Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Curacao
Home
Zeecruises
Vaargebieden
Caribbean & Midden-Amerika

Caribbean & Midden-Amerika

Weelderige flora & fauna

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise Caribbean & Midden-Amerika

Kleurrijke huizen, wuivende palmbomen, eindeloos witte stranden en een fijne vibe… het Caribisch gebied is de ultieme droombestemming wanneer in Nederland de dagen kort en koud zijn. Verschillende routes zijn mogelijk: vaart u langs de westelijke kant van de Caribbean dan bezoekt u o.a. Mexico, een route langs de oostelijke Caribbean brengt u naar bijvoorbeeld Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden.
Aruba, Bonaire en Curaçao zijn vaak onderdeel van een route waarbij u de zuidelijke Caribbean bezoekt. Extra bijzonder is een cruise door het Panamakanaal. De weelderige flora en fauna langs de oevers en de enorme sluizen zorgen voor een once in a lifetime ervaring.

Cruisen door het Panamakanaal en langs de ABC Eilanden

Onze cruises brengen u graag naar het Panamakanaal en de ABC Eilanden, want hier komt heerlijk cruisen goed tot zijn recht. De Caribische mentaliteit past goed met die van het cruisen en het weer leent zich perfect om heerlijk te genieten. Waar u op Bonaire uitstekend kunt gaan scuba duiken is Aruba bijvoorbeeld het eiland om lekker te genieten van het strand. Zo heeft elk eiland wel zijn eigen charmes. Verschillende rederijen varen naar dit prachtige gebied dus u heeft genoeg keuze om een cruise te vinden die geheel bij uw wensen past.

Cruise langs de zuidelijke Caribische Eilanden

Het Caribisch gebied telt zo’n 34 eilanden, dus wat is een betere manier om langs de eilanden te cruisen? Ontdek onze cruises naar een andere kant van de Caribbean. Soper's Hole bijvoorbeeld, met pittoreske jachthavens, en de fraaie stranden van St. Kitts. U vertrekt vanuit St. Maarten dat een Franse en Nederlandse zijde heeft. Aan boord van de het schip ontbreekt het u aan niets en geniet u van een all-inclusive verzorging.

Caribbean per Yacht

Met SeaDream gaat u niet cruisen, maar 'yachten'. U doet uw ogen open en ligt op het Balinese bed op het deck van de SeaDream 1. Dit deel van het schip is even voor u alleen. U geniet van het intieme yacht gevoel dat SeaDream u biedt. Dit maakt van uw Caribische cruise een droomvakantie! 

Zeilcruise naar Costa Rica

Het is opnieuw een warme dag, maar de wind zorgt niet alleen voor de zeilen: de bries brengt ook verkoeling! Het is een unieke ervaring om met dit bijzondere zeilschip van bestemming naar bestemming te varen. Wij nodigen u uit voor deze reis waarbij u aan boord van de Star Clipper een authentieke en avontuurlijke ervaring tegemoet gaat. 

Cruises Caribbean & Midden-Amerika

Bij onze zeecruisespecialist Robinson Cruises heeft u de keuze uit een groot aantal cruises door de Caribbean en Midden-Amerika. Zit de cruise van uw keuze er niet tussen? Onze Travel Consultants adviseren u graag over de mogelijkheden!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen