Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Celebrity Apex Geiranger
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Cruise Noorwegen

Luxe cruise naar Noorwegen

zeecruises

Luxe cruise naar Noorwegen

Ontdek het mooie Noorwegen met de Celebrity Apex. Geniet van het Geirangerfjord, Flåm, Bergen en Oslo. 

Noorse fjorden
Mix van natuur en steden
Volgend vertrek
31-07-2023
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Rederij
Celebrity Cruises
Schip
Celebrity Apex
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Amsterdam

Het lukt maar weinig mensen om niet verliefd te worden op Noorwegen. De schoonheid van het land is overweldigend, met de diepe fjorden, verstilde landschappen en charmante steden. Met de Celebrity Apex, het nieuwste schip van Celebrity Cruises, ontdekt u Noorwegen in stijl. Zo heeft het schip 10 restaurants, een showlounge in het groen, 'Eden', diverse jacuzzi's en zwembaden en een luxe Spa. Genoeg om tijdens de zeedagen extra te genieten van dit prachtige schip. Tijdens de route worden schilderachtige dorpjes afgewisseld met indrukwekkende natuur en heeft u alle gelegenheid om te genieten van de majestueuze fjorden. Ontdek Noorwegen in stijl met de Celebrity Apex!

Cruise Celebrity Apex Noorwegen
Oslo
shutterstock_Geirangerfjord
Geirangerfjord
Cruise Celebrity Apex
Flåm, aan de oevers van het Aurlandsfjord
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex Noorwegen
De Noorse hoofdstad Oslo
Cruise Celebrity Apex
Bergen
Cruise Noorwegen Celebrity Cruises
Bergen
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam

U kunt comfortabel opgehaald worden per privétaxi, wanneer u onze taxiservice bijboekt. U vertrekt uit Amsterdam om 17:00 uur. U kunt in de middag al inschepen en direct gebruikmaken van alle faciliteiten van de Celebrity Apex.

Amsterdam hart van europa

Dag 2 - Op zee

Geniet van alle faciliteiten aan boord van dit elegante en moderne schip. Ga eten in de Magic Carpet en geniet van het uitzicht of relax in de Rooftop Garden.

Cruise Celebrity Apex

Dag 3 - Oslo

U komt aan om 07:00 uur en vertrekt de volgende dag om 00:00 uur. Oslo is de charmante hoofdstad van Noorwegen en een mix van moderne architectuur en Viking geschiedenis. U vindt veel van deze geschiedenis terug in het Vikingskipshuset, Frammuseum en het Noorse volksmuseum. Ontdek ook de gezellige restaurantjes van Aker Brygge.

Oslo - National theater, Norway

Dag 4 - Op zee

Nog een heerlijke dag om te genieten van de Celebrity Apex, geniet van de sauna of boek een beauty behandeling!

Celebrity Apex

Dag 5 - Geiranger

Aankomst om 08:00 uur en vertrek om 16:30 uur. Alleen al de aankomst in en het vertrek uit het Geirangerfjord laat een ongelooflijke indruk op u achter. Maak een tocht per boot door het fjord of zie het Geirangerfjord van bovenaf tijdens een tocht op de Eagle Road naar het Flydal uitkijkpunt.

Celebrity Apex

Dag 6 - Flåm

Aankomst om 10:00 uur en vertrek 19:00 uur. Flåm ligt aan het Aurlandsfjord, nabij het Sognefjord. De Flåmbanen zijn bekend vanwege de spectaculaire treinreis langs watervallen en steile hellingen, het spoor is een meesterwerk dat door 20 tunnels gaat en een diepte verschil aflegt van 850 meter. U mag deze excursie dus niet overslaan! 


Celebrity Apex

Dag 7 - Olden

Aankomst 09:00 uur en vertrek 19:00 uur. Vanuit Olden kunt u een excursie maken naar de Briksdalgletsjer aan het meer van Olden. U kunt deze gletsjer te voet of per trolley bereiken.

Cruise Celebrity Apex

Dag 8 - Bergen

Aankomst om 07:00 uur en vertrek om 18:00 uur. Bergen heeft u veel te bieden en allemaal op loopafstand. De wijk Bryggen met haar schattige houten huisjes maar ook de kabelbaan naar de top van de berg Floien. Vanuit hier heeft u niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar kunt u ook mooie wandelingen maken.

Celebrity Apex 

Dag 9 - Op zee

Nog een dag om te genieten van de faciliteiten. Geniet van een drankje op het achterdek in de Sunsetbar. Of verbaas u over de acrobatenshow in de Eden Lounge.

Cruise Celebrity Apex

Dag 10 - Amsterdam, ontscheping

Aankomst om 06:00 uur. Na ontscheping eindigt uw reis. Natuurlijk kunnen wij ook voor de terugreis een taxiservice voor u verzorgen.

Cruise Celebrity Apex
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Celebrity Apex

De Celebrity Apex is het tweede schip in de nieuwste Edge klasse schepen. Het is een innovatief schip met bijzondere kenmerken. Zo is er de Grand Plaza, een centraal gedeelte in het schip waar veel restaurants en barretjes samen komen, in het midden is er de Martini bar waar de obers de heerlijkste cocktails maken. Aan de achterkant van het schip vindt u de lounge Eden; met weelderige plantengroei lijkt dit een ontmoetingsplaats in het groen. Hier worden ook optredens in de avond georganiseerd. De Magic Carpet is een bijzonder restaurant dat aan de buitenkant van het schip hangt en die u onder het genot van een hapje en drankje tussen de verdiepingen beweegt. Op de bovendekken bevinden zich natuurlijk het zwembad en de whirlpools, maar even zo bijzonder is Rooftop Garden, dat aanvoelt als een park, waar u kunt genieten van een drankje met live muziek. Celebrity Apex heeft u nog veel meer te bieden, maar dat wilt u vast zelf ontdekken?

Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex Buitenhut
CEL_AX_EDEN_RESTAURANT_2
Eden Restaurant
CEL_AX_RetreatSundeck2e
Zonnedek
Cruise Celebrity Apex
Zwembad
Cruise Celebrity Apex
Sunset bar
Cruise Celebrity Apex
Solarium
Cruise Celebrity Apex
Celebrity Apex theater
Veeg naar links

Reisinformatie

Taxivervoer

Voorafgaand aan de cruise kunt u een taxiservice bijboeken die u bij uw privé adres ophaalt en naar de haven van Amsterdam brengt, dit kan ook voor de terugreis. Zo gaat u zo relaxt mogelijk op reis! Informeer naar de mogelijkheden.

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse cruise naar de Noorse Fjorden
Vanaf 1.226,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. Z. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
31 juli 2023
v.a. 1.226,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Binnenhut cat. Z.

Vertrek 13 augustus 2022:
Toeslag 2-pers. Buitenhut cat. O2  € 302,- p.p.
Toeslag 2-pers. Balkonhut cat. P2 € 543,- p.p.

Prijzen zijn dagprijzen en kunnen fluctueren. Voor meer mogelijkheden, toeslagen voor alleengebruik en overige toeslagen, neem contact met ons op.

• Unieke cruise met Celebrity Apex in een  binnenhut cat. Z
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord


• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies en activiteiten
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi aan boord
• Optioneel bij te boeken: privétaxi van huisadres naar haven Amsterdam en weer terug
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 74e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 47e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 46e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 50% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 29e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 17e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 75% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 16e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises