Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
HERO_andBeyond-Sandibe Okavango Delta1
Home
Reisaanbod
Air Cruises
Air Cruise 'Welcome to Paradise'

Ontdek de parels van Afrika per privéjet

air cruises

Air Cruise 'Welcome to Paradise'

De meest exclusieve reis naar Afrika.

Select gezelschap van maximaal 16 personen
Unieke exclusieve ervaringen
Intercontinentale vlucht met KLM
Privéjet door Afrika
Meest exclusieve lodges
Volgend vertrek
--
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Vliegtuig
Privéjet

Welcome to Paradise

De eerste ontmoeting met de familieleden van de Big Five, de machtige inwoners van Afrika, vergeet je je hele leven niet meer. Dat ene moment dat het wild zich laat bewonderen in zijn puurste vorm laat een onuitwisbare indruk achter. Precies deze unieke ontmoetingen en de contrasten tussen mens en natuur staan centraal tijdens de nieuwe, exclusieve Air Cruise ‘Welcome to Paradise’. Zo puur, zo ongerept, zo oorverdovend stil…

Samen met onze reisarchitect Piet Visser zijn we er opnieuw in geslaagd om een reis te ontwerpen met bestemmingen die u maar zelden in één reis terugziet. In 15 dagen reist u naar de meest bijzondere natuurgebieden van Botswana, Namibië, Rwanda, Tanzania en Zanzibar. Een diversiteit aan natuurwonderen en culturen die u herinneringen voor het leven zal bezorgen.

Tijdens deze all-inclusive reis verblijft u in uitzonderlijk mooie lodges, allen ontworpen met liefde voor de natuur zonder een compromis te doen aan luxe. In elke ruime suite, ingericht met aardekleurige tinten waardoor ze naadloos opgaan in de omgeving, geniet u van de mooiste vergezichten op de omringende natuur. Ervaar de rust van de natuur, voel de authenticiteit en verwonder u over de bijzondere ontmoetingen die op uw pad komen.

Een journey beyond expectations: met opwindende safari’s in de Okavango Delta, het natuurspektakel in de Sossusvlei, de persoonlijke begroeting van de berggorilla’s in Rwanda, het natuurspektakel in de Serengeti en een tweedaags verblijf op een luxe privé-eiland bij Zanzibar.

Deze reis is beschikbaar voor het selecte gezelschap van slechts 16 gasten.

Welkom, op deze Air Cruise ‘Welcome to Paradise’.

Familie Plas - Air Cruise Collection - Klanten (2)

"Het absolute hoogtepunt van de reis was voor ons de persoonlijke begroeting met de berggorilla's in Rwanda"

Nicole Plas, klant Air Cruise Collection
Lees het hele verhaal
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Experiences-Boma-dinner _1_
Serengeti diner
Okavango Delta Mokoro
Mokoro in Okavango Delta
Privejet Air Cruise Welcome to Paradise
Privéjet
andBeyond Grumeti - gamedrive
andBeyond Grumeti - gamedrive
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-Deck-dinner-at-the-pool
Zwembad Okavango Delta
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Guest-Areas-pool-and-loungers _2_
andBeyond Grumeti River Lodge - Suite
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Room-Suite-bathroom _4_
andBeyond Grumeti River Lodge - Bathroom
Bush Safari Picknick
Bush Safari Picknick
Grumeti Serengeti River Lodge
Grumeti Serengeti River Lodge
Cessna Sossusvlei Namibie
Vliegtuig naar Sossusvlei Namibie
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge
Gorrilas Nest - Virunga Suite
Gorrila's Nest - Virunga Suite
Luipaarden
Sossusvlei duin wandelen
Sossusvlei
Gorrila's Nest - Exterior Villa (2)
Gorrila's Nest
Gorilla
Gorilla
Mnemba Island - Zanzibar
Mnemba Island - Zanzibar
Luipaard (2)
Oryx - Sossusvlei, Namibie
Oryx - Sossusvlei, Namibie
Mnemba Island Zanzibar
Mnemba Island Zanzibar
Nijlpaarden
Nijlpaarden
andBeyond Sossusvlei - Main Area-1
andBeyond Sossusvlei - Main Area
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Aerial-view-of-boat-cruise
Boottocht in Okavango Delta
Veeg naar links

Programma en excursies

Welcome to Paradise

15-daagse Private Jet Air Cruise ‘Welcome to Paradise’

In Afrika leven mens en natuur zij aan zij, waardoor dramatische contrasten en unieke ontmoetingen tussen mens en dier steeds weer een onvergetelijke indruk op u zullen maken. Samen met onze reisarchitect Piet Visser hebben wij de unieke Air Cruise ‘Welcome to Paradise’ ontworpen. Een all-inclusive reis voor onze relaties die exclusiviteit, privacy, luxe, authenticiteit, uitzonderlijke lodges en onverwachte ervaringen kunnen waarderen. Wij proberen tijd aan uw kant te zetten. Het doel is dat u elk kostbaar moment van puur genieten uit uw reis haalt. Met onze luxe jets zijn er geen omwegen, geen afleiding.

Air Cruise Collection regelt vanaf het vertrek van uw huis alles, inclusief alle logistiek en reisroutes. Zelfs als het gaat om het invullen van uw douanepapieren of het dragen van uw koffer. Zo kunt u elk kostbaar moment van uw avontuur genieten.
De Air Cruise ‘Welcome to Paradise’ brengt u naar de Okavango Delta in Botswana, de Sossusvlei in Namibië, Kigali en het Volcanoes National Park in Rwanda, het Serengeti National Park in Tanzania en u besluit uw reis op het exclusieve Mnemba Island.

U maakt kennis met een diversiteit aan natuurwonderen en culturen die zelden in één reis worden aangeboden. U reist met een klein select gezelschap van maximaal 16 gasten en u verblijft in de meest luxe, kleinschalige lodges.

Luipaarden

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg, Zuid-Afrika

U wordt door uw privéchauffeur van huis gehaald en naar Schiphol gebracht. U vliegt met KLM businessclass van Amsterdam naar Johannesburg, waar u in de loop van de avond arriveert.
Overnachting: InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport Hotel.

KLM Businessclass

Dag 2 Okavango Delta

Op de luchthaven van Johannesburg staat uw privéjet voor u klaar om u naar Maun in Botswana te vliegen. Vanaf Maun vliegt u naar uw lodge in de Okavango Delta.

Botswana's Okavango Delta ligt als een sprankelend juweel in het hart van de Kalahari woestijn. Dit grote moerasgebied wordt gevoed door de Okavango rivier en is de grootste binnenlandse delta ter wereld. Het is één van de meest bijzondere natuurgebieden van Afrika. Hier ervaart u niets minder dan een fenomenale safari belevenis.

Het &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp (Nxabega betekent "plaats van de giraffe") ligt aan de rand van de Okavango Delta in een 8000 hectare grote exclusieve wildlife concessie grenzend aan het Moremi Game Reserve. Deze lodge biedt een schilderachtige delta ervaring. Één van de fraaie aspecten van een bezoek aan dit deel van de Okavango Delta is het prachtige afwisselende landschap. Open vlaktes waar gras overheerst, waterwegen met riet en papyrus, stroken met majestueuze bomen als wilde vijgen, ebben en 'sausage trees'. Eilanden omzoomd door waaierpalmen en dadelpalmen; de delta levert steeds weer een nieuw panorama op!

De slechts negen luxe tent suites staan dichtbij het water en zijn geplaatst op verhoogde dekken verscholen onder een bladerdak van Afrikaanse ebbenbomen, elk met een privéveranda met zithoek en een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de Delta. De open badkamer heeft zowel een binnen- als een buiten regendouche omsloten door stijlvolle canvas panelen.

Voor de siësta kunt u in uw eigen suite ontspannen, tevens is het zwembad met ligstoelen een heerlijke plaats om te genieten. Het uitzicht is geweldig!

Overnachting: &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp

Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Aerial-view-of-swimming-pool
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Staff-welcoming-at-Nxabega-sign
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-Romantic-dinner-at-the-pool
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Tent-exterior
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Tent-deck-and-swing-with-a-view
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Tent-bathroom
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Tent-bedroom-bed
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-lounging-at-the-pool
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-Boma-with-staff
Veeg naar links

Dag 3 Okavango Delta

Gedurende uw verblijf verkent u de Okavango Delta onder andere per mokoro of te voet. U maakt gamedrives waarbij u leeuwen, cheeta's, luipaarden en Afrikaanse wilde honden spot die de uiterwaarden van de Delta delen met grote kuddes olifanten en buffels.

U heeft een ruime keuze uit dag- en nachtsafari's, bush-wandelingen, mokoro-excursies en riviercruises met motorboot. Vanuit Nxabega gaat geen detail van de Okavango Delta aan u voorbij; tijdens boottochten door de eindeloze kanalen maakt u kennis met het kleinste en grootste wild.

Gamedrives in de Okavango Delta zijn exclusief, met zeer weinig safarivoertuigen die de privéconcessie delen. De professioneel opgeleide gidsen van &BEYOND stemmen de ritten af op uw voorkeuren en beloven unieke dieren in het wild en bloeiende vegetatie van dichtbij te bekijken. In dit ongetemde landschap kunt u de uitzonderlijke fauna van het gebied van dichtbij bekijken. Elke gamedrive is een avontuur, balancerend over smalle houten bruggetjes en spetterend door ondiepe oversteekplaatsen in een open safarivoertuig.

U gaat op zoek naar de roofdieren in het gebied, van leeuwentroepen tot cheeta's, luipaarden en Afrikaanse wilde honden. Verken de open bossen op zoek naar antilopen of kijk uit naar gracieuze giraffen en speelse zebra's op de uiterwaarden. Aan de randen van de Delta, waar het land vervaagt met water, kunt u zichzelf verwonderen over broedende kuddes olifanten die zachtjes door ondiepe kanalen spetteren.

“Vroeg in de ochtend wakker worden met de geluiden van de Afrikaanse bush en het ontbijt op bed is een echte traktatie en een uitstekend begin van de dag in de Delta.”

Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Delta-Camp-Exerience-Boat-cruise-boat-on-right-at-sunset
Boottocht
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Aerial-view-of-boat-cruise
Boottocht Delta
andBeyond Nxabega Giraffen
Safari
andBeyond Nxabega Olifanten
Olifanten
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Experience-Mokoro-ride-at-sunset
Mokoro
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Delta-Camp-Experience-Game-Drive-view-of-a-giraffe
Safari
Okavango Delta Mokoro
Mokoro
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Delta-Camp-Experience-Game-Drive-vehicle-with-a-pride-of-lions
Safari
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area-Boma-with-staff
Boma diner
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Area
Bar
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Delta-Camp-Experience-Game-Drive-with-elephant
Safari
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Delta-Camp-Experience-Game-Drive-vehcile-in-the-water
Safari Delta
Botswana-andBeyondNxabega-Okavango-Tented-Camp-Guest-Delight-butler-setting-up-drinks-after-boat-ride
Boottocht Delta
andBeyond Nxabega Olifant
Safari
Veeg naar links

Dag 4 Sossusvlei, Namibië

Deze ochtend ontwaakt u op tijd voor een schitterende gamedrive, op het moment dat de wilde dieren het meest actief zijn. Na uw ontbijt te hebben genoten vliegt u naar Maun, alwaar uw privéjet voor u klaar staat voor uw vlucht naar Windhoek. Aansluitend vliegt u naar de imposante Sossusvlei.

Duurzaamheid en compromisloze luxe gaan bij de &Beyond Sossusvlei Desert Lodge hand in hand. Verspreid langs de rand van de vallei liggen 10 prachtig ingerichte suites die steeds veranderende uitzichten bieden op de Namibwoestijn, de oudste woestijn ter wereld.

Elke ruime suite beschikt over  airconditioning en biedt een beschutte, schaduwrijke veranda compleet met een eigen plunge pool, een woonkamer met open haard, een groot raam boven uw bed en een unieke badkamer met glazen regendouche van waaruit u 180º uitzicht heeft op de woestijn.
Overnachting: &Beyond Sossusvlei Desert Lodge.

Cessna Sossusvlei Namibie
Cessna Sossusvlei Namibie
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Exterior
Sossusvlei Desert Lodge
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Guest area
Sossusvlei Desert Lodge
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Star Dune Suite
Sossusvlei Desert Lodge
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Private Plunge Pool
andBeyond Sossusvlei - Suite
Sossusvlei Desert Lodge
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge
Sossusvlei Desert Lodge
Veeg naar links

Dag 5 Sossusvlei, Namibië

Op de achtergrond straalt een strakblauwe lucht. De zonsopgang over de spectaculaire duinen in de Sossusvlei is een waar natuurspektakel. Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw woestijnavontuur haalt, zal het team van de lodge u assisteren bij het plannen van spannende, door specialisten begeleide ervaringen gedurende uw verblijf. Deze activiteiten in kleine groepen worden samengesteld aan de hand van uw persoonlijke interesses en capaciteiten.

Sossuvlei Namibie
andBeyond Sossusvlei Desert Drive
Desert drive
Sossusvlei duin wandelen
Oryx - Sossusvlei, Namibie
Sossusvlei, Namibië
Wine-Cellar-guest-area-andBeyond-Sossusvlei
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Spa
andBeyond Sossusvlei Desert Lodge - Dinner
andBeyond Sossusvlei - Main Area
And Beyond Sossusvlei Lobby
Veeg naar links

Dag 6 Kigali, Rwanda

Na uw ontbijt vliegt u via Windhoek naar Kigali in Rwanda. Gezien Rwanda’s roerige recente verleden zou u het misschien niet denken, maar Kigali is één van de veiligste en schoonste steden van Afrika. Kigali heeft als niet te missen bezienswaardigheden het roemruchte Hotel des Mille Colonnes en het Genocide Memorial.

Bijna 250.000 slachtoffers van de genocide op de Tutsi-stam zijn begraven op het terrein van het Kigali Genocide Memorial. Het melancholisch museum met gigantische wanddisplays, archiefdocumenten, foto’s, videobeelden over de genocide in 1994 is een plek die eigenlijk niet overgeslagen mag worden.

The Retreat is Kigali’s eerste volledig milieuvriendelijke resort op zonne-energie met de nadruk op lokaal vervaardigde meubels en gedurfde kleurenschema’s die de levendige cultuur van Rwanda weerspiegelen.
De elf kamers hebben privéterrassen en regendouches - zowel binnen als buiten. Dit luxe boutique hotel is omringd door prachtige jacarandabomen en is gelegen op een heuvel in de rustige wijk Kiyovu.

Overnachting: The Retreat Kigali.

kigali
The Retreat Kigali
Veeg naar links

Dag 7 Volcanoes National Park, Rwanda

Voordat u naar het Volcanoes National Park gaat maakt u nog een stadstoer en bezoekt u het indrukwekkende Genocide Memorial en hotel des Mille Colonnes.

Bij het Volcanoes N.P. verblijft u in het fenomenale One&Only Gorilla’s Nest, het dichtstbijzijnde resort nabij Volcanoes National Park.

De 21 forest lodges gaan naadloos op in de natuurlijke omgeving. Elke suite is op palen geconstrueerd en is omgeven door eucalyptusbomen. De inrichting is modern met een Afrikaanse touch door de tinten van de natuur, aarde en zwart-witte accenten van de traditionele Rwandese Imigongo patronen.
De Spa biedt holistische behandelingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van plantaardige Afrikaanse ingrediënten. De behandelingen zijn een eerbetoon aan de locatie en geïnspireerd door de omgeving en de lokale traditie.

Overnachting: One&Only Gorilla’s Nest.

Volcanoes National Park, Rwanda
Volcanoes National Park, Rwanda
Gorrilas Nest - Exterior Villa (2)
One & Only Gorilla's Nest
Gorrilas Nest - Pathway
One & Only Gorilla's Nest
Gorillas Nest Exterior Suite
One & Only Gorilla's Nest
One Only Gorillas Nest - Forest Lodge Bedroom
One & Only Gorilla's Nest
Gorrilas Nest - Silverback Suite
One & Only Gorilla's Nest
Gorrilas Nest - Virunga Suite
One & Only Gorilla's Nest
One Only Gorillas Nest - Pool
One Only Gorillas Nest - Pool
Veeg naar links

Dag 8 Volcanoes National Park, Rwanda

Het Volcanoes National Park is gelegen in een oeroud regenwoud. Het biedt een beschermd thuis voor een diversiteit aan dieren in het wild, waaronder 340 berggorilla’s, goudapen en meer dan 300 vogelsoorten. Een ontzagwekkend landschap beschermd door de liefde en passie van lokale stammen.

Het vulkanische gebied, dat gedeeld wordt met Oeganda en Congo, vormen tezamen het leefgebied van de zeldzame berggorilla. In het 125 km² grote park liggen vijf van de acht vulkaantoppen die deel uit maken van de Virunga Mountains. Het landschap bestaat hoofdzakelijk uit tropisch regenwoud en bamboebossen. De gorilla’s in het park werden 18 jaar bestudeerd door Dian Fossey, een bekende Amerikaanse biologe. Dit is de enige plek ter wereld waar berggorilla’s in het wild voorkomen!

U bezoekt met een select gezelschap één van de twintig gorilla families. Het is een onbeschrijfelijke ervaring om oog in oog te staan met een berggorilla, een ware once in a lifetime experience die u altijd bij zal blijven.

Overnachting: One&Only Gorilla’s Nest.

Gorilla
Gorillas
oo-gorillasnest-fampb-nest-bar-barman-2658-master
One & Only Gorilla's Nest
Veeg naar links

Dag 9 Serengeti National Park, Tanzania

Van Kigali vliegt u naar Kilimanjaro en aansluitend naar uw lodge in de Serengeti.
Het Serengeti National Park is verreweg het bekendste nationale park ter wereld. De meest indrukwekkende natuurfilms zijn hier opgenomen.

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge heeft tien exclusieve en kleurrijke suites en ligt in de afgelegen westelijke uitlopers van de Serengeti, vijftig kilometer ten oosten van het Victoria meer.

Vanwege de afgelegen ligging zijn er maar weinig lodges in dit ongerepte deel van de Serengeti, wat betekent dat onze gasten het ultieme in exclusiviteit kunnen verwachten.

Gebruikmakend van de natuurlijke boogvorm van de rivier en een eerbetoon aan de ronde vormen van een traditionele Masai Manyatta, ontvouwt de lodge zich om een ingetogen gevoel van luxe te onthullen. Ruime dekken zijn perfect om te genieten van een zonsondergang met uitzicht op de rivier en het overloopzwembad van het kamp biedt uitzicht op de nijlpaardzwembaden
beneden. De nabijheid van water trekt dag en nacht een overvloed aan dieren in het wild.

Grumeti Serengeti River Lodge_3
andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge
Grumeti-Serengeti-River-Lodge Family Suite
andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Room-Suite-interior _10_
andBeyond Grumeti Serengeti River Lodge
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Room-Suite-bathroom _4_
Suite - Bathroom
andBeyond Grumeti - gamedrive
andBeyond Grumeti River Lodge - Nijlpaarden
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Guest-Areas-pool-and-loungers _2_
Pool
Veeg naar links

Dag 10 Serengeti National Park, Tanzania

Door het zeer diverse ecosysteem van het Serengeti National Park kunt u een grote verscheidenheid aan indrukwekkende landschappen aanschouwen zoals savannes, bergen, boslandschappen en rivieren. Ook leven er vele roofdieren waaronder meer dan drieduizend leeuwen, ongeveer 225  jachtluipaarden, zo’n duizend luipaarden, rond de 3.500 hyena’s en enkele honderden wilde honden!

Uiteraard zijn er ook vele herbivoren te vinden zoals olifanten, giraffen, buffels, nijlpaarden, neushoorns, waterbokken, zwijnen en verschillende soorten antilopen en primaten.

Olifanten Serengeti
Grumeti_2014-54.11
Grumeti_2014-78.1
Serengeti
Serengeti
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Experiences-Boma-dinner _1_
Diner
Veeg naar links

Dag 11 Serengeti National Park, Tanzania

De Serengeti is een tapijt van landschappen, gedomineerd door uitgestrekte vlaktes. In de westelijke hoek wordt de groene schoonheid van de Grumeti-riviervallei gecompenseerd door de grootsheid van de grasvlaktes.
De legendarische zonsopgangen en zonsondergangen zijn de droom van elke fotograaf. Dit deel van de Serengeti staat bekend om zijn grote leeuwen prides, bestaande uit 20 tot 60 leeuwen. Tijdens uw verblijf geniet u van diverse exclusieve gameviewing, spannende nachtelijke gamedrives, bush dining, de Masai cultuur en van de heerlijke safariluxe.

andBeyond verrekijker
Serengeti (2)
Serengeti Safari
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Guest-Area-lounge-afternoon-tea-setup-Beyonder-butler
Borrel
Tanzania-andbeyond-Grumeti-Serengeti-River-Lodge-Room-Suite-deck-and-plunge-pool _1_
Terras bij Suite
Veeg naar links

Dag 12 Mnemba Island, Zanzibar

Vroeg in de ochtend maakt u nog een prachtige gamedrive voor u naar Kilimanjaro vliegt en aansluitend naar Zanzibar. Van Zanzibar vaart u naar het Private Mnemba Island.

De Mnemba Island Lodge is een romantisch toevluchtsoord, op een privé eiland met uitzicht op het Mnemba atol.

De slechts twaalf luxueuze strandbanda’s liggen in de schaduw van een dennenbos aan een maagdelijk privéstrand en de azuurblauwe oceaan.

Mnemba Island - Zanzibar
Mnemba Island Lodge Tanzania - Bar Area
Mnemba Island Lodge Tanzania
Guest-banda-andBeyond-Mnemba-Island
Bathroom-andBeyond-Mnemba-Island-_1_
Veeg naar links

Dag 13 Mnemba Island, Zanzibar

U kunt, het liefst blootvoets, genieten en ontspannen van dit pure, pretentieloze paradijs waar de eenvoudige genoegens jarenlang uw meest dierbare herinnering wordt.

Het exclusieve kleine eiland wordt alleen bewoond door &Beyond-gasten en het personeel dat voor hen zorgt. Kies hoe en waar u uw dag wilt doorbrengen, het team van het resort zorgt ervoor.

De zandstranden en kalme turquoise zeeën rondom het eiland nodigen onweerstaanbaar uit om direct vanaf het strand te zwemmen of te snorkelen. Voor de meer avontuurlijke gasten zijn de beste snorkelplekken op het eiland bereikbaar met een motorboottocht van 10 minuten. Duikliefhebbers kunnen genieten van een breed scala aan zeedieren en prachtige koralen. 

Alles kan, niets hoeft. Elke pure culinaire ervaring wordt bereid naar individuele smaak, geserveerd op een tijdstip en locatie die perfect past bij u past.

Snorkelling-andBeyond-Mnemba-Island
Kayaking-andBeyond-Mnemba-Island
Sundowners-at-andBeyond-Mnemba-Island
Scuba-diving-at-andBeyond-Mnemba-Island
Padi-course-at-andBeyond-Mnemba-Island
Pre-dinner-drinks-andBeyond-Mnemba-Island
Mnemba Island Zanzibar
Veeg naar links

Dag 14 & 15 Mnemba Island - Dar Es Salaam - Amsterdam

U kunt nog de gehele dag genieten van de genoegens op het eiland. Wellicht is op deze dag het moment, voordat u weer terug naar Nederland vliegt, om te genieten van een ontspannende yogasessie of een massage op het strand.

In de namiddag vaart u terug naar Zanzibar voor uw vlucht naar Dar es Salaam. Aansluitend
vliegt u met KLM terug naar Amsterdam waar u op dag 15 arriveert. Uw privéchauffeur staat
voor u klaar om u na dit onvergetelijke avontuur naar huis te brengen.

 

Private beach andBeyond Mnemba Island
Mnemba Island Lodge - Spa
Welcome-andBeyond-Mnemba-Island
Veeg naar links
Toon meer
Toon minder

Uw vervoer

Intercontinentale vluchten

Wij hebben ervoor gekozen om de intercontinentale vluchten te vliegen in de comfortabele businessclass van KLM. Hierdoor heeft u meer tijd om met uw privévliegtuig, startend vanaf Johannesburg, de mooiste plekken van het continent Afrika te ontdekken.

Per privévliegtuig door Afrika

Tijdens uw Air Cruise door Afrika vliegt u met luxe privéjets. Het betreffen ruime luxe super mid-size vliegtuigen.*

Dit zijn dé ideale toestellen om u zorgeloos van het ene naar het andere hoogtepunt te vervoeren. Om bij de kleinschalige lodges te komen die in de meest afgelegen plekken gelegen zijn maakt u zo nu en dan ook gebruik van een lokaal toestel, bijvoorbeeld een Cessna.

*De foto's hieronder zijn ter illustratie, het daadwerkelijke toestel dat u gebruikt kan afwijken van onderstaande foto's.

Privejet Air Cruise Welcome to Paradise
Privéjet
Hawker 4000
Privéjet
Challenger 300 interieur
Privéjet interieur
Cessna bush
Cessna
KLM
KLM
Veeg naar links

Uw hotels


U verblijft in de meest luxueuze resorts ter wereld. Wij speuren wereldwijd en selecteren louter eersteklas hotels voor u. U zult genieten van maximaal comfort, service en gastvrijheid. 

 

Veeg naar links
Dag 1 Johannesburg, Zuid-Afrika
InterContinental Johannesburg O.R. Tambo Airport Hotel

Dit fijne hotel ligt op nog geen 70 meter afstand van de internationale luchthaven van Johannesburg. Na aankomst van uw vlucht vanuit Amsterdam brengt u hier de nacht door.

Veeg naar links
Dag 2 & 3 - Okavango Delta, Botswana
&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp

Deze lodge is ideaal gepositioneerd in het hart van de waterrijke Okavango Delta waardoor u een schitterende schilderachtige delta ervaring beleeft. De slechts negen luxe tent suites staan dichtbij het water en zijn geplaatst op verhoogde dekken verscholen onder een bladerdak van Afrikaanse ebbenbomen, elk met een privéveranda met zithoek en een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de Delta. De open badkamer heeft zowel een binnen- als een buiten regendouche omsloten door stijlvolle canvas panelen.

Dag 4 & 5 Sossusvlei, Namibië
&Beyond Sossusvlei Desert Lodge.

Duurzaamheid en compromisloze luxe gaan bij de &Beyond Sossusvlei Desert Lodge hand in hand. Verspreid langs de rand van de vallei liggen 10 prachtig ingerichte suites die steeds veranderende uitzichten bieden op de Namibwoestijn, de oudste woestijn ter wereld. Elke ruime suite beschikt over  airconditioning en biedt een beschutte, schaduwrijke veranda compleet met een eigen pool, een woonkamer met open haard, een groot raam boven uw bed en een unieke badkamer met glazen regendouche van waaruit u 180º uitzicht heeft op de woestijn.

Dag 6 Kigali, Rwanda
The Retreat

The Retreat is Kigali’s eerste volledig  milieuvriendelijke resort op zonne-energie met de nadruk op lokaal vervaardigde meubels en gedurfde kleurenschema’s die de levendige cultuur van Rwanda weerspiegelen.
De elf kamers hebben privéterrassen en  regendouches - zowel binnen als buiten. Dit luxe boetiekhotel is omringd door prachtige jacarandabomen en is gelegen op een heuvel in de rustige wijk Kiyovu.

Dag 7 & 8 Volcanoes National Park, Rwanda
One&Only Gorilla’s Nest

One&Only Gorilla’s Nest, het dichtstbijzijnde resort nabij Volcanoes National Park. De 21 forest lodges gaan naadloos op in de natuurlijke omgeving. Elke suite is op palen geconstrueerd en is omgeven door eucalyptusbomen. De inrichting is modern met een Afrikaanse touch door de tinten van de natuur, aarde en zwart-witte accenten van de traditionele Rwandese Imigongo patronen.

Dag 9, 10 & 11 Serengeti National Park, Tanzania
&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge

&Beyond Grumeti Serengeti River Lodge heeft tien exclusieve en kleurrijke suites en ligt in de afgelegen westelijke uitlopers van de Serengeti, vijftig kilometer ten oosten van het Victoria meer. Vanwege de afgelegen ligging zijn er maar weinig lodges in dit ongerepte deel van de Serengeti, wat betekent dat onze gasten het ultieme in exclusiviteit kunnen verwachten.

Dag 12, 13 & 14 Mnemba Island, Zanzibar
&Beyond Mnemba Island Lodge

Mnemba Island Lodge is een romantisch toevluchtsoord, op een privé eiland met uitzicht op het Mnemba atol. De slechts twaalf luxueuze strandbanda’s liggen in de schaduw van een
dennenbos aan een maagdelijk privéstrand en de azuurblauwe oceaan. De zandstranden en kalme turquoise zeeën rondom het eiland nodigen onweerstaanbaar uit om direct vanaf het strand te zwemmen of te snorkelen.

Reisinformatie

Aantal deelnemers - reisbegeleiding

Aantal deelnemers
De Air Cruise gaat door met minimaal 12 personen. Slechts 16 personen kunnen deze exclusieve reis meemaken.

Reisbegeleiding
Er gaat een ervaren tourmanager van Air Cruise Collection mee. De tourmanager is verantwoordelijk voor een goed verloop van uw Air Cruise. Ter plaatse wordt u tevens begeleid door lokale Engelssprekende gidsen.

Accommodaties

Wij selecteren voor u de beste hotels en resorts. U verblijft in luxe of bijzondere accommodaties, die met zorg zijn uitgekozen. In een aantal hotels is een upgrade van de kamer of suite beperkt mogelijk. De upgrades bieden wij aan op een 'first come, first served’ basis.

Reisdocumenten

Voor deze reis dient u over een paspoort te beschikken dat nog minimaal zes maanden geldig moet zijn na aankomst in Nederland. Daarnaast dient u voor Rwanda en Tanzania te beschikken over een visum.

Tevens dient u te beschikken over een geldig gezondheidsdocument inzake een bewijs van vaccinatie voor corona. Zodra u heeft geboekt voor deze reis voorzien wij u van meer informatie aangaande de op dat moment geldende formaliteiten. Het is de individuele
verantwoordelijkheid van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Neemt u gerust contact met ons op indien u hier vragen over heeft.

Duurzaam

Via deze link vindt u meer informatie over onze bijdrage aan de planeet.

Bagage - kleding

Bagage
U mag maximaal 32 kg per persoon aan bagage meenemen, eventueel verdeeld over twee koffers. Uiteraard mag u ook uw handbagage meenemen, maximaal 6 kg. Houd u er rekening mee dat bij vluchten die naar de afgelegen lodges worden uitgevoerd
maximaal 20kg p.p. mag worden meegenomen (liefst in een ‘duffel bag’) Dit is inclusief de handbagage en camera uitrusting. Tassen moeten flexibel zijn om in de bagageruimte van het vliegtuig te passen.

Kleding
Voor deze reis raden wij u zomerkleding aan, bijvoorbeeld een linnen broek, katoenen shirt of overhemd. Met name ’s avonds kan het wat frisser zijn, warmere kleding is dan prettig.

Avondkleding is niet nodig, bij de diners volstaat ‘smart casual’.

Gezondheid

Wij verlangen van onze gasten dat zij fit to travel zijn. Dit houdt in dat alle gasten zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. De bemanning en de tourmanagers zijn niet voor individuele begeleiding aangesteld. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze reisspecialisten. 

U mag van Air Cruise Collection met een gerust hart veel verwachten. Ook dat wij u voorafgaand aan de reis zo volledig en deskundig mogelijk informeren over tal van reistechnische aspecten. Wij besteden veel aandacht aan het geven van de juiste adviezen en informatie op zowel onze website alsmede in de reisdocumentatie. Het is vervolgens aan de passagier zelf om van deze informatie kennis te nemen en er zijn of haar voordeel mee te doen. Het is de verantwoording van de klant om na te gaan of het gepresenteerde programma en de reisperiode inclusief het bijbehorende klimaat bij u, uw wensen en voorkeuren, uw conditie en uw leeftijd passen. Oriënteer en informeer u voor vertrek goed en ga op onderzoek uit. Dit kan zowel bij Air Cruise Collection als op reisbestemming gerelateerde websites of bij ambassades. Bij eventuele vragen, twijfels of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen en uw vragen stellen. Onze deskundige reisspecialisten zijn u immers graag van dienst.

Dieet
Als u een dieet gebruikt, laat ons dat dan alstublieft tijdig weten en vermeld duidelijk op het reserveringsformulier welk dieet het betreft. Waar mogelijk doen wij er alles aan om aan uw dieetwensen te voldoen.

Medicijngebruik
Als u medicijnen gebruikt, neem dan voldoende voorraad mee. Indien nodig informeer uw tourmanager hier dan over.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Verzekeringen
Voorwaarden
15-daagse Air Cruise 'Welcome to Paradise'

De 15-daagse Air Cruise 'Welcome to Paradise' vond plaats in februari 2024. 

Op dit moment hebben wij nog geen nieuwe vertrekdatum gepland voor deze reis. Mocht u interesse hebben in deze air cruise, laat het ons weten middels onderstaande knop 'boekingsservice'.

Er geldt een toeslag van €9.885,- voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Vrijwel alles bij deze reis is inbegrepen: de vluchten (inclusief open bar aan boord van uw privévliegtuig), bagage afhandeling, hotels, transfers (zowel in Nederland van en naar Schiphol als ter plaatse op bestemming), excursies, alle georganiseerde maaltijden inclusief mineraal water, frisdrank, geselecteerde wijnen en bier. Tijdens de excursies is mineraalwater beschikbaar. Tevens verzorgt Air Cruise Collection ook alle fooien.

Excursies
Tijdens de reis worden tal van excursies gemaakt die inbegrepen zijn in het programma. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd zin heeft om een excursie mee te maken, maar wilt genieten van de faciliteiten van uw hotel of resort. De excursies zijn uiteraard niet verplicht. Wellicht wilt u iets anders doen dan gepland. Uw tourmanagers adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Voor niet genoten excursies die in het programma zijn opgenomen, kan helaas geen restitutie plaatsvinden.

Een reisverzekering met werelddekking is verplicht voor deze reis. Uiteraard kunt u dit zelf regelen, echter helpen wij u hier graag bij. De premie bedraagt € 3,07 per persoon per dag plus € 3,50 poliskosten.  

Eventueel kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten, mocht u daar interesse in hebben dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Voorbehoud
Wij hebben het programma met grote zorg samengesteld. Toch kunnen er situaties ontstaan die wij niet kunnen voorzien en moet het programma gewijzigd worden. Wijzigingen in het programma om organisatorische redenen zijn voorbehouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het afgesproken vluchtplan. Het kan zijn dat op de luchthavens die wij aandoen door de lokale autoriteiten op het laatste moment wijzigingen van landing- en vertrektijden worden bepaald. Ook kan het nodig zijn om het reisschema aan te passen wegens klimatologische redenen, ook deze aanpassingen zijn voorbehouden. Onze piloten moeten zich altijd houden aan deze wijzigingen. Mochten er wijzigingen nodig zijn, dan laten wij u dit direct weten.

Aansprakelijkheid
Air Cruise Collection is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis. Echter, bij het ontbreken van nalatigheid van Air Cruise Collection, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, materiële schade of ander verlies veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, hotels of andere leveranciers van een van de diensten die worden aangeboden in het kader van de reis. Ook kan Air Cruise Collection niet aansprakelijk worden gesteld voor aanpassingen in het reisschema wegens slechte weersomstandigheden, vertragingen en storingen van vliegtuig, schip, bus of andere transportmiddelen die niet onder de directe controle van Air Cruise Collection vallen.

Wensen bij boeking
Wij willen u vragen, indien u wensen heeft, deze voorafgaand aan de reis aan ons mee te delen. Uw wensen (preferenties) die bij boeking kenbaar zijn gemaakt, worden door onze organisatie doorgegeven aan de betreffende relatie. Wij kunnen deze echter niet garanderen. In veel gevallen zijn wij en u afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener.

Brandstoftoeslag
In het geval van sterk stijgende brandstofprijzen houden wij ons het recht voor een brandstoftoeslag door te berekenen aan de passagier.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
- Uiterlijk 24 weken voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
- Uiterlijk 12 weken voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
- bij annulering tussen de 24 en 12 weken voor vertrek: 50% van de reissom;
- bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.

Uw zekerheid

Uw zekerheid
Air Cruise Collection (KvK 60688750) is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

ANVR reisvoorwaarden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

De ANVR-Reisvoorwaarden zijn opgenomen in de informatiebrochure “Alles wat je moet weten als je op reis gaat”. De brochure bevat naast de ANVR-Reisvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. U kunt de brochure downloaden van de ANVR-website: www.anvr.nl of Air Cruise Collection vragen u meer informatie te verstrekken. Op verzoek zal Air Cruise Collection een digitale brochure per email sturen.

 Stichting Garantiefonds Reisgelden
Air Cruise Collection is aangesloten bij SGR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Calamiteitenfonds
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. 

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

 

Reissom
15-daagse Air Cruise 'Welcome to Paradise'

De 15-daagse Air Cruise 'Welcome to Paradise' vond plaats in februari 2024. 

Op dit moment hebben wij nog geen nieuwe vertrekdatum gepland voor deze reis. Mocht u interesse hebben in deze air cruise, laat het ons weten middels onderstaande knop 'boekingsservice'.

Toeslagen

Er geldt een toeslag van €9.885,- voor een tweepersoonskamer voor alleengebruik.

Inbegrepen

Vrijwel alles bij deze reis is inbegrepen: de vluchten (inclusief open bar aan boord van uw privévliegtuig), bagage afhandeling, hotels, transfers (zowel in Nederland van en naar Schiphol als ter plaatse op bestemming), excursies, alle georganiseerde maaltijden inclusief mineraal water, frisdrank, geselecteerde wijnen en bier. Tijdens de excursies is mineraalwater beschikbaar. Tevens verzorgt Air Cruise Collection ook alle fooien.

Excursies
Tijdens de reis worden tal van excursies gemaakt die inbegrepen zijn in het programma. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd zin heeft om een excursie mee te maken, maar wilt genieten van de faciliteiten van uw hotel of resort. De excursies zijn uiteraard niet verplicht. Wellicht wilt u iets anders doen dan gepland. Uw tourmanagers adviseren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Voor niet genoten excursies die in het programma zijn opgenomen, kan helaas geen restitutie plaatsvinden.

Verzekeringen

Een reisverzekering met werelddekking is verplicht voor deze reis. Uiteraard kunt u dit zelf regelen, echter helpen wij u hier graag bij. De premie bedraagt € 3,07 per persoon per dag plus € 3,50 poliskosten.  

Eventueel kunt u ook een annuleringsverzekering afsluiten, mocht u daar interesse in hebben dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Voorwaarden

Voorbehoud
Wij hebben het programma met grote zorg samengesteld. Toch kunnen er situaties ontstaan die wij niet kunnen voorzien en moet het programma gewijzigd worden. Wijzigingen in het programma om organisatorische redenen zijn voorbehouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het afgesproken vluchtplan. Het kan zijn dat op de luchthavens die wij aandoen door de lokale autoriteiten op het laatste moment wijzigingen van landing- en vertrektijden worden bepaald. Ook kan het nodig zijn om het reisschema aan te passen wegens klimatologische redenen, ook deze aanpassingen zijn voorbehouden. Onze piloten moeten zich altijd houden aan deze wijzigingen. Mochten er wijzigingen nodig zijn, dan laten wij u dit direct weten.

Aansprakelijkheid
Air Cruise Collection is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis. Echter, bij het ontbreken van nalatigheid van Air Cruise Collection, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, materiële schade of ander verlies veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, hotels of andere leveranciers van een van de diensten die worden aangeboden in het kader van de reis. Ook kan Air Cruise Collection niet aansprakelijk worden gesteld voor aanpassingen in het reisschema wegens slechte weersomstandigheden, vertragingen en storingen van vliegtuig, schip, bus of andere transportmiddelen die niet onder de directe controle van Air Cruise Collection vallen.

Wensen bij boeking
Wij willen u vragen, indien u wensen heeft, deze voorafgaand aan de reis aan ons mee te delen. Uw wensen (preferenties) die bij boeking kenbaar zijn gemaakt, worden door onze organisatie doorgegeven aan de betreffende relatie. Wij kunnen deze echter niet garanderen. In veel gevallen zijn wij en u afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener.

Brandstoftoeslag
In het geval van sterk stijgende brandstofprijzen houden wij ons het recht voor een brandstoftoeslag door te berekenen aan de passagier.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
- Uiterlijk 24 weken voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
- Uiterlijk 12 weken voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
- bij annulering tussen de 24 en 12 weken voor vertrek: 50% van de reissom;
- bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.

Uw zekerheid

Uw zekerheid
Air Cruise Collection (KvK 60688750) is aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds.

ANVR reisvoorwaarden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

De ANVR-Reisvoorwaarden zijn opgenomen in de informatiebrochure “Alles wat je moet weten als je op reis gaat”. De brochure bevat naast de ANVR-Reisvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. U kunt de brochure downloaden van de ANVR-website: www.anvr.nl of Air Cruise Collection vragen u meer informatie te verstrekken. Op verzoek zal Air Cruise Collection een digitale brochure per email sturen.

 Stichting Garantiefonds Reisgelden
Air Cruise Collection is aangesloten bij SGR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Calamiteitenfonds
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren. 

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

 

CTA blok_Air Cruise Collection_Harold
Wij staan voor u klaar
Onze reisprofessionals geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze exclusieve air cruises en de uniek ontworpen reisprogramma's 

Bel +31 (0)88 - 13 07 380
AC_Brochure Afrika_Mockup
Air Cruise 'Welcome to Paradise'
Ontworpen door onze reisarchitect
  • Luxe brochure
  • Uniek in Nederland
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Ervaar de ultieme luxe van een privévliegtuig tijdens uw ontdekkingsreis door een compleet continent!