Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Keulen Dom kerstmarkt
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstcruise Rijn

Kerstcruise Rijn

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Kerstcruise: vier de kerstdagen op onze luxe 5-sterren kerstcruises over de Rijn

Het kerstfeest staat vooral in het teken van mooie herinneringen maken. Een kerstcruise Romantische Rijn door Duitsland is bij uitstek geschikt om de kerstdagen onvergetelijk te maken. 

Wat mag u verwachten van een luxe kerstcruise over de Rijn?

  • een Kerstcruise Rijn vanuit uw eigen regio: vertrek uit Rotterdam
  • een exclusief kerstconcert voor Friendship Cruises passagiers in de Sint-Kastorbasiliek in Koblenz op Eerste Kerstdag 
  • de beroemde Burchten en Kastelenroute (Romantische Strasse) tijdens de feestdagen
  • prachtige 5-sterren hotelschepen voor uw kerstcruise Rijn
  • bekende Duitse kerst(markt)steden langs de Rijn: Düsseldorf, Bonn, Rüdesheim en Keulen
  • uitgebreide kerstdiners aan boord tijdens uw kerst riviercruise Rijn naar Duitsland

Onvergetelijke Eerste Kerstdag tijdens uw kerstcruise over de Rijn

Samen vieren we op onvergetelijke wijze Eerste Kerstdag. De luxe varende hotels varen ’s morgens vanuit Rüdesheim naar Koblenz, gelegen aan de samenvloeiing van de Rijn en Moezel. Deze route is niet zomaar uitgekozen voor dit moment tijdens uw kerstcruise Rijn. Uw hotelschip volgt namelijk de alom bekende route waarbij achter elke bocht een nog mooiere burcht opdoemt. Naar deze Romantische Strasse en de Loreley heeft u vast al lange tijd uitgekeken.

Op loopafstand van de ligplaats in Koblenz staat de Sint-Kastorbasiliek. Diverse muzikale talenten hebben wij bereid gevonden om vandaag voor u het hoogtepunt van uw kerstcruise Rijn te verzorgen: een klassiek concert waarbij zij en u samen de mooiste kerstliederen ten gehore brengen.

Ondertussen worden aan boord de voorbereidingen getroffen voor een uitbundig en feestelijk kerstdiner. Sluit ’s avonds deze meest speciale dag van uw kerstcruise over de Rijn op gepaste wijze af met kerstliederen in de salon.

Programma op Tweede Kerstdag gedurende uw Kerstcruise Rijn

Tweede Kerstdag begint tijdens uw Rijn kerstcruise met het vertrek uit Koblenz. Uw luxe hotelschip zet koers naar de volgende bestemming van uw kerst riviercruise over de Rijn: Keulen dan wel Bonn .

In de middag verkent u de Domstad. Beethovenstad Bonn zult u door middel van enkel een stadswandeling ontdekken. Hierna is de laatste avond van uw Rijn kerstcruise alweer aangebroken en is het langzaam tijd om naar de plaats van ontscheping (Rotterdam) te varen. U geniet nog van een gezellige avond en bespreekt met uw reisgenoten de mooiste belevenissen van uw kerst riviercruise Rijn.

Kerstcruise Rijn aan boord van 5-sterren luxe hotelschepen

Speciaal tijdens de kerstdagen wordt er extra uitgepakt. Daarom zijn voor de kerstcruise Rijn in Duitsland de mooiste varende hotels voor u gereserveerd, beide 5-sterren luxe. Bovendien is voor deze kerstcruise over de Rijn zowel de inscheping als de ontscheping in Rotterdam.

Gedurende uw kerstcruise Rijn door Duitsland is niet alleen aan boord aan alles gedacht. Klassieke excursielocaties tijdens een riviercruise Rijn zijn natuurlijk ook opgenomen in deze winterse Rijn kerstcruise, zoals het excentrieke Siegfried’s Musikkabinett. Proef de glühwein en andere kerstlekkernijen op de kerstmarkten van Düsseldorf en Bonn, die op de eerste dagen van uw kerst riviercruise Rijn volop voor kerstgezelligheid zorgen. U sluit uw Rijn kerstcruise af met de morgenexcursie ‘Odenthal en stadsrondrit Keulen’.

Bekijk de kerstcruises over de Rijn
FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen