Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Silver Whisper exterieur (1)

Silver Whisper

Ervaar de Silversea experience aan boord van dit kleinschalige en luxueuze schip

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Whisper

Het cruiseschip, Silver Whisper, kent een ontspannende, verfijnde en elegante atmosfeer. Voorzieningen van een groot resort, maar de charmes van een stijlvol boetiekhotel. Silversea's Millennium Class-schepen Silver Whisper en zusterschip Silver Shadow nodigen u uit om te genieten van Silversea's accommodatie van wereldklasse, gezelligheid en warme sfeer aan boord, individuele service, gecombineerd met de verbeterde ruimtes en voorzieningen van een groter schip.

Geniet van de verwenbehandelingen van een uitgebreide wellness-spa, koop de beste trends van topontwerpers in hun scheepsboetieks en geniet van dynamische producties in een showlounge, bestaand uit 2 dekken. In het restaurant worden alle maaltijden zonder vaste tafelzitting geserveerd. De Chefs preparen exquise maaltijden in samenwerking met Relais & Chateaux. Tijdens zeedagen worden bovendien lezingen en activiteiten georganiseerd door experts op velerlei gebied. Een cruise aan boord van de Silver Whisper, biedt u een all-inclusive cruise in een uiterst luxe ambiance. 

SilverSeaWhisperReception2435
Welkom aan boord!
SilverSeaWhisperLaTerrazzaIndoorNighttime3246
La Terrazza
SilverSeaWhisperTheRestaurant23147
The Restaurant
SilverSeaWhisperPanoramaOutdoor@Guadalupe2546
Panorama Outdoor
SilverSeaWhisperTheBarNightTime2467
The Bar
SilverSeaWhisperJoggingtrack@StThomas2204
Joggin Track
SilverSeaWhisperTheShowLounge2507
Theater
SilverSeaWhisperPoolBar2245
Pool Bar
SilverSeaWhisperLibrary2154
Bibliotheek
SilverSeaWhisperBoutique2698
Boutique
SilverSeaWhisperLaTerrazzaOutdoor@Guadalupe2571
La Terrazza
SilverSeaWhisperFitnessCentre2610
Fitness
SilverSeaWhisperPool2208
Pool
SilverSeaWhisperObservationLounge23198
Observation Lounge
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Whisper

De Silver Whisper beschikt over mooie ruime suites die zijn voorzien van alle comfort gecombineerd met een elegant interieur om heerlijk in te relaxen. Alle suites hebben uitzicht op de oceaan, en vele hebben een eigen teakhouten veranda. Ongeacht de suite, kunnen gasten genieten van een discrete buttler servive. De suites beschikken o.a. over een queen size bed, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen, kussen menu, interactieve TV met muziek en films, ongelimteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

 

SilverSeaWhisperRoyalSuite1976
Royal Suite (90-94 m²) inclusief veranda 

De Royal Suites aan boord van de Silver Whisper zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer met bar, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet en apart gasten toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Royal Suites zijn vooraan gelegen op dek 6 en 7.

 

SilverSeaWhisperSilverSuite2094
Silver Suite (61-65 m²) inclusief veranda 

De Silver Suites aan boord van de Silver Whisper zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, eetkamer, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Silver Suites zijn midscheeps gelegen op dek 7.

SilverSeaWhisperMedallionSuite@FortLauderdale3263
Medallion Suite (49 m²) inclusief veranda 

De Medallion Suites aan boord van de Silver Whisper zijn voorzien van een ruim privé balkon, ruime zithoek, aparte slaapkamer met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart whirlpool bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Medallion Suites liggen op dek 7.

SilverSeaWhisperVerandaSuite1889
Classic/Superior/Deluxe Veranda Suite (32 m²) inclusief veranda

De Veranda Suites aan boord van de Silver Whisper zijn voorzien van een privé balkon, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

SilverSeaWhisperVistaSuite2123
Vista Suite (27 m²)

De ruime Vista Suites aan boord van de Silver Whisper zijn voorzien van een groot raam, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 8 restaurants • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek • Bibliotheek • keuze uit verschillende bars en lounges • 

Reizen met de Silver Whisper

Met de Silver Whisper cruiset u onbezorgd langs de mooiste panorama's! 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen