Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Silversea Expedition

Silver Cloud

Ervaar de Silversea experience aan boord van dit kleinschalige en luxueuze schip

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Cloud

Na een uitgebreide renovatie in 2017 is de Silver Cloud het meest ruime en comfortabele ijsklasse-schip in expeditiecruises. De grote suites, reisroutes en ongeëvenaarde service maken dit schip erg speciaal. De vier eetgelegenheden aan boord zullen uw smaakpapillen doen prikkelen. 80% van de suites aan boord hebben een eigen veranda. 

De Silver Cloud Expediton heeft de beste crew-to-guest-verhouding tijdens expeditiecruises. Met haar 16 zodiacs en 10 kajaks zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt om de bestemming te verkennen. Een team van 22 gepassioneerde en toegewijde expeditie-experts staan altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw reis elke stap verder wordt mooier en indrukwekkender wordt. Met het pool-tot-pool expeditieprogramma breekt de Silver Cloud Expedition echt het ijs tussen expeditie en luxe!

Pool deck
Pool deck
Dolce Vita
Dolce Vita
The Restaurant
The Restaurant
La Dame
La Dame
La Terrazza
La Terrazza
Obsevation Lounge
Obsevation Lounge
Schoonheidssalon
Schoonheidssalon
Panorama Lounge
Panorama Lounge
Explorer Lounge
Explore Lounge
Connoisseurs Corner
Connoisseur's Corner
Boutique
Boutique
Bibliotheek
Bibliotheek
Silversea Expedition
Silversea Expedition
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Cloud

De Silver Cloud beschikt over mooie ruime suites die zijn voorzien van alle comfort gecombineerd met een elegant interieur om heerlijk in te relaxen. Alle suites hebben uitzicht op de oceaan, en vele hebben een eigen teakhouten veranda. Ongeacht de suite, kunnen gasten genieten van een discrete buttler servive. De suites beschikken o.a. over een queen size bed, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen, badjas, kussen menu, interactieve TV met muziek en films,  ongelimteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

Royal Suite
Royal Suite (69 m²) inclusief veranda

De Royal Suites aan boord van de Silver Cloud zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met apart bad en douche en toilet en een schrijftafel.

 

Silver Suite
Silver Suite (54 m²) inclusief veranda

De Silver Suites aan boord van de Silver Cloud zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, 2 badkamers met douche en toilet en een schrijftalfel.

Medallion Suite
Medallion Suite (48 m²) inclusief veranda

De Medallion Suites aan boord van de Silver Cloud zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek en eetkamer, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met douche en toilet en schrijftafel.

Veranda Suite
Veranda / deluxe veranda Suite (27 m²) inclusief veranda

De Veranda Suites aan boord van de Silver Cloud zijn voorzien van een privé balkon, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met douche (sommige met bad/douce combinatie) en een schrijftafel.

 

Vista Suite
Vista Suite (22 m²)

De  Vista Suites aan boord van de Silver Cloud zijn voorzien van een groot raam, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met douche (sommige met bad/douche combinatie) en een schrijftafel.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 4 restaurants • Spa en wellness •  Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Keuze uit verschillende bar en lounges • Bibliotheek • Theater en muziek • 

Reizen met de Silver Cloud

Maak een luxe expeditiecruise naar de meest afgelegen gebieden ter wereld! Heeft u interesse in een cruise met de Silver Cloud? Neemt u dan contact op met onze Travel Consultants voor een advies op maat. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen