Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Silversea - Silver Origin (2)

Silver Origin

Het eerste schip van Silversea dat speciaal voor één unieke bestemming werd gebouwd: de Galapagoseilanden

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Origin

De Silver Origin is het eerste schip van luxerederij Silversea dat speciaal werd gebouwd voor een specifieke bestemming: de Galapagoseilanden. Het schip biedt haar gasten het summum als het gaat om luxe cruisen. Met een bijna één-op-één verhouding tussen bemanningsleden en gasten, een team van lokale, deskundige gidsen aan boord, 8 zodiacs en uiteraard ruime, luxueuze suites heeft Silversea ook op dit schip niets aan het toeval overgelaten. Alles op het schip draait erom dat u de Galapagoseilanden, een unieke bestemming op zichzelf, kunt ervaren zoals het bedoeld is. Brede ramen, uitgestrekte veranda's en knusse lounges zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen van de flora en fauna waar deze eilanden zo beroemd om zijn. 

Silver Origin Explorer Lounge
Explorer Lounge
Silver Origin Observation Lounge
Observation Lounge
Silver Origin - The Restaurant (1)
The Restaurant
Silver Origin Base Camp (1)
Base Camp
Silver Origin Base Camp (2)
Base Camp
Silver Origin - The Grill
The Grill
Silver Origin Grand Suite (3)
Whirlpool Grand Suite
Silver Origin - Lounge
Lounge
Silver Origin Marina
Marina
Silver Origin - Upper deck Jacuzzi
Upper deck Jacuzzi
Silver Origin - Explorer Lounge
Explorer Lounge
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Origin

De schepen van Silversea staan bekend om hun kleinschaligheid, en daar past deze Silver Origin zeker bij. Met ruimte voor max. 100 gasten aan boord is dit het kleinste schip uit de vloot. Toch hebben de suites aan luxe niets ingeboet: u vindt hier suites van 30 m2 tot maar liefst 160 m2. Vanuit alle suites heeft u door de brede ramen volop uitzicht op het omringende landschap. Ook beschikt u in elk type suite over butlerservice. 

Silver Origin - Owners suite Living room
Owner's Suite (160 m² inclusief veranda) 

Het toppunt van luxe, dat mag wel gezegd worden van deze Owner's Suite. Met een veranda die volledig rondom de suite doorloopt heeft u aan alle kanten zicht naar buiten. Ook hier ontbreekt de whirlpool niet, heeft u een uiterst ruime zitkamer met diverse zitjes en een grote badkamer met aparte douche en toilet. 

De Owner's Suites liggen op dek 6. 

Silver Origin Grand Suite (2)
Grand Suite (95 m² inclusief veranda) 

Groot in naam en groot in ruimte! Brede, kamerhoge ramen en een ruime privéveranda laten u op elk moment van de dag het mooiste van de omgeving zien. U beschikt over een ruimee badkamer met douche en whirlpool, een apart toilet, een inloopkast, zithoek met een sofa, fauteuils en eettafel en een slaapkamer met comfortabel queensize bed.  

De Grand Suites liggen op dek 5. 

Silver Origin Royal Suite
Royal Suite (83 m² inclusief veranda) 

Zoals Silversea het zelf omschrijft: een vorstelijke suite! Door de ligging aan de achterkant van het schip heeft u een grote veranda die 'doorloopt': zo heeft u vanaf meerdere kanten uitzicht! Een grote badkamer (inclusief ocean view whirlpool), een comfortabele zithoek met sofa en fauteuils en een luxueuze slaapkamer maken de suite compleet. 

De Royal Suites liggen op dek 5.

Silver Origin - Silver Suite bedroom
Silver Suite (50 m² inclusief veranda)

Wat een ruimte en luxe in deze mooie Silver Suite! Vanuit uw eigen whirlpool glijdt het landschap aan u voorbij. Als dat geen vakantie is! De suite is uitgerust met een ruime badkamer, een inloopkast, een comfortabele zithoek met sofa en fauteuil en een veranda met zitmogelijkheid.

De Silver Suites zijn gelegen op dek 5.

Silver Origin Medallion Suite
Medallion Suite (33 m²)

Een toepasselijke naam voor deze suite: zelfs vanuit de badkamer heeft u uitzicht op de oceaan! De opzet is vergelijkbaar met de inrichting van de Veranda Suites. Een comfortabel queensize bed, ingebouwde kastenwand, en een comfortabele zithoek. 

De Medallion Suites liggen op dek 6.

Silver Origin - Classic Veranda Suite
Classic/Superior Veranda Suite (30 m²)

De Classic en Superior Veranda Suites bieden al het comfort en de aandacht voor detail die u aan boord mag verwachten. Een elegante inrichting, een badkamer met douchehoek en toilet, opbergruimte en een zithoek met een sofa en een stoel. Vanuit de hele suite heeft u een mooi panoramisch uitzicht op de oceaan. 

Deze suites liggen op dek 6.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 2 restaurants: The Grill en The Restaurant • Beautysalon • Fitnessruimte • Jacuzzi's • Zodiacs • Spa • Keuze uit verschillende lounges

Reizen met de Silver Origin

Vanuit uw luxe en ruime suite trekken de mooiste landschappen aan u voorbij. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen