Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Seabourn Sojourn_1440x900

Seabourn Sojourn

The Seabourn Difference!

Brochure aanvragen

Ontdek de Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn behoort samen met de Seabourn Quest en Seabourn Odyssey, tot de Odyssey-klasse.  Ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties zoals allemaal suites met balkon en innovatieve voorzieningen toen ze tussen 2009 en 2011 werden geïntroduceerd. Misschien wel het beste van alles, elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

De Seabourn Sojourn biedt bubbelbaden en zwembaden en een zonneterras met dubbele zonnebedden, The Retreat, met een negen holesputting green. Bij het zwembad vindt u de Patio Grill en de Patio Bar, ideaal wanneer u trek heeft in een pizza of andere snack. Op het zonnedek boven treft u de populaire Sky Bar van Seabourn. Net erachter is De panoramische Observation Lounge op dek 10 biedt 270 ° uitzicht op zee. De club is een levendige plek om te dansen voor en na het diner, terwijl de grotere Grand Salon wordt gebruikt  voor lezingen, productie-vocalshows, cabaretvoorstellingen en klassieke concerten. 

Seabourn OSQ - Observation Bar
Observation Bar
Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn
Seabourn Odyssey PoolDeck035-1
Pool deck
Seabourn Odyssey seabourn Square02-1
Seabourn Square
Seabourn Odyssey (2)-1
Seabourn Quest
Odyssey The-Club
The Club
ObsverLounge2
Observation Lounge
Seabourn OSQ - AftPool
Aft Pool
TheRestaurant1-039
The Restaurant
Sky_Bar_exNbCUX9wCqrW2kT3XcB_o_rgb_l_rev02_FINAL
Sky Bar
Seabourn Odyssey (3)-1
Bar
QUE-AerialMarina283F
Marina
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Seabourn Quest

De suites aan boord de van de Seabourn Quest zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een van de meest gracieuze en charmante voorzieningen van uw suite is uw persoonlijke Suite Host en Suite Attendant. Zij bieden een attente, maar onopvallende service, toegewijd om ervoor te zorgen dat alles altijd precies is zoals u het wenst.

De  suites beschikken meestal over een privé balkon en zijn voorzien van een ruim zitgedeelte, slaapgedeelte met een queen size bed of 2 losse bedden, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen van Molton Brown/London, badjas en slipper, interactieve TV met muziek en films, ongelimteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

SBN_UNLMTD_OSQ_PenthouseSuite03
Penthouse Suite (50 m²) inclusief veranda

Alle Penthouse Suites hebben een ruim privé balkon, comfortabel zitgedeelte, apart eetgedeelte, aparte slaapkamer met queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een apart toilet.

SBN_UNLMTD_OSQ_Veranda_100134TYS01_CC1_G7_300
Veranda Suite (29 - 35 m²) inclusief veranda

Alle Veranda Suites hebben een privé balkon, comfortabel zitgedeelte, queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een toilet.

SBN_UNLMTD_OSQ_OceanView
Ocean View Suite (28 m²)

Alle Ocean View Suites hebben een groot raam, comfortabel zitgedeelte, queensize bed of twee aparte bedden, dressing, ruime badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche en een toilet.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 8 eetgelegenheden • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • 2 Zwembaden en 6 jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek • Seabourn Square •  keuze uit 7 lounges & bars • Marina • 

 

Reizen met de Seabourn Sojourn

Op dit suite-only cruiseschip geniet u als een vorst van alle royale faciliteiten. Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie over een cruise met Seabourn Sojourn. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen