Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Ponant Le Laperouse

Le Lapérouse

Franse levenskunst en eersteklas service!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek Le Lapérouse

Le Lapérouse, gastvrije en ruime gemeenschappelijke ruimtes, verfijnd ontwerp dat openstaat voor de zee, strakke lijnen aan de buitenkant, een jachthaven om de toegang tot de Zodiac®-opblaasboten van het schip gemakkelijker te maken, hi-tech apparatuur, een buitenzwembad, een multisensoriële onderwaterlounge. Le Laperouse vertegenwoordigt de nieuwe generatie schepen die is ontworpen om ontdekking en verkenning te combineren met luxe, zelfs in de meest afgelegen en geïsoleerde regio's van de planeet.

Restaurant Le laperouse
Welkom aan boord!
Le Laperouse
Le Grill
Laperouse restaurant
Buffetrestaurant
Laperouse_Panoramic-restaurant
Panoramic restaurant
Le Laperouse
Spa
Le Laperouse
The Grill
Ponant - Le Laperouse - Spa
Spa
Le Laperouse
Pool
Le Laperouse
Le Laperouse
Veeg naar links

Luxe hutten en suites aan boord van Le Lapérouse

De 92 staterooms en suites van Le Laperouse zijn de belichaming van de geest en aanpak van PONANT: een combinatie van finesse, gezellige intimiteit en welzijn. Ze zijn uitgerust met een eigen balkon en profiteren de hele dag van een zachte en lichte uitstraling. U zult versteld staan van de elegante ambiance van uw hut om naar terug te keren na een uitstapje in een opblaasbare Zodiac® of een verfijnd restaurantdiner.

laperouse Staterrom
Grote Deluxe Suite (45 m²) 

Deze zeer ruime suite is voorzien van een apart zit- en slaapgedeelte met tv, aparte dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart toilet, douche, bad met uitzicht op zee en er is een apart gastentoilet. De suite heeft een zeer ruim terras voorzien van ligbedden, jacuzzi en patio. 

 

Le laperouse suite
Prestige Suite (38 m²) inclusief balkon 

Deze ruime suites zijn voorzien van een aparte zit- en slaapgedeelte met tv, aparte dressing, badkamer met dubbele wastafel, douche, bad met uitzicht op zee, apart toilet, een zeer ruim terras voorzien van ligbedden en patio en een gastentoilet. 

 

Suite deluxe_Laperouse
Privilege Suite (32 m²) inclusief balkon

De Privilege Suites hebben een ruime zithoek, slaapgedeelte, aparte dressing, badkamer met douche, apart toilet en een ruim balkon.

535A-R_Shooting_Life-Style_LE BOUGAINVILLE-HD-2_avril19©PONANT-Nicolas Matheus
Deluxe Suite (27 m²) inclusief balkon

De Deluxe Suites hebben een mooie zithoek en slaapgedeelte, aparte dressing, badkamer met douche, apart toilet en een ruim balkon.

_DSC1005-R_CHAMPLAIN_Cabine-Prestige-410
Deluxe en Prestige hutten (19 m²) inclusief balkon

Deze hutten zijn voorzien van een zithoek, slaapgedeelte, badkamer met douche, apart toilet en een privé balkon (Deluxe hutten met openslaande deur, Prestige hutten met schuifraam).

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 2 restaurants • Spa en wellness • Fitness • Marina met waterrecreatie (o.a. kayak, paddle, duiken, snorkelen, waterskiën,...) • Onderwater lounge • Overloopzwembad voorzien van een tegenstroom zwemsysteem • Theater • Grote Lounge • 10 zodiacs •

 

Reizen met Le Lapérouse

Franse grandeur en eindeloze luxe: een cruise met Le Lapérouse brengt genieten naar een hoger niveau! Heeft u interesse in een cruise met Le Lapérouse? Neemt u dan contact op met onze Travel Consultants voor advies op maat. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen