Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Silversea - Silver Wind

Silver Wind

Ervaar de Silversea experience aan boord van dit kleinschalige expeditieschip

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Wind

Na een grondige renovatie is de Silver Wind nu een ruim en comfortabel expeditieschip. Haar grote suites, de reisroutes en de ongeëvenaarde service maken de Silver Wind een speciaal schip. De vijf eetgelegenheden zullen uw smaakpapillen doen prikkelen. 80% van de suites heeft een eigen veranda. Ruime dekken met meerdere open ruimtes en een zwembad completeren het geheel en maken de Silver Wind tot een onderscheidend expeditieschip.

De Silver Wind heeft ruimte voor een beperkt aantal gasten. In de poolgebieden vaart het schip met slechts 274 gasten. Dit betekent dat de Silver Wind een goede crew-to-guest-verhouding heeft tijdens expeditiecruises. Met haar 16 zodiacs en 10 kajaks, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt om de bestemming te verkennen. Een team van 22 gepassioneerde en toegewijde expeditie-experts staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw reis elke keer mooier en indrukwekkender wordt. Met het pool-tot-pool expeditieprogramma breekt de Silver Wind echt het ijs tussen expeditie en luxe!

Silver Wind (6)
Welkom aan boord!
Silver Wind (2)
Restaurant
Silver Wind (3)
Panorama Outdoor
Silver Wind (1)
Restaurant
SilverSeaWhisperJoggingtrack@StThomas2204
Jogging Track
Silver Wind (8)
Silver Wind
Silver Wind (9)
Observation Lounge
Silver Wind (10)
Fitness ruimte
Silver Wind (11)
Silver Wind
Silver Wind (4)
Zwembad
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Wind

De Silver Wind beschikt over mooie ruime suites die zijn voorzien van alle comfort, gecombineerd met een elegant interieur om heerlijk in te relaxen. Alle suites hebben uitzicht op de oceaan, en vele hebben een eigen teakhouten veranda. Ongeacht de suite, kunnen gasten genieten van een discrete butlerservice. De suites beschikken o.a. over een queensize bed, aparte dressing, gevulde minibar met uw preferenties, luxe toiletartikelen, kussen menu, interactieve TV met muziek en films, ongelimiteerd WIFI tijdens de cruise en champagne bij aankomst. 

Silver Wind (5)
Royal Suite (90 - 94 m²) inclusief veranda 

De Royal Suites aan boord van de Silver Wind zijn voorzien van een ruim privébalkon, ruime zithoek, eetkamer met bar, aparte slaapkamer met queensize bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet en apart gasten toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Royal Suites zijn vooraan gelegen op dek 6 en 7.

 

SilverSeaWhisperSilverSuite2094
Silver Suite (61 - 65 m²) inclusief veranda 

De Silver Suites aan boord van de Silver Wind zijn voorzien van een ruim privébalkon, ruime zithoek, eetkamer, aparte slaapkamer met queensize bed of twin beds, ruime dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Silver Suites zijn midscheeps gelegen op dek 7.

SilverSeaWhisperMedallionSuite@FortLauderdale3263
Medallion Suite (49 m²) inclusief veranda 

De Medallion Suites aan boord van de Silver Wind zijn voorzien van een ruim privébalkon, ruime zithoek, aparte slaapkamer met queensize bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart whirlpool bad en douche, apart toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

De Medallion Suites liggen op dek 7.

SilverSeaWhisperVerandaSuite1889
Classic/Superior/Deluxe Veranda Suite (32 m²) inclusief veranda

De Veranda Suites aan boord van de Silver Wind zijn voorzien van een privé balkon, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, toilet, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

SilverSeaWhisperVistaSuite2123
Vista Suite (27 m²)

De ruime Vista Suites aan boord van de Silver Wind zijn voorzien van een groot raam, ruime zithoek, slaapgedeeelte met queen size bed of twin beds, dressing, badkamer met dubbele wastafel, apart bad en douche, badjas en slippers, luxe badartikelen en bureau met gepersonaliseerd kantoorbenodigdheden.

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 4 restaurants • Spa en wellness • Casino  • Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutiques • Beauty salon • Theater en muziek • Bibliotheek • keuze uit verschillende bars en lounges • 

Reizen met de Silver Wind

Met de Silver Wind maakt u een onbezorgde cruise langs de mooiste panorama's! 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen