Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SilverShadowConnoisseur3559

Silver Shadow

Ervaar de Silversea experience aan boord van dit kleinschalige en luxueuze schip

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Shadow

De Silver Shadow heeft alle kenmerken van extreme luxe op zee.  Silversea's Millennium Class luxe cruiseschip Silver Shadow biedt u vrijheid en ruimte om uw dag vorm te geven. Iets groter in omvang dan de schepen Silver Cloud en Silver Wind, Silver Shadow behoudt de essentie van Silversea. Ruime suites, een aanvulling van slechts 388 gasten, superieure service gecombineerd met een levendige kosmopolitische sfeer en verbeterde voorzieningen. Aan boord van de Silver Shadow geeft u lichaam en geest energie met gratis Pilates en yoga in het uitgebreide fitnesscentrum. Proef heerlijke wijnen en Franse gastronomie in La Dame, het enige wijnrestaurant Relais & Châteaux op zee! Geniet van authentieke Italiaanse gerechten in La Terrazza of staar gewoon naar het eindeloze uitzicht op de oceaan vanaf The Grill. En niet te vergeten het regionaal geïnspireerde The Restaurant, dineren op zee was nog nooit zo goed.

De Chefs prepareren exquise maaltijden in samenwerking met Relais & Chateaux. De Panorama Lounge biedt live muziek en een dansvloer en in de Show Lounge worden shows en cabaret voorstellingen opgevoerd. Tijdens zeedagen worden bovendien lezingen en activiteiten georganiseerd door experts op velerlei gebied. Een cruise aan boord van de Silver Shadow biedt u een all-inclusive cruise in een uiterst luxe ambiance.

SilverShadowThePool4024
Welkom aan boord!
SilverShadowTheGrill3982
The Grill
SilverShadowArtsBar3789
Arts Bar
SilverShadowLaTerrazza3919
La Terrazza
SilverShadowLaTerrazza3936
La Terrazza
SilverShadowConnoisseur3559
Connoisseur
SilverShadowConnoisseur3566
Connoisseur
SilverShadowBoutique3738
Boutique
SilverShadowTheRestaurant3833
The Restaurant
SilverShadowTheShowLounge3664
The Show Lounge
SilverShadowGym3881
Fitness
SilverShadowThePoolBar4097
The Pool Bar
SilverShadowObservationLounge3910
Observation Lounge
SilverShadowLaDame4181
La Dame
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Shadow

De Silver Shadow beschikt over mooie ruime suites die zijn voorzien van alle comfort gecombineerd met een elegant interieur om heerlijk in te relaxen. Alle suites hebben uitzicht op de oceaan, en vele hebben een eigen teakhouten veranda. Ongeacht de suite, kunnen gasten genieten van een discrete buttler servive. De suites beschikken o.a. over een queen size bed, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen, kussen menu, interactieve TV met muziek en films, ongelimteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

 

SilverShadowRoyalSuite3505
Royal Suite (90-94 m²) inclusief balkon

De Royal Suites aan boord van de Silver Shadow zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer met bar, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet en apart gasten toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau.

De Royal Suites zijn vooraan gelegen op dek 6 en 7.

SilverShadowSilverSuite3386
Silver Suite (61-65 m²) inclusief veranda

De Silver Suites aan boord van de Silver Shadow zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau.

De Silver Suites zijn midscheeps gelegen op dek 7.

 

SilverShadowMedallionSuite3279
Medallion Suite (49 m²) inclusief veranda

De Medallion Suites aan boord van de Silver Shadow zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart whirlpool bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau.

De Medallion Suites liggen op dek 7.

SilverShadowVerandaSuite3418
Classic/Superior/Deluxe Veranda Suite (32 m²) inclusief veranda

De Veranda Suites aan boord van de Silver Shadow zijn voorzien van een privé balkon, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau. 

SilverShadowVistaSuite4165
Vista Suite (27 m²)

De ruime Vista Suites aan boord van de Silver Shadow zijn voorzien van een groot raam, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 4 restaurants • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek • Connoisseur's Corner • Bibliotheek • Card en Conference room • 

Reizen met de Silver Shadow

Een lang verblijf aan boord van de Silver Shadow gaat nooit vervelen! Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen