Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Keulen Dom kerstmarkt
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstmarktcruise

Kerstmarktcruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Kerstmarktcruise: ontdek de mooiste kerstmarkten in Duitsland tijdens een 5-sterren luxe riviercruise

In Duitsland is Kerstmis het feest van het jaar. Er wordt vanaf november al groots uitgepakt met de mooiste kerstmarkten. Dompel uzelf onder in de magische sprookjeswereld tijdens een kerstcruise over de romantische Rijn. Midden in de wonderlijke sneeuw- en ijslandschappen van de winter ontdekt u door middel van een kerstmarkt riviercruise de leukste kerstmarkten van Duitsland.

Het vertrek van uw kerstmarktcruise Rijn vindt plaats in Rotterdam. Na inscheping in Rotterdam vertrekt uw luxe hotelschip richting Duitsland om u via Domstad Keulen naar de echte kerstmarktsteden Koblenz en Mainz te brengen. De ruim honderd kraampjes op de kerstmarkten zijn versierd met kerstlichtjes en staan vol met kerstballen, kerststerren en andere souvenirs voor de feestdagen. Overal klinken de jingle bells, zowel aan boord van uw riviercruiseschip als op de kerstmarkten.

Tussen het kerstmarktshoppen op dag 2 en dag 3 van uw cruise naar de kerstmarkten door kunt u zichzelf verwennen met glühwein, warme chocolademelk met peperkoek of kerstcake, mousserende wijnen of verse amandelen. Deze lekkernijen maken de beleving van een gezellige kerstmarktcruise compleet. Uw kerstmarkt riviercruise Rijn komt ten einde wanneer u per touringcar terug reist naar Nederland, net als op de heenreis van uw cruise naar de kerstmarkten.

Locaties kerstmarkt Koblenz

Vanaf de aanlegplaats van uw hotelschip begeeft u zich naar de serene en pittoreske Altstadt, oftewel het oude centrum van Koblenz. De schitterende kerstlichtjes leiden u de weg langs de kerstmarkten, van de Münzplatz, het plein voor de Liebfrauenkirche, Am Plan en de Jesuitenplatz via de Rathausplatz naar de Zentralplatz. Vanaf het afmeren na de lunch om 14:00 uur tot de sluiting van de kerstmarkten om 20.00 uur, en op zaterdag zelfs tot 21.00 uur, kunt u een ware onderdompeling beleven in de sfeer van de feestdagen, het hoogtepunt van uw kerstmarktcruise over de Rijn.

Bezoek kerstmarkt Mainz tijdens kerstmarktcruise

Mogelijk een nog romantischere beleving van uw kerstmarktcruise vindt plaats op de kerstmarkt van Mainz. Staande onder de kathedraal van St. Martin brengt u toast uit op de komende Kerstmis met echte glühwein van wijnmakers uit de stad. Het traditionele karakter van deze kerstmarkt wordt versterkt door woningen met gevels uit de Renaissance. Zo wordt u ook op deze derde dag van uw kerstmarktcruise Rijn verrast door pracht en praal.

Kerstmarkt riviercruise met heel veel extra's inbegrepen

Aan boord van uw 5-sterren luxe hotelschip beleeft u een zorgeloze kerstmarktcruise. Vier dagen lang leeft u toe naar Kerstmis, waarbij bijna alle dranken in uw cabine als hotelkamer én de in kerstsferen gebrachte salon inclusief zijn. Alle belevenissen van uw kerstmarktcruise kunt u via de gratis Wi-Fi delen met het thuisfront. De ongeëvenaarde all-inclusive riviercruise naar de kerstmarkten laat u ultieme voorpret op de feestdagen beleven.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen