Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Verona arena shutterstock_382969969
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Hannick Reizen
Opera Verona

Naar het beroemde operafestival in Italië 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Zomerse klanken in antiek amfitheater Arena van Verona

Heeft u zin in een heerlijke zomerse weekendreis of een sfeervolle groepsreis naar een opera in de Arena van Verona? Elk jaar biedt het Operafestival Arena di Verona, dat plaatsvindt in het indrukwekkende antieke amfitheater, een groot aanbod van meeslepende en bekende opera’s. Geen ander operafestival ter wereld heeft een dusdanige bekendheid opgebouwd als het operafestival in de Arena Verona. Diegenen die er ooit waren spreken zonder uitzondering van een unieke belevenis daar in de Verona Arena, een ervaring die hun altijd is bijgebleven.

De stad Verona met de Arena di Verona

Verona vormt een centrum van opera, kunst, liefde en tragedie. De sfeervolle, historische binnenstad van muziekstad Verona biedt tal van prachtige monumenten uit de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en de Renaissance. De pleinen, de statige gebouwen en de boulevards langs de rivier de Adige geven deze stad met de Arena Verona een vorstelijk karakter.

Bezienswaardigheden naast opera’s in Arena Verona:

  • Oudste beroemde abdijkerk San Zeno
  • 14e-eeuwse kasteel Castelvecchio met het Museo Civico d'Arte
  • Piazza dei Signori
  • Piazza delle Erbe
  • Casa di Giulietta 

Operafestival Arena di Verona

Het operafestival in de Arena di Verona is misschien wel 's werelds meest befaamde operafestival. De sfeer, waar het decor van het best bewaarde amfitheater uit de oudheid voor zorgt, is onovertroffen. De volmaakte akoestiek in de Arena van Verona is door de millennia heen intact gebleven, waardoor de Verona Arena een fascinerende plaats is voor opera's.

U kunt met Hannick Reizen de opera’s in de Arena Verona op individuele basis bezoeken. Maar u kunt ook een operareis naar Verona maken samen met een van onze deskundige reisleiders.

Excursies tijdens operafestival in Arena Verona

Naast bezoek aan de voorstellingen biedt Hannick een uitgebreid excursieprogramma aan rondom uw operareis naar Italië. Zo bezoekt u samen met uw deskundige reisleider – of tijdens een individuele reis met uw eigen reisgezelschap – diverse indrukwekkende monumenten en gebouwen in Verona. Ook geniet u van streekgerechten in diverse hoogstaande restaurants. U ontvangt bovendien een uitgebreide documentatiemap voor u op reis gaat naar Verona en de Arena.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Hannick brochure muziekreizen_najaar en kerst 22-23
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
  • Boordevol reisinspiratie
  • Unieke arrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen