Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SilverEndeavour Observation Lounge 0611

Silversea

Cruisen met Silversea betekent avontuur, luxe en culinair genot: het staat garant voor een ultieme reiservaring! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Silversea? 

De kleine luxe schepen van Silversea zijn ontworpen voor diegenen die dol zijn op ontdekkingen, terwijl ze hun lichaam en geest verwennen in de meest weelderige omgeving. Alle accommodaties zijn ruime suites met uitzicht op de oceaan. In het overgrote deel van de suites geniet u zelfs van een eigen veranda en butlerservice. Silversea cruises en Silversea expedities gaan naar meer dan 900 bestemmingen op alle 7 continenten, meer dan welke andere cruisemaatschappij dan ook. Smacht u naar het nieuwe en het onbekende? Silversea expedities brengen u naar de uiterste grenzen van onze planeet. De intieme, ultra-luxe schepen van Silversea kunnen op smalle waterwegen varen tot in het hart van een stad, of direct aan de kade aanleggen terwijl andere schepen voor de kust moeten ankeren.

De luxe cruises van Silversea staan ​​bekend om hun culinaire uitmuntendheid en innovatieve geest en bieden een keuze aan open-seating restaurants in de hele Silversea vloot. De gerechten worden door de eigen meesterkoks gecreëerd in samenwerking met de chefs van culinaire partner Relais & Châteaux. Adembenemend in ieder opzicht, verwennerij tot in het kleinste detail.

Excursies en vluchten inbegrepen

Silversea is een luxe cruisemaatschappij en dus geniet u van het gemak en de waarde van een all inclusive cruisetarief dat bijna al uw uitgaven aan boord omvat, van geselecteerde wijnen, champagne en sterke dranken tot fooien. Oftewel, (vrijwel) alles is inbegrepen bij een Silversea cruise. Voor de 'klassieke' cruises met Silversea is vanaf voorjaar 2022 1 excursie per bestemming inbegrepen. U heeft hierbij keuze uit verschillende excursies die u vanaf 180 dagen voor vertrek kunt boeken. Bij de expeditiecruises van Silversea is vaak een groot aantal excursies inbegrepen. De vluchten naar uw inscheeplocatie zijn inclusief (binnen Europa zijn dit zelfs regelmatig vluchten per Business Class). 

Schepen van Silversea

De Silversea vloot bestaat uit kleine, intieme schepen die zo gebouwd zijn dat ze ook de kleinere havens kunnen bereiken. Met Silversea vaart u naar alle continenten en meer dan 900 bestemmingen. 

Reizen met Silversea

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen