanning, het Franse design, de keuken en wijnen, en de discrete service. Passagiers van alle nationaliteiten genieten echt van deze ontspannen, beschaafde sfeer. Uiteraard is op elk Ponant schip Engels de tweede voertaal aan boord voor de internationale gasten.

Van volledige ontspanning tot expeditiecruise

Ponant creëert exclusieve routes die u de mogelijkheid geven elk continent te verkennen. Bezoek Afrika en het Midden-Oosten met een bezoek aan Zanzibar, de Seychellen, Mauritius, Madagaskar, de Malediven en Sri Lanka. Of ontdek Oceanië, met afgelegen bestemmingen als Tahiti, Bora Bora, Vanuatu en Papoea Nieuw-Guinea. 

Bent u een echte ontdekkingsreiziger die bovendien tegen kou kan, ga dan mee op een van de Ponant expedities naar Antarctica (vanaf Ushuaia), of trotseer de Northeast of Northwest Passage op een van de Arctic cruises met Ponant naar Groenland, IJsland en Spitsbergen. Een geweldig avontuur tussen de ijsschotsen.

All-inclusive

Ponant is een all inclusive rederij. Dit betekent dat vele extra's zijn inbegrepen tijdens Ponant cruises: alle maaltijden aan boord, mineraalwater, thee, koffie, wijnen geserveerd tijdens de lunch en het diner, 's avonds entertainment en evenementen. U geeft bij Ponant fooien naar eigen inzicht.

Schepen van Ponant

De schepen van Ponant stellen u in staat om elk continent op deze aarde te verkennen: de rederij creëert exclusieve routes die u naar uitzonderlijk mooie bestemmingen brengen

Reizen met Ponant

Met Ponant cruiset u naar de mooiste bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen