Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn_Encore_FP16ESD_6582

Seabourn Encore

'The Seabourn Difference'!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Seabourn Encore

Aan boord van de Seabourn Encore wordt elk verlangen snel en met een verwelkomende glimlach bevredigd. Of het nu gaat om een ​​warme deken en een kopje warme chocolademelk tijdens het varen langs de Noorse fjorden of een ontspannende nekmassage aan het zwembad, u zult het gevoel hebben lid te zijn van een zeer exclusieve club. Stap aan boord en u zult genieten van een gesofisticeerde en luxueuze reis als geen ander. U zult het gevoel hebben dat u bent uitgenodigd om op een privéjacht te varen.

De Seabourn Encore en Seabourn Ovation  bouwen voort op het succes van de Odyssey-klasse. Deze bekroonde scheepscategorie heeft een revolutie teweeggebracht in ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen. Deze 2 schepen vervoeren slechts 604 gasten naar een aantal van de meest wenselijke bestemmingen op aarde in hoge comfort.  Elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

Een van de meest ongewone kenmerken van de Seabourn-schepen is The Square, een ingenieuze 'woonkamer' die de traditionele lobby van het cruiseschip vervangt door een uitnodigende lounge vol gemakkelijke stoelen, banken en tafeltjes. Een enclave in het centrum herbergt bekwame conciërges die discreet op individuele bureaus zitten, klaar om allerlei zaken te doen of advies en informatie te geven.

De Spa heeft een oppervlakte van 4.000 m2 en beslaat binnen- en buitenruimte's over twee dekken. Een verscheidenheid aan open terrassen is verspreid over zeven dekken en biedt plaats om samen te komen met een paar vrienden of om een ​​afzonderlijk uur met een goed boek door te brengen. Seabourn Encore biedt 6 bubbelbaden en 2 zwembaden een informele Patio Grill en de Patio Bar. Op het zonnedek boven zit de populaire Sky Bar van Seabourn. Hoog bovenop dek 11 is een zonneterras met dubbele zonnebedden. De panoramische Observation Lounge op dek 10 biedt 270 ° uitzicht op zee. De club is een levendige plek om te dansen voor en na het diner, terwijl de grotere Grand Salon wordt gebruikt  voor lezingen, vocalshows, cabaretvoorstellingen en klassieke concerten. 

SBN_Encore_SH17_OFFICER_LINE_UP_0016
Welkom aan boord!
Seabourn_Encore_EL16C00187
Observation Lounge
Seabourn_Encore_20TheGrillByThomasKeller_EL16B33
The Grill by Thomas Keller
Seabourn_Encore_EL16C007
Pool deck
Seabourn_Encore_TheClub_EL16C00280
The Club
Seabourn_Encore_69TheRetreat_EL1615_cc
The Retreat
SBN_Encore_SH17_COLONNADE_0009
Colonnade
SBN_Encore_SH17_SIGNATURE_STEWARDESS_0008
Signature Suite Stewardess
Seabourn_Encore_RestaurantWineTower_EL16C00105
The Restaurant
Seabourn_Encore_TheColonnade_EL16C0071
The Colonnade
Seabourn_Encore_28TheColonnade_EL1621
The Colonnade
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Seabourn Encore

De suites aan boord de van de Seabourn Encore zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een van de meest gracieuze en charmante voorzieningen van uw suite is uw persoonlijke Suite Host en Suite Attendant. Zij bieden een attente, maar onopvallende service, toegewijd om ervoor te zorgen dat alles altijd precies is zoals u het wenst.

Alle suites hebben een privé balkon en zijn voorzien van een ruim zitgedeelte, slaapgedeelte met een queen size bed of 2 losse bedden, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen van Molton Brown/London, badjas en slipper, interactieve TV met muziek en films, ongelimteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

Seabourn_Encore_96SignatureSuite_EL16B41_cc
Signature  Suite (90 m²) + veranda
(89 m²)

De Signature Suites zijn vooraan gelegen op het schip en hebben een prachtig uitzicht. De Suites beschikken over een mooi en zeer ruim zitgedeelte en een eetgedeelte, bar, aparte slaapkamer met dressing en een groot privébalkon. De badkamer is voorzien van een whirlpool bad, douche, toilet, dubbele wastafel en er is een apart gastentoilet.

De Signature Suites liggen vooraan op dek 8.

Seabourn_Encore_OwnersSuite_EL16C00226_cc
Owner Suite (54-55 m²) + veranda
(13-72 m²)

De Owner Suites zijn vooraan gelegen op het schip en hebben een prachtig uitzicht. De Suites beschikken over een mooi en zeer ruim zit,- en eetgedeelte, bar, aparte slaapkamer met dressing en een privé balkon. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet, dubbele wastafel en er is een apart gasten toilet.

De Owner Suites liggen op dek 7,8,9 en 10.
Suite 700 en 701 hebben een stalen railing en beperkt uitzicht.

Seabourn_Encore_99PenthouseSpaSuite_EL16B58
Penthouse Spa Suite (59-63 m²) + veranda (24-27 m²)

De Penthouse Spa Suites beschikken over een zeer ruim zitgedeelte en eetgedeelte, aparte slaapkamer met dressing en een groot privébalkon. De badkamer is voorzien van een bad, een ruime douche, dubbele wastafel en een apart toilet.

De Penthouse Spa Suites liggen op dek 11.

Seabourn_Encore_EL16C00218_cc
Penthouse  Suite (42 m²) + veranda
(9-10 m²)

De Penthouse Suites beschikken over een ruim zitgedeelte en eetgedeelte, aparte slaapkamer met dressing en een ruim privébalkon. De badkamer is voorzien van een bad, een douche, dubbele wastafel en een apart toilet.

De Penthouse Suites liggen op dek 10 en 11.

Seabourn_Encore_VerandaSuite_EL16C00266_cc
Veranda Suite (23-28 m²) + veranda
(6-7 m²)

De Veranda Suites beschikken over een zithoek, slaagedeelte, inloopkast, minibar en een privé balkon. De badkamer is voorzien van een bad en aparte douche, dubbele wastafel en toilet.

De Veranda Suites op dek 5 hebben een railing van staal en glas. Het balkon van de suites  op dek 5 is iets ruimer. 

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 9 eetgelegenheden • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • 2 Zwembaden en 6 jacuzzi's • The Retreat • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek •  Seabourn Square • Keuze uit 7 bar & Lounges • Marina • 

 

Reizen met de Seabourn Encore

Cruise in luxe en ultieme ontspanning naar de mooiste bestemmingen. Neem voor meer informatie over een cruise met Seabourn Encore contact op met onze Travel Consultants!