Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
GEDE exterior (2)-1

Doorkruis de Balkan
per trein 

treinreizen

Balkan Explorer met de Golden Eagle Danube Express

Een prachtige ontdekkingsreis per trein door de bewogen geschiedenis van de Balkan

Doorkruis negen verschillende landen
Volgend vertrek
01-05-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Venetië
Trein
Golden Eagle Danube Express
Destin
Vanaf 16.795,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdekkingsreis door de Balkan

Ontdekkingsreis door de bewogen geschiedenis van de Balkan aan boord van de comfortabele Golden Eagle Danube Express. Maak kennis met oude culturen en fascinerende landschappen. De trein doorkruist negen verschillende landen waaronder Italië, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Herzegovina, Servië en Turkije. Tussen het romantische Venetië en de ‘poort naar de Oriënt’, Istanbul ligt een schat aan boeiende steden met elk hun eigen verhaal. Treed in het ‘spoor’ van Hunnen, Grieken, Romeinen, Ottomanen, Byzantijnen en Turken, die allen hun stempel drukten op het Balkanschiereiland. 

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Golden Eagle Danube Express, uw ‘rijdende hotel’ tijdens deze rondreis. 

Presentatie 28 februari 2024 a.s.

Van harte welkom op woensdag 28 februari 2024 op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Onze Travel Consultants laten u graag kennismaken met alle mogelijkheden voor het maken van een treinreis met de luxe privétrein Golden Eagle Danube Express. 

Meer info & aanmelden
GEDE exterior (4)
Golden Eagle Danube Express
GEDE Restaurant (2)
Restaurant Rijtuig
Italie - Venetie (1)
Venetië
Galata_Bridge_From_Tower
Galata Brug Istanbul
shutterstock_573424564 - Mostar
Mostar
shutterstock_758874292 - Ljubljana
Ljubljana
Dubrovnik_shutterstock_662032261
Dubrovnik
beautiful-ortakoy-mosque
Istanbul
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje Balkan Explorer

Dag 1 - Amsterdam - Venetië

U vliegt met KLM naar Venetië (niet inbegrepen). Na aankomst wordt u verwelkomd en volgt de transfer naar uw luxueuze hotel, waar u twee nachten verblijft. De rest van de dag bent u vrij om ‘La Serenissima’ alvast in uw eigen tempo te verkennen. Geniet van een ‘espresso’ of ‘rosso antico’ op ’n terrasje terwijl de gondels aan u voorbij glijden. ’s Avonds kunt u tijdens een welkomstreceptie en -diner kennismaken met uw reisgenoten tijdens onze ontdekkingsreis over het Balkanschiereiland.

IMG_1907

Dag 2 - Venetië, Italië

De ongeëvenaarde schoonheid en romantiek van de stad is adembenemend voor zowel bezoekers als bewoners. Vandaag maken we van de gelegenheid gebruik een wandeling te maken langs de highlights van deze spectaculaire stad. Slenter door de smalle, kronkelende straatjes tussen het Canal Grande en het San Marcoplein, dat al gedurende meer dan 1.000 jaar het centrum van het dagelijks leven in Venetië vormt. We maken ook kennis met de San Marco Basiliek en de Rialtomarkt.

IMG_1847

Dag 3 - Triëst, Italië

Transfer per boot van het hotel rechtstreeks naar het Santa Luciastation aan het Canal Grande. Hier staat onze luxe privétrein, de Golden Eagle Danube Express, al op ons te wachten. Halverwege de ochtend laten we via de bijna 5 kilometer lange dam in de lagune Venetië achter ons, op weg naar de aan de overzijde van de baai gelegen havenstad Triëst. In Triëst beginnen we onze ontdekkingsreis over het Balkanschiereiland op de Piazza Unita d’Italia, het centrale stadsplein. Daarna brengen we een bezoek aan de op een heuveltop gelegen middeleeuwse San Giusto-kathedraal, in romaans-gotische bouwstijl met Venetiaanse mozaïeken uit de 13e eeuw.

075

Dag 4 - Ljubljana, Slovenië

Onze ontdekkingsreis voert ons dieper de Balkan in naar onze volgende bestemming, Ljubljana. De hoofdstad van Slovenië is een heerlijke combinatie van historische architectuur en eigentijdse cultuur. 

Met een ondergrondse trein bezoeken we de Postojna-grot waar u kennis maakt met het netwerk van prachtige zalen, een groot aantal grotformaties en mysterieuze dieren.

In de middag tijdens een stadswandeling door Ljubljana maken we kennis met het Preserenplein, de Drievoudige Brug, de Drakenbrug en de Plecnikmarkt. Vervolgens bezoeken we de nabijgelegen Postojnagrot, waarna we terugkeren naar de trein.

ljubljana shutterstock_758874292

Dag 5 - Sarajevo & Mostar, Bosnië en Herzegovina

Al vroeg in de ochtend arriveren we in de Bosnische hoofdstad Sarajevo, een intrigerende smeltkroes van Oosterse en Westerse cultuur. De moskeeën met hun minaretten, de oude bazaar en een sfeervolle Turkse wijk zorgen voor een exotisch decor. Neem tijdens een uiterst boeiende rondleiding kennis van de aangrijpende verschrikkingen van de Balkanoorlog. Sarajevo ging gebukt onder de langste belegering van een hoofdstad in de geschiedenis van moderne oorlogvoering. De littekens van de oorlog zijn nog steeds zichtbaar, terwijl we langs beschadigde gebouwen rijden en een bezoek brengen aan het Tunnelmuseum onder de luchthaven. Onze gids, die het conflict van 1992 tot 1996 van dichtbij meemaakte, schetst een levensecht beeld van de strijd van de inwoners van Sarajevo gedurende de belegering van hun stad.

Na de lunch aan boord van de trein reizen we vanmiddag naar het historische Mostar, ontmoetingsplaats van tal van beschavingen, culturen en drie religies. Mostar was één van de belangrijkste steden van het Ottomaanse Rijk. De gerestaureerde stenen boogbrug, die het christelijke en moslimdeel van de stad met elkaar verbindt, werd in 2004 heropend. We bezoeken ook het Muslibegovic (Turkse) Huis en de moskee, waarna er in de smalle straatjes van de bazaar tijd is om te winkelen.
Hiervandaan reizen we per touringcar naar Dubrovnik, waar we overnachten in een luxe hotel.

shutterstock_573424564 - Mostar

Dag 6 - Dubrovnik, Kroatië

Sinds haar stichting in de 13e eeuw was Dubrovnik vele malen het doelwit van aanvallen, maar is nu in ere hersteld als één van de ‘grote’ steden aan de Middellandse Zee, grotendeels onveranderd in 700 jaar. We betreden de Oude Stad door de Ploce-poort om een bezoek te brengen aan het Franciscanerklooster met één van ’s werelds oudste apotheken, de Oude Haven, het Fort St. Laurentius en het Rectorenpaleis. We lunchen met uitzicht op de Adriatische Zee en daarna is er tijd om Dubrovnik op eigen gelegenheid verder te verkennen. In de loop van de middag gaan we weer richting Capljina, waar we op de Golden Eagle Danube Express stappen voor het diner en de volgende etappe van onze Balkanreis die ons naar Servië voert.

shutterstock_404538085 Dubrovnik

Dag 7 - Belgrado, Servië

Vanochtend komen we aan in de Servische hoofdstad, Belgrado, ook de vroegere hoofdstad van het voormalige Joegoslavië. De stad is strategisch gelegen op de plek waar de rivieren de Donau en de Sava samenkomen, en het bezit nog fortificaties uit de Keltische tijd, middeleeuwse graftomben en Turkse baden. We trekken een volle dag uit voor deze veelzijdige stad. Tijdens een stadstour bezoeken we het ’House of Flowers’, het mausoleum van Josip (Maarschalk) Tito, het Stadhuis, het Plein van de Republiek, de Knez Mihajlovastraat, de Varospoort en het machtige Fort Kalemegdan.

shutterstock_744488662 - Belgrado - Fort kalemegdan

Dag 8 - Skopje, Macedonië

We passeren opnieuw een landsgrens en arriveren in Skopje, de nog maar weinig bezochte hoofdstad van Macedonië. Hier zijn de invloeden van het vroegere Ottomaanse Rijk nog duidelijk zichtbaar. Ontdek de smalle straatjes van het oude centrum met z’n intieme winkeltjes en moskeeën met fraai betegelde interieurs. Slenter door de oude bazaar met leuke snuisterijen en steek de 15e-eeuwse stenen brug over die de bazaar met het moderne stadsdeel verbindt.

Macedonië, Skopje - kunstbrug

Dag 9 - Sofia & Plovdiv, Bulgarije

Aan de voet van het Vitosjagebergte ligt de moderne hoofdstad van Bulgarije, Sofia.
Serden, Romeinen, Hunnen, Byzantijnen, Ottomanen en Turken behoorden allen tot de eerdere bewoners. We herkennen dan ook tijdens een stadstour nog delen van de Romeinse stadsmuren, bewonderen de St. Joriskerk uit de 4e eeuw, de goud gedekte koepel van de Alexander Nevski-kathedraal en de Turkse Bashi-moskee.

We lunchen weer aan boord, onderweg naar de tweede stad van Bulgarije, Plovdiv.
Deze ‘Stad van de Zeven Heuvels’ behoort tot de oudste steden van Europa met meer dan 200 archeologische vindplaatsen en een geschiedenis die ruim 8.000 jaar teruggaat. We benutten de middag om het Romeinse Forum en Amphitheater te verkennen en het historische centrum met middeleeuwse stadsmuren en Ottomaanse baden.

shutterstock_1172823370 - Plovdiv

Dag 10 - Istanbul, Turkije

We passeren de laatste landsgrens en komen aan in de ‘poort naar de Oriënt’, Istanbul. Hier logeren we 2 nachten in een van de luxueuze vijf sterren hotels.

Istanbul, door de Grieken gesticht als Byzantium en onder de naam Constantinopel hoofdstad van het Byzantijnse Rijk, vormt deze legendarische stad al meer dan 2.000 jaar de brug tussen Europa en Azië. We hebben ruim de tijd om uitgebreid kennis te maken met dit fascinerende eindpunt van onze rondreis, waar de Oude en de Nieuwe Wereld, Oost en West elkaar ontmoeten. Eén van de belangrijkste bouwwerken, in zowel de Turkse als de Islamitische cultuur, is de Sultan Ahmet (of Blauwe) Moskee. Een fraaie staaltje van klassieke Ottomaanse bouwstijl met zes minaretten en 260 ramen die het licht laten vallen op het kolossale interieur met meer dan 20.000 blauwgekleurde tegels, die zorgden voor de naam Blauwe Moskee.

De in de 6e eeuw door Keizer Justianus als kathedraal van Constantinopel gebouwde Hagia Sophia werd, na de verovering van de stad door de Ottomanen, omgebouwd tot moskee. Tegenwoordig is het één van de belangrijkste musea ter wereld met onder andere fraaie mozaïeken.

Ter info: Werkzaamheden aan de nieuwe Bosporustunnel in aanbouw kunnen aanleiding zijn dat de trein moet blijven staan in de buitenwijken van Istanbul en we per bus naar het centrum worden vervoerd.

blue-mosque-istanbul.72 dpi

Dag 11 - Istanbul

Deze dag staat in het teken van een bezoek aan het grootste en oudste paleis ter wereld het "Topkapi paleis". Lange tijd was dit de residentie van de Ottomaanse Sultan.

Met zijn schatkamer en exotische gebouwen met uitzicht op de Gouden Hoorn belooft uw bezoek aan Topkapi een werkelijk fascinerende ervaring te worden.

We bezoeken ook de Grand Bazaar, een van 's werelds grootste overdekte markten, met 58 straten en meer dan 4.000 winkels. De bazaar is sinds de 14e eeuw in bedrijf en staat vooral bekend om zijn sieraden, leer, aardewerk, specerijen en tapijten.

RF_ALA_Istanbull_BP2J9T

Dag 12 - Istanbul - Amsterdam

Einde van onze ontdekkingsreis door de Balkan. Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor uw thuisreis. Natuurlijk kunt u uw verblijf in Istanbul ook met een paar dagen verlengen om deze fascinerende stad nog beter te leren kennen. Hoe dan ook zal uw bagage bij terugkeer zijn aangevuld met een aantal onvergetelijke herinneringen aan de bewogen geschiedenis en cultuur van dit unieke deel van Europa. IMG_6746
Lees meer
Lees minder

Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Aan boord kunt u overnachten in 2 typen compartimenten met eigen badkamer: Deluxe Class (7,7m2) en Superior Deluxe Class (8,6m2).

50fd1d70-5624-45e7-af02-7da2d9c7ae2e
Golden Eagle Danube Express
GEDE Restaurant (5)
Restaurant Rijtuig
Deluxe Superior Cabin (5)-1
Superior Deluxe cabin
Deluxe Class (9)-1
Deluxe Class Cabin
Deluxe Class (8)-1
Deluxe Class Cabin
GEDE Restaurant (2)
Restaurant rijtuig
GEDE exterior (6)
Golden Eagle Danube Express
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle Danube Express, in luxe  5-sterren hotels op prachtige locaties:

- 2 overnachtingen in het luxueuze 5- sterren hotel Danieli in Venetië.
- 1 overnachting in een luxe hotel in Dubrovnik.
- 1 overnachting in het met vijf sterren gekroonde Four Seasons Sultanahmet Hotel in Istanbul.

Praktische informatie

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse reis Balkan Explorer
Vanaf 16.795,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. U kunt aan boord van de Golden Eagle Danube Express kiezen voor een 2-persoons Deluxe Class compartiment of een 2-persoons Superior Deluxe Class compartiment.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Deluxe Class
1 mei, 12 september en 11 oktober
v.a. 16.795,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
1 mei, 12 september en 11 oktober
v.a. 20.995,-

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.200,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik: v.a. 14.200,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Reis per Golden Eagle Danube Express privétrein van Venetië naar Istanbul, inclusief 6 nachten accommodatie in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 5 overnachtingen volgens programma in luxueuze hotels
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Alle wijnen en andere dranken tijdens de maaltijden
 • 24 uur per dag thee, koffie, vruchtensappen en mineraalwater
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
  Alle transfers en bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de gehele reis
 • Alle fooien
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Vlucht met de KLM Amsterdam-Venetië en Istanbul-Amsterdam economy class
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Visumkosten voor Turkije (zelf online aan te vragen, wij informeren u graag)
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (een reisverzekering met werelddekking is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Toeslag KLM vluchten in de business class op aanvraag.

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure.Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
11-daagse reis Balkan Explorer
Vanaf 16.795,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. U kunt aan boord van de Golden Eagle Danube Express kiezen voor een 2-persoons Deluxe Class compartiment of een 2-persoons Superior Deluxe Class compartiment.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Deluxe Class
1 mei, 12 september en 11 oktober
v.a. 16.795,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
1 mei, 12 september en 11 oktober
v.a. 20.995,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.200,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik: v.a. 14.200,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Reis per Golden Eagle Danube Express privétrein van Venetië naar Istanbul, inclusief 6 nachten accommodatie in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 5 overnachtingen volgens programma in luxueuze hotels
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Alle wijnen en andere dranken tijdens de maaltijden
 • 24 uur per dag thee, koffie, vruchtensappen en mineraalwater
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
  Alle transfers en bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de gehele reis
 • Alle fooien
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
Niet inbegrepen
 • Vlucht met de KLM Amsterdam-Venetië en Istanbul-Amsterdam economy class
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Visumkosten voor Turkije (zelf online aan te vragen, wij informeren u graag)
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (een reisverzekering met werelddekking is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Toeslag KLM vluchten in de business class op aanvraag.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure.Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen